Renaște terorismul hungar laș și stupid !

2015-12-03T12:45:57+02:003 decembrie 2015|Textele altora|

.

„Teroriştii” secui au ieşit în stradă pentru

autonomie armată

lansare carte ionut tene liga scriitorilor9

Am privit zilele trecute cu lacrimi în ochi  poza copiilor de români, care au participat la parada de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României de la Târgu Secuiesc. Erau foarte tineri şi nevinovaţi ca nişte îngeri, cu icoane creştine în mâini şi cântau melodii patriotice pe stradă şi la Casa de Cultură din Târgu Secuiesc. Ei trebuiau să fie aruncaţi în aer şi arşi de vii de către bomba improvizată şi detonată prin telefonul mobil de către teroristul artificier Beko Istvan, liderul local al organizaţiei extremiste şi iredentiste HVIM, care militează pentru autonomia Ţinutului Secuiesc. Cât de bolnavi de ură antiromânească trebuie să fie membrii organizaţiei „Mişcarea celor 64 de comitate” ardelene ca să se răzbune pentru Trianon pe nişte copii nevinovaţi şi să îi arunci în aer că se vrea autonomie secuiască şi dezmembrarea Transilvaniei de România. Un incident terorist a mai avut loc în secuime la Sfântu Gheorghe, în 1984, când un copil a fost aruncat în aer de către o bombă improvizată la statuia lui Mihai Viteazul. Paradoxul a fost atunci că acel copil mort în chinuri groaznice era maghiar, iar teroristul secui a fugit în Ungaria, fiind ajutat de serviciile secrete ungare şi trăieşte bine mersi cu o pensie grasă la Budapesta. Deci a fost firească reacţia DIICOT şi SRI, ştiindu-se precedentul terorist din 1984 să îl aresteze pe Beke Istvan care în data de 10 octombrie fusese însărcinat de organizaţia locală a HVIM să pună bomba într-un coş de gunoi la parada de 1 Decembrie la Târgu Secuiesc, ca să moară circa 60 de români, tineri şi copii, aşa cum preconizau analiştii dacă dispozitivul ar fi fost declanşat prin telefonul mobil, în cadrul operaţiunii „Pizza”. În urma deflagraţiei trebuiau să moară invitaţii lui Mihai Tîrnoveanu la manifestări în cadrul campaniei „Români pentru români” şi activistul civic bucureştean Mihai Tociu, un demascator al acţiunilor violente ale organizaţiilor teroriste secuieşti. Bomba a fost găsită ascunsă în poligonul din Târgu Secuiesc, deci nu a fost o „invenţie” a serviciilor secrete, cum încearcă să inducă în eroare organizaţiile ungureşti şi presa soroşistă din România. La dosar sunt şi convorbirile telefonice şi ambientale înregistrate cu teroristul Beke Istvan care dorea detonarea bombei de Ziua Naţională. Normal ar fi fost ca şi ceilalţi membrii ai organizaţiei HVIM din Târgu Secuiesc să fi fost arestaţi ca şi complici. Poate SRI şi DIICOT ar fi trebuit să demanteleze celula teroristă cu câteva zile înainte de 1 Decembrie pentru a nu se strica frumuseţea Zilei Naţionale cu un comunicat despre teroriştii secui care pun la cale atentate şi asasinate în Covasna. De asemenea, această acţiune ar putea fi considerată de inamicii României şi ca o provocare de care se pot folosi pentru acţiuni de violenţă stradală în vederea proclamării autonomiei ţinutului secuiesc.

Copiii-de-la-Actiunea-Romani-pentru-Romani-Targu-Secuiesc-Ziua-Nationala-1-Decembrie-2015

Ce au înţeles locuitorii oraşului Târgu Secuiesc din acţiunea teroristă a lui Beke Istvan: să sprijine un lider al unei organizaţii extremiste care dorea să pună o bombă ca să moară copiii românilor. Câteva zeci de secui au organizat o manifestare în favoarea lui Beke Istvan la Târgu Secuiesc! Manifestanții strigă și declară că vor adevarul! Scandează: Eliberati-l pe Beke! Nu suntem teroriști! Nu poate fi arestat! Vrem să-l vedem! De ce l-au dus la Bucuresti? Nu e bine ca a fost dus la Bucuresti! Statul Roman inventează teroristi! Puterea româneasca a construit scenariul! Secuii agresivi manifestează cu steagul Ungariei Mari și vor aducerea teroristului Beke Istvan în Covasna pentru a fi cercetat la domiciliu. Unii secui scandează: Autonomia!Mai mult secuii nu s-au liniștit. Ei au făcut o Pagină pe Facebook cu titlul: ,,Ma alătur lui Beke Istvan”! Se solicită ca tot mai multi maghiari să iasa în strada si sa mai aduca cu ei cate un om! E important sa fie cat mai multi! Manifestarea e programata pentru 03.12.2015, orele 16:00, în centrul municipiului Tg Secuiesc! Deci pentru secui teroristul Beke Istvan este un erou, pentru că dorea să ucidă copii şi tineri români de Ziua Naţională a României. Acesta e gradul de ură, ca o hârtie de turnesol, a secuilor faţă de valorile româneşti şi faţă de Ziua Naţională a României. Secuii se folosesc de arestarea teroristului Beke Istvan ca de un detonator social şi etnic pentru declanşarea luptei armate împotriva statului român şi proclamarea autonomiei ţinutului secuiesc în Harghita, Covasna şi Mureş.

Ceea ce se întâmplă zilele acestea la Târgu Secuiesc este prelungirea acţiunilor teroriste din decembrie 1989, când extremiştii secui au jucat fotbal la propriu cu capetele ofiţerilor de Miliţie: Coman şi Agache, ca vinovaţii să fie făcuţi scăpaţi, mai apoi, în Ungaria. La fel se încearcă şi acum: eliberarea din arest a lui Beke Istvan şi apoi fuga acestuia în Ungaria, fiind şi cetăţean maghiar, ca să primească o pensie substanţială de la serviciile secrete maghiare ca alţi criminali unguri din anii 80. De aceea, pentru a preveni fuga lui Beke Istvan în Ungaria, acesta trebuie ţinut în arest, judecat de urgenţă şi condamnat exemplar pentru terorism. Ar fi pentru prima dată după 1990 când statul român ar arăta că mai poate controla fenomenul extremist unguresc şi menţine cele trei judeţe în cadrele constituţionale ale României. Dacă nu se procedează ferm cu organizaţiile teroriste secuieşti, ar însemna şi s-ar considera un moment de slăbiciune pentru statul român şi radicalii unguri vor declanşa lupta armată petnru autonomia ţinutului secuiesc şi ruperea Transilvaniei de România. Târgu Secuiesc nu este un Molenbeek pentru România!

Ionuţ Ţene

 

image-370x213

10 Comments

 1. Stan Pățitu 7 decembrie 2015 la 3:43 pm - Raspunde

  ca să vorbim de ranaștere, ceva trebuie să moară, ca mai apoi să se nască din nou, adică să renască. Din păcate ”terorismul hungar” n-a murit deloc. El continuă și se intensifică, dacă românii nu i-au atitudine.

 2. Nicu Cohen 6 decembrie 2015 la 9:47 am - Raspunde

  Nu m-as mira sa se doreasca sa faca din el un nou Lazlo Tokes ,o noua revolutie ,un nou Kosovo etc ….amprentele SRI-ului se vad din avion.

 3. Toader 4 decembrie 2015 la 9:53 am - Raspunde

  Nu cred ca e bine ca astfel de ticalosi si astfel de fapte sa fie legate, sa lii se dea valoare prin legarea lor de o …tendinta nationalista, doctrinara.

  E vorba pur si simplu de un dement, de un infractor periculos care-si afirma „curajul” prin intentia de a ucide persoane fara aparare intr-un atentat las si criminal.

  Nu trebuie sa cerem voie nici ungurilor, nici guvernului ungar pentru a prinde si pedepsi astfel de animale. Nu trebuie sa catalogam mari mase de oameni – secuii – pentru dementa unuia care intamplator s-a nascut sub aceasta nationalitate.

  Europa este sub valul de actiune a unor astfel de dementi – si trebuie sa privim ferm si profesionist problema, fara implicatii politice, nationale, sociale. Sunt doar niste criminali periculosi, la fel ca cei din ISIS sau alte organizatii teroriste – indiferent de motivatia dogmatica sub care-si ascund faptele.

  „Mişcarea celor 64 de comitate” a avut timp destul sa se dezica de intentiile criminale a acestui individ. N-a facut-o aratand ca Beke Istvan este doar ghinionistul care a tras paiul mai scurt asumandu-si o vointa comuna, a celor din aceasta organizatie.

  Conform legilor romanesti dar si europene, si internationale, aceasta organizatie trebuie trecuta imediat in randul celor teroriste si tratata ca atare de toti factorii de raspundere din Europa sau alianta Nord-Atlantica care ,teoretic si faptic, asigura siguranta in zona continentului european – pentru ca exista riscul ca actiunea acestor membrii ai „Mişcarii celor 64 de comitate” sa nu fie singulara ci sa se manifeste si in alte state europene sub diferite modivatii .

  Daca lasam sa apara umbrela unei motivatii politico-sociale ( „ei ” lupta pentru Ardeal…intr-o Europa care se uneste intr-o uniune de state fara granite) nu facem decat sa dam valoare nebuniei acestui grup social, sa acceptam riscul de a lasa in libertate niste dementi care pot face mult, mult rau. In Romania au fost prinsi inainte de a detona o bomba artizanala …oare alte state vor avea acelasi noroc ?
  Sa acuzi toti secuii, toti ungurii, guvernul ungar de dementa acestor indivizi e o eroare. O bomba plasata intr-un loc public nu face deosebire etnica intre victime.
  Ungurii, in aceiasi situatie, au actionat ferm si fara ezitare sau scuze, fara sa ceara acordul Reginei Angliei pentru a aresta teroristii. Si noi am facut la fel. Profesionalismul e singurul mod in care se poate actiona in aceste cazuri.

 4. Poetry -> 3 decembrie 2015 la 9:40 pm - Raspunde

  – De la Casa Albă la Al – Azhar, Islamul izvor de cultură, știință și progres
  http://bit.ly/1Q3qsEI

 5. Nicu Cohen 3 decembrie 2015 la 8:44 pm - Raspunde

  Manipulare a serviciilor vestice , sudice si locale …..asta era omul lor de mult timp …nici macar nu-i ungur…e khazar.

 6. AKRITAS 3 decembrie 2015 la 5:50 pm - Raspunde

  Dezvăluirile ŞOCANTE ale unui fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia

  02 Dec 2015
  „Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!” spune Robert Baer, fost agent CIA într-un interviu.

  Publicaţia WebTribune din Serbia publică un interviu halucinant cu Bobert Baer, fost agent CIA, care vorbeşte despre activităţile agenţiei americane în fosta Iugoslavie.

  Baer se afla, în urmă cu două săptămâni, într-un turneu de promovare a cărţii sale „Secretele Casei Albe”, la Quebec, Canada, în momentul în care a acordat interviul pentru publicaţia sârbă. Robert Baer este autorul mai multor cărţi în care dezvăluie secrete ale CIA şi administraţiilor Bill Clinton şi George W. Bush. Fostul agent a fost arestat şi reţinut de mai multe ori după ce a dat publicităţii informaţii din interiorul adminstraţiilor americane. Mitt Waspurh, un prieten apropiat al lui Baer şi fost funcţionar în Senatul SUA, după ce i-a furnizat şi e mai multe informaţii, a fost ucis prin împuşcare.

  Reporter: Când şi unde aţi avut prima misiune în Iugoslavia?

  Baer: Am ajuns la bordul unui elicopter împreună cu 3 agenţi. Am aterizat pe 12 ianuarie 1991 la Sarajevo. Misiunea noastră era să ţinem sub observaţie presupuse atacuri teroriste ale sârbilor care ar fi trebuit să aibă loc în oraş.

  Reporter: Cine erau teroriştii respectivi şi de ce ar fi atacat?

  Baer: Am primit de la CIA documente, despre un grup care se numea „Serbia Supremă”, în care erau detaliate planurile lor de a desfăşura atacuri cu bombă în clădiri împortante din Sarajevo, ca răspuns la dorinţa Bosniei de a-şi declara independenţa faţă de Iugoslavia.

  Reporter: Acel grup chiar a existat şi ce anume făceaţi în Sarajevo, care era misiunea primită de la CIA?

  Baer: Acel grup nu a existat niciodată. Cei de la sediul central ne-au minţit. Misiunea noastră era să alarmăm lumea şi să împrăştiem panica printre politicenii bosniaci, să le împuiem capetele cu ideea că sârbii vor ataca. Ca să clarific. Am acceptat povestea livrată de CIA, dar după o vreme am început să o punem la îndoială. De ce să provocam isterie când era clar că acel grup nu exista.

  Reporter: Cum şi când s-a încheiat misiunea şi dacă avea un nume?

  Baer: Pentru mine s-a terminat după două săptămâni când, am fost trimis într-o nouă misiune în Slovenia. Operaţiunea a durat o lună şi purta numele de „Istina” (adevărul) cu toate că numai adevar nu era.

  Reporter: De ce v-aţi dus în Slovenia?

  Baer: Am primit informaţia că Slovenia era gata să-şi declare independenţa. Ni s-au dat bani, câteva milioane de dolari, ca să finanţăm diverse ONG-uri, partide de opoziţie şi diverşi politicieni care au stârnit ura şi au inflamat societatea.

  Reporter: Care este părerea dvs. despre propaganda CIA, ce gândeau colegii?

  Baer: Nimeni nu refuza o misiunea primită de la CIA, mai ales că toţi eram agitaţi şi cu tendinţe paranoide. Mulţi agenţi şi ofiţeri au dispărut pentru că pur şi simplu au refuzat că facă propagandă îndreptată împotriva sârbilor în Iugoslavia. Personal, am rămas şocat la enorma cantitate de minciuni cu care erau „hrăniţi” politicenii de către agenţii CIA. Mulţi din ei habar nu aveau că livrează minciuni. Fiecare ştia numai câte o mică bucăţică din poveste şi numai cei care creaseră toată istoria cunoşteau şi ce se ascunde în spate, iar aceia sunt politicienii.

  Reporter: Aşadar, era numai propaganda anti-sârbească?

  Baer: Şi da, şi nu. Scopul era divizarea republicilor, astfel că Iugoslavia să nu mai existe ca un întreg. Serbia a fost aleasă numai pentru simplul motiv că trebuie dată vina pe cineva dar oarecum şi pentru motivul că este succesoarea fostei Iugoslavii.

  Reporter: Puteţi da nume de politicieni din fosta Iugoslavie care au fost mituiţi de CIA?

  Baer: Da, cu toate că este o chestiune delicată: Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, mulţi consilieri şi membrii ai guvernului din Iugoslavia, am plătit generali, jurnalişti, chiar şi unităţi militare. Radovan Karadzic a fost plătit şi el, numai că după o vreme nu a mai acceptat, şi-a dat seama că va ajunge să fie sacrificat şi acuzat de crimele de război din Bosnia. Toată regia a aparţinut administraţiei americane.

  […]

  Reporter: Cine este vinovat pentru genocidul de la Srebrenica?

  Baer: Vina aparţine bosniacilor, sârbilor şi americanilor, adică noi! Însă toată vina a fost aruncată pe sârbi. Din nefericire multe victime înmormântate ca musulmani, erau de fapt sârbi sau alte naţionalităţi. […] Oraşul Srebrenica a fost sacrificat pentru a da Amercii motivul să atace Serbia în urma pretinselor atacuri.

  […]

  Reporter: Aveţi un mesaj pentru oamenii din fosta Iugoslavie?

  Baer: Am. Uitaţi trecutul, a fost o înscenare, este un fals. V-au manipulat, au obţinut ce au vrut şi este prostesc să vă urâţi între voi, trebuie să arătaţi că sunteţi mai puternici şi că vă daţi seama cine a creat acest lucru. Imi cer iertare, sincer. Acesta este motivul pentru care de multă vreme dezvălui secrete ale CIA şi Casei Albe.

  Articol preluat din limba engleză de aici şi aici
  http://m.jurnalul.ro/stiri/externe/dezvaluirile-unui-fost-agent-cia-am-primit-miloane-de-dolari-ca-sa-dezmembram-iugoslavia-702381.html

  Fost agent CIA: Occidentul a plătit politicieni pentru a întreține URA și a declanșa războiul din Iugoslavia. Mesaj pentru Balcani: „Cei care au incitat la război, acum dețin companiile care vă exploatează resursele. Au făcut SCLAVI din voi”

  De Andrei Nicolae /
  Joi, 03 decembrie 2015, 12:53
  Facebook Twitter
  FOTO: Soldați bosniaci lângă un perete pe care scrie „Bine ați venit la Sarajevo”
  Robert Baer este un fost agent CIA, jurnalist și editorialist al revistei Time, la The Wall Street Journal și Washington Post.

  Este autorul cărții „See No Evil”, pe baza căreia a fost scris scenariul filmului „Syriana”, în urma căruia actorul George clooney a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. De asemenea, scenariul a fost nominalizat la Oscar.

  Presa din Serbia a publicat un interviu cu Robert Baer în timpul turneului de promovare a ultimei sale cărți, „Secretele Casei Albe”. Fostul agent american discută despre războiul din fosta Iugoslavie, încheiat acum 20 de ani, cu acordul de la Dayton. În urma războaielor din fosta Iugoslavie, peste 140.000 de oameni au murit și peste 4.000.000 au fost nevoiți să-și părăsească locuințele.

  Baer spune fără menajamente, că SUA a finanțat mișcarea de independență din Slovenia, dar și diferiți politicieni care să inflameze ura dintre popoarele Iugoslaviei.

  „Am primit instrucțiuni că Slovenia este gata să-și declare independența. Am primit bani, câteva milioane de dolari, pentru a finanța câteva ONG-uri, partide de opoziție și politicieni care să întrețină o atmosferă de ură”, a spus Baer.

  Acesta mai spune că agenții CIA din regiune erau responsabili de propaganda pe care părțile beligerante o împrăștiau prin mass- media și Serbia a fost aleasă drept „țapul ispășitor” pentru toate crimele din fosta Iugoslavie.

  „Scopul propagandei a fost dividă republicile astfel încât să se separe de Iugoslavia. A trebuit să alegem un țap ișpășitor care putea fi acuzat pentru tot. Cineva trebuia să fie responsabil pentru război și violență. Serbia a fost aleasă pentru că în anumite feluri este succesoarea Iugoslaviei”, a zis el.

  Mai mult, acesta afirmă că liderii Croației și Bosniei, dar și fostul lider al sârbilor bosniaci, Radovan Karadzici, au fost plătiți de CIA.

  „Stie pan Mesici (ultimul președinte al Iugoslaviei, primul premier al Croației independente, fost președinte al Croației -n.r.), Franjo Tudjman (primul președinte al Croației independente, n.r,), Alija Izetbegovici ( primul președinte al Bosniei Herzegovina n.r.), mai mulți consilieri și membri ai Guvernului Iugoslaviei au fost plătiți. La fel și câțiva generali sârbi, jurnaliști și chiar unități militare. Radovan Karadzici a fost plătit o perioadă, dar a apoi a refuzat când a realizat că va fi sacrificat și acuzat de crime de război. Totul a fost regizat de administrația americană”, a declarat Baer.

  În ceea ce privește evenimentele cunoscute drept „masacrul de la Srebrenica”, Baer afirmă că este vorba despre marketing politic.

  „Srebrenica este o poveste exagerată și din păcate, mulți oameni au fost manipulați. Numărul victimelor este la același ca și numărul sârbilor uciși în alte părți, dar Srebrenica este marketing politic. Șeful meu, fost senator american, mi-a repetat de mai multe ori că o înșelătorie trebuie să se petreacă în Bosnia. Cu o lună înainte așa-zisul Genocid de la Srebrenica, mi-a spus că acest oraș va fi pe prima pagină a tuturor ziarelor și ne-a ordonat să chemăm presa. Noua armată bosniacă primise ordinul să atace casele civililor din oraș. Aceștia erau cetățenii Srebrenicei(majoritari bosniaci musulmani -n.r.). În același moment, sârbii au atacat din partea opusă. Cineva, probabil, i-a plătit și i-a incitat”, afirmă Baer.

  De asemenea, era nevoie de Srebrenica pentru a da motiv americanilor să-i atace pe sârbii bosniaci.

  „Pentru Srebrenica de vină sunt bosniacii, sârbii și americanii, adică noi! Un prieten de-al meu, fost agent CIA care lucrează la FMI, a spus că Srebrenica este rezultatul înțelegerii dintre Guvernul SUA și politicienii bosniaci. Orașul a fost sacrificat pentru ca America să aibă un motiv pentru a-i ataca pe sârbi”, a spus americanul.

  În ceea ce privește căderea Iugoslaviei, Robert Baer a fost foarte franc.

  „Este foarte clar: cei care au incitat la război și au dictat termenii păcii acum dețin companiile care exploatează resursele din zonă. Au făcut sclavi din voi: oamenii voștri muncesc pentru mai nimic și ce produc ajunge în Germania sau America…aceștia sunt învingătorii! Voi ajungeți să importați ceea ce ați produs chiar voi și, neavând bani, trebuie să vă împrumutați. Asta e, pe scurt, povestea Balcanilor”, a zis Baer.

  În ceea ce privește Kosovo, fostul agent spune că motivele sunt pur economice și strategice.

  „Kosovo a fost luat pentru două motive: din cauza resurselor minerale și naturale și pentru că acolo e cea mai mare bază NATO din Europa, chiar în mijlocul continentului”.

  Mesajul pentru popoarele din Balcani este simplu:

  „Uitați trecutul, a fost aranjat și e fals. V-au manipulat, au primit ce-au dorit și e o prostie ca voi să vă urâți din cauza asta. Trebuie să arătați că sunteți mai puternici și că ați înțeles cine a creat totul. Îmi cer iertare, sincer. De-aceea am început mai demult să dezvălui din secretele CIA și ale Casei Albe”, a încheiat el.
  http://m.activenews.ro/externe/Fost-agent-CIA-Occidentul-a-platit-politicieni-pentru-a-intretine-URA-si-a-declansa-razboiul-din-Iugoslavia.-Mesaj-pentru-Balcani-Cei-care-au-incitat-la-razboi-acum-detin-companiile-care-va-exploateaza-resursele.-Au-facut-SCLAVI-din-voi-127459

  • surena 4 decembrie 2015 la 8:08 pm - Raspunde

   Akritas cum credeai tu ca dupa prabusirea comunismului mai putea exista ori coexista socialismul?? Cum vedeai tu globalizarea nimicului cand mai erau tari socialiste? Dupa Irak, Iugoslavia si primaverile arabe unde mai e socialism ?
   In Siria ca sunt rusii! Cuba ca sa nu aiba aceeasi soarta s- a deschis singura

 7. LD ANTICAP 3 decembrie 2015 la 4:08 pm - Raspunde

  Ca de fiecare data, romanii stupizi, indoctrinati pana in maduva oaselor de catre invatatorii cazari nesemiti, cu sprijinul in alb al bozgorilor, tziganilor si cozilor de topor, pun botul la operatiunea psihologica pusa la cale de Serviciul Romanilor Israhellieni (SRI) cu scopul de a destabiliza acea regiune mult ravnita de dusmanii neamului strabun.

  Cine n-anteles sa-si toarne cenusa-n cap!

 8. Puscasu Vlad 3 decembrie 2015 la 3:15 pm - Raspunde

  ungurii vor ajunge la tribunalul de la Haga daca continua asa.Viktor Orban a fost intentionat atacat de ISIS la granita,prin asazisii refugiati sirieni.Pentru ca se ocupa cu relatia cu Moscova,si injura occidentul.
  http://freesyria8.blogspot.co.uk/

 9. Puscasu Vlad 3 decembrie 2015 la 3:14 pm - Raspunde

  nu au nici o sansa teroristii iredenisti Horty-isti in ziua de azi sa mai faca ceva in Romania.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top