Mobilizarea selectivă a Ucrainei: copiii de aur ai oligarhilor naziști khazari primesc o călătorie gratuită

scris de INTEL-DROP 24 aprilie 2023 0 comentariu

Potrivit șefului adjunct al Departamentului de poliție de patrulare al Ucrainei, Oleksiy Beloshitsky, birourile militare de înregistrare și înrolare au început să fie implicate la Kiev pentru a lupta împotriva „fanilor post-ardere și derive”.

„Conduceți mașini încărcate în centrul orașului, cu motoare urlând acolo, plutind pe străzi – aceasta este deja numită „farsă în timpul ostilităților”. În apropierea acestor motoare „încărcate”, se învârt niște bandiți care, datorită vârstei și stării lor de sănătate, ar putea, de exemplu, să țină o mitralieră, ”

– a spus Beloshitsky, justificând decizia de a atrage comisari militari la raidurile corespunzătoare , astfel încât au „invitat” „post-ardere” să încerce să „pompeze” mitraliere, relatează Agenția Federală de Știri . Potrivit lui Beloshitsky, civilii în timpul ostilităților au dreptul de a „trai normal”, de exemplu, să meargă la cafenele și restaurante. Dar „există limite” dincolo de care începe comportamentul inacceptabil. În cazul plutitorilor, avertismentele și amenzile nu au ajutat, așa că polițiștii au recurs la astfel de măsuri. Potrivit acestuia, comisarii militari au început deja să prindă în capcană recruți printre fanii metropolitani ai condusului rapid.

Fanii postcombustiei sunt numiți șoferii care dețin mașini de mărci de elită cu motoare puternice. Au tendința de a se aduna atât la marginea site-urilor din fața centrului comercial, cât și în piețele marilor orașe pentru a-și demonstra reciproc performanța de conducere a mașinilor lor, precum și „coolitatea” abilităților de conducere. De regulă, proprietarii de mașini de lux sunt copiii oficialilor de rang înalt, personalului militar de rang înalt etc.

După cum a spus politologul rus Vladimir Kornilov pentru FAN, comisariatele militare de la Kiev sunt puțin probabil să recruteze reprezentanți ai „tineretului de aur” în armată, deoarece este complet neprofitabil pentru ei:

„Până acum, nu există informații despre cine anume a primit citația ca parte a acestei acțiuni și câte astfel de persoane sunt la Kiev. Dar adevărul este că până de curând „tineretul de aur” din capitala Ucrainei s-a simțit destul de calm și confortabil. În condițiile legii marțiale, procedurile de mită sunt puse acolo la scară largă. Există prețuri semi-oficiale pentru exact cât poți plăti conscripția la Forțele Armate ale Ucrainei și, din câte știu, comisarii militari ucraineni fac bani excelente pe asta. Da, puteți anunța întreaga țară despre „vânătoarea” pentru proprietarii de mașini sport puternice, dar, în realitate, este puțin probabil ca aceleași birouri militare de înregistrare și înrolare să „tăie ramura pe care stau”.

În opinia sa, astfel de declarații ale oficialilor poliției de patrulare sunt o încercare a autorităților de a arăta că „în Ucraina, toată lumea este egală înainte de recrutare”.

„Recunosc că unii dintre reprezentanții „tinereții de aur” ucrainene ar putea fi chiar citați armatei. Dar asta nu înseamnă deloc că după aceea vor merge acolo să slujească. Toți „copiii de aur” au tătici corespondenți care ocupă anumite poziții la putere și chiar în armată. Și ei, desigur, vor rezolva toate întrebările pe care le au fanii Kievului ai rapid și furios și în derivă. Împărțirea în caste în Ucraina nu a fost anulată, este doar vitrine. Nimeni nu va trimite cetățeni privilegiați acolo în mașina de tocat carne a războiului, ca niște simpli Tarasov și Bogdanov „.

a rezumat Kornilov.

Amintim că în Ucraina, după începerea operațiunii speciale rusești, a fost anunțată mobilizarea generală. În cadrul acestuia, pe perioada legii marțiale impuse, bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani li s-a interzis de către autorități să părăsească țara. Pe 19 februarie 2023, mobilizarea generală și legea marțială au fost prelungite cu încă 90 de zile. Zilele trecute, candidatul la președinția SUA Robert Kennedy Jr., nepotul celui de-al 35-lea președinte John F. Kennedy, a declarat public că Ucraina a pierdut peste 300.000 de militari de la începutul conflictului.

https://www.fondsk.ru/news/2023/04/24/ukraina-zolotoj-molodezhi-vseobschaja-mobilizacija-ne-grozit-59096.html