CD
1.379 aprobate

denitsoc@gmail.com
149.102.242.198

 

Reactie la emailuri:
Gratie lui Misa

https://romanialibera.ro/op-ed/opinii/revenirea-terorismului

Laurențiu Mihail Mușoiu, mușoieste/năseste un nou text din excretiile lui Marga, el doar dă citire unei selectii bine făcute si face un articol ce constă din 99% texte din Marga.
Mister Marga este de citit si ascultat doar cand face referiri la cultura chineză pe care o cunoaste, asa dupa cum o recunoste el insusi, mai mult din studiile altora.
In rest secretiile pseudo intelectuale ale margarinei sunt odioase si cu odoruri neplacute.

Trateaza terorismul din punctul de vedere al statului aperheid Israel, la fel ca si cei din gasca transatlantică si prin asta isi arată micimea gandirii sale copiative.
Pentru Marga nu există popoare maltratate si ultra exploatate care au dreptul la revoltă si luptă pentru Libertate. El vede incă politica in termenii Reagan-Gorbaciov.

Este adevarat ca Ratzinger a spus că terorismul are inspiratie religioasă, dar nu a precizat că de fapt are originea in exploatarea neoimperialistă. Alinierea religioasă este facută doar sa se lărgească aria empatiei pe aceasta linie mai largă si devenită deja traditională.
Daca palestinienii luptă pentru un stat al lor ce le-a fost furat, pentru libertate, independentă si suveranitate, asta nu inseamnă ca toate statele musulmane sunt in razboi religios cu mozaismul sau cu statul Israel.

Este adevarat că toate eforturile de a se impăca aceste interese, israeliene si arabe făcute de SUA si ciracii lor, s-au prăbusit acum, dar nu din motiv religios ci din unul social: exploatarea nemiloasă hiperimperialistă.

Propozitia: „fără o înțelegere iudeo-creștino-muslimă asupra moștenirii comune” este o aberatie, căci chiar daca biserica, sinagoga si moscheia se impacă, exploatarea hiperimperialistă tot nu va dispare si deci lucrurile nu se pot aranja in termeni firesti si legali conform si statutelor ONU. Cine vede in aceste conflicte doar răbufniri si răzbunări religioase are o carentă imensă educatională, iar cine vrea să ne facă si pe noi să vedm in acest mod lucrurile, in pofida inaltei educatii[vezi Marga] este pur si simplu un excroc care incearcă de la inaltimea sa academică să manipuleze.

Primesc rar asemenea articole, căci eu nu citesc Romania Liberă,  dar si cand citesc asemenea articole nu pot să nu reactionez ca orice om bine informat.
Reactia mea este doar o opinie si nu o invitatie la aprobare, dacă cine va voi să mă combată, accept provocarea si putem continua discutia prin email in termenii cei mai academici si amicali posibili.

Multumesc din nou lui Misa pentru amabilitatea de a mă tine la curent, din cand in cand, cu ineptiile ce se mai vantură in murdara presă romanească.
CD