„Razboiul dintre evrei si crestini / impeachment USA”
Mesaje primite
x

Ion Coja site
3 oct. 2019, 16:37 (acum 17 ore)
către eu

De la: viorel roman
Subiect: Razboiul dintre evrei si crestini / impeachment USA

Textul mesajului:
Razboiul dintre evrei si crestini / impeachment
„Dacă votați pentru un democrat, sunteti neloial față de evrei și neloial față de Israel”, a spus Donald Trump, negând că cuvintele sale sunt antisemite inainte de impeachment, de a fi pus de democrati sub acuzara de a fi folosit autoritatea SUA in folos personal. Intr-o convorbire telefonica cu presedintele Ucrainei Wolodymyr Selenskyj i-ar fi cerut acestuia sa cerceteze fapte de coruptie a fiului lui Joe Biden, probabil contracandidatul sau la apropiatele alegeri prezidentiale.
Un analist CIA l-a spionat pe presedintele SUA in Casa Alba si l-a turnat la Partidul Democrat, care inca n-au digerat ca au pierdut presedentia cu d-na Clinton si incarca acum sa scape de Trump, care mai mult ca sigur va castiga inca un mandat, pe o cale juridica discutabila.
Trump il acuza pe deputatul Adam Schiff, democratul evreu care prezidează House Intelligence Committee, de trădare si vrea sa fie confruntat ca turnatorul sau, protejatul CIA. „Shifty Schiff / Şmecherul Schiff“ este o „lowlife / viață scăzută”, a declarat Trump reporterilor. „El ar trebui să demisioneze din funcție în dizgrație și sincer, ar trebui arestat pentru trădare nationala. … Democrati n-ar trebui sa-si iroseasaca energia si timpul pentru imbecilitati.“
Viorel Roman, 6 octombrie 2019
https://www.academia.edu/37712894/Razboiul_dintre_evrei_si_crestini

Razboiul dintre evrei si crestini
in Casa Alba din Washington, USA, dupa Henry Kissinger, fost secretar de stat si consilier de siguranta nationala sub presedintii Richard Nixon si Gerald Ford, e manifest sub Donald Trump cu toate ca Senior Advisor Jared Kushner si fica sa Ivanka, convertita la judaismul ortodox (au trei copii) sunt consilierii lui de baza.
Confruntarea, Chosenness, poporului ales, cu White supremacy incepe in Charlottesville unde la demolarea statuilor albilor acestia protesteaza cu “Jews will not replace us!” (New Yorker, The Economist). ”Evreii nu ne veti inlocuiti, pamantul nostru, sangele nostru”. (Der Spiegel). „Toţi evreii trebuie să moară” striga un adepat al White supremacy cand ucide 11 israeliti intr-o sinagoga din Pittsburgh. (Digi24, News.ro)
Simbioza, apoi razboiul dintre protestanti si israeliti in Imperiul German II, a lui Bismarck, ortodoxo-comunisti si evrei in Rusia sovietica, a lui Lenin si Stalin, e tragic. Walther Rathenau, Rosa Luxemburg, Liebknecht sunt ucisi de nationalisti germani la Berlin, pe Trotzki il ucide Stalin. Holocaust.
Evrei saraci est-europeni vin in sec. 19 in USA. Urmasii lor fac studii si devin astfel dominanti in mass media, universitatii, finante. Apare, ca pretutindeni, invidia, antisemitismul, care insa in timpul si dupa cel de al doilea razboi mondial e inlocuit de o simbioza reciproc avantajoasa in complexul militar-industrial, ca in Imperiul German II si URSS. Se repeta acest scenariu si in USA?
Viorel Roman, 6. November 2018

http://www.elefant.ro/carti/carte/doua-secole-impreuna-evreii-si-rusii-inainte-de-revolutie-iviiixv-iixivii-vol-iv-51103.html

https://www.academia.edu/36267172/Evreii_conduc_lumea_recolonizarea
http://bentodica.blogspot.com/2018/06/viorel-roman-evreii-conduc-lumea.html
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2017/09/evreii-conduc-lumea/robert-horvath-ny.html
https://d-nb.info/1025131827/04