Don Pasquale
71 aprobate

pascumoale@gmail.com
149.102.242.167

 

Austria sa scape de evrei?
Asta’i de rasul curcilor.
In Austria evreii se simt ca acasa, insa la preturi sporite. Statul, guvernul, camerele legislative, justitia si celelate organe si organisme sunt parte ale „guvernului profund/paralel” ascuns, controlat de Khazari si de masonerie.
Dar oricum este o ipoteza ce se poate discuta din mai multe puncte de vedere.

Razboiul cu Hezbolah a ibucnit pentru ca era o necesitate pentru Bibi sa porneasca o pacoste controlabila si sa se termine cu demonstratiile evreilor impotriva sa.
Palestinineii au inteles si ei ca vor fi manipulati, dar au mers mai departe si nu au creeat doar o razmerita, ci datorita permisivitatii acordate de Servicii si armata au trecut la o actiune mai serioasa, bine gandita strategic si tactic, care i-a surprins pe israeliti caci ei se asteptau doar la o razmerita dar nu de o asa amploare si exactitate tactica. Rapiri de generali IDF si alti specialisti militari, cu echipamente si servere de date, astea nu intrau in repertoriul clasic al unei revolte menite sa inceteze demonstratiile stradale. Se pare ca planul exista de mult si verificat mereu in teren si doar s-a asteptat momentul oportun, invitatia la razmerita, eveniment ce a mai fost folosit de guvernul israelian.
Precizia loviturilor a demonstrat ca serviciile secrete israeliene sunt penetrate si chiar depasite si ca o terta parte are aceste date si ajuta cu succes. Banuielile se indreapta asupra Iranului, dar nu este clar ca ar fi singura tinta.
Pe de alta parte armamentul folosit de palestinieni este ultra modern, gratie Ucranei si nu se stie ce alte arme si in ce cantitate mai are Gaza la dispozitie si daca vor continua sa fie livrate dincolo de „cea mai bine pazita granita din lume, cum ii spun izraelienii.
Multe mituri izraeliene au cazut cu aceasta lovitura, chiar si circul cu parapante a avut rolul sau in desfasurarea loviturii, a distrat pe soldatii IDF de la campul tactic si au ramas sa se distreze cu circul zburator.
Se va mai scrie mult despre aceasta lovitura, dar nu pe mas-media care nu inghite critica, ci pe media alternativa.
Asteptam cu nerabdare noi informatii la obiect.