Stimate Domnule Profesor,

vă trimit alăturat textul articolului despre un posibil al II-lea război civil american. Ca să fie mai interesant am legat evenimentele de azi de cele de atunci din anii 1861-1865.

Se va confrunta America cu un război civil în viitorul apropiat?

Într-un articol precedent publicat pe acest site am discutat despre ruptura profundă care există în societatea americană de azi, un conflict care a rămas lantent multă vreme, pentru că el a existat dintotdeauna, dar care a început de curând să se manifeste deschis.
În urmă cu peste 30 de ani, în anul 1986, când am ajuns la New York, Nechit, fratele meu mai mare îmi spunea că după astrologie în anii ’89- ’90 comunismul va dipărea, explicându-mi în același timp de ce, folosindu-se de diagrame astrologice. A publicat și două cărți în limba engleză unde discută acest lucru. Deși argumetele sale erau foarte convingătoare, nu am putut fi sigur până când evenimentele care s-au petrecut în perioada prevăzută de el au avut într-adevăr loc. El lua în considerare și eventualitatea unui război cu Uniunea Sovietică, dar acest lucru nu a avut loc, cum bine știm, dar schimbările sociale și politice, de la începutul anilor ’90 ai secolului trecut au fost mai mari cred, decât cele care au avut loc, după oricare dintre cele două războaie mondiale.

Ceva mai recent, cu vreo 13-14 ani 1n urmă, mi-a spus, de asemenea, că în America va avea loc un război civil de proporții care va începe în 2018 și va dura vreo 3-4 ani. Nu a mai apucat să publice ceva, în acest sens, dar știu că avea ceva în computer, dar eu nu am reușit să ajung la datele rămase de la el, după moartea sa survenită în aprilie, 2005. Acum, având în vedere, evenimentele tensionate din SUA, după alegerea lui Trump ca președinte, previziunea lui Nechit devine tot mai plauzibilă. Albii din America își vor drepturile înapoi, armata este de partea lui Trump, și din câte știu și poliția. În serviciile secrete, mai ales la vârf sânt mulți ofițeri care nu fac interesele poporului american, ci pe cele ale globalismului, deși sânt convins că și aici majoritatea ofițerilor sânt patrioți.

Tensiunea crește tot mai mult. La scurt timp după evenimentele din Charlottesville, autoritățile dintr-un oraș din sud a ajuns să interzică celebru film “Pe aripile vântului” pe motiv că este… rasist. Intrigat de acest gest necugetat am căutat să revăd filmul după vreo 40-45 de ani, văzusem filmul în anii liceului prin anii ’70 ai secolului trecut. Am reușit să-l găsesc, am văzut primul episod cu gândul să-l revăd și pe al II-lea ceva mai târziu. Cinci zile după aceea, adică ieri, 15 spetembrie, 2017, nu am mai putut găsi filmul cu niciun chip. Am căutat tot YouTube-ul, nicio șansă. În fine azi am mers pe Amazon cu gândul să-l cumpăr, dar spre norocul meu l-am găsit gratis, dat fiind faptul că sânt clientul lor de peste 10-12 ani cel puțin. Prin urmare, azi m-am delectat vizionând acest film extraordinar. Filmul prezintă clar distrugerea civilizației sudului american, așa cum este numită acea lume după cum spune și titlul “Gone with the Wind”.
În treacăt fie spus traducerea românească a titlului induce grav în eroare. O traducere corectă ar fi “Spulberat(ă) de vânt” sau ceva similar, ceea ce s-a întâmplat de fapt cu civilizația sudului nord-american: a fost spulberată în câțiva ani printr-un război total nedrept, provocat fără un motiv real. Foarte mulți bărbații albi din sud au murit în cei patru ani de război civil, mai ales că nu erau mai deloc pregătiți să înfrunte nordul belicos care pregătise războiul cu decenii sau poate un secol înainte. Atlanta, capitala Georgiei a fost asediată 35 de zile până a fost complet distrusă, iar după război statele confederate au fost supuse unui jaf aproape fără precedent de soldații din nord, nefiind deranjați de noile autorități, iar proprietarii de pământuri au fost supuși la taxe extrem de mari ceea ce i-a făcut să renunțe la moșiile lor. Asta ne aduce aminte de ce au făcut bolșevicii cu țăranii înstăriți din țările ocupate.
Avem de a face cu aceeași entitate care se ascunde în spatele acestor crime?? Se pare că da!! Nimic nou sub soare! După mine Abraham Lincoln și ceilalți care au provocat războiul civil din America, au comis crime de război împotriva unei părți a poporului american, sânt cu alte cuvinte criminali de război, iar Lincoln nu este un erou așa cum îl prezintă istoricii de azi și cred că și-a meritat soarta. De aceea, trebuie să fie clar pentru toată lumea că asasinarea sa a fost justificată. Sudul își alesese un alt președinte, dar până la urmă totul a avut loc după cum plănuise conspirația. Prin urmare, un nou război civil ar îndrepta, multe din consecințele istorice care au decurs din primul război civil dintre 1861-1865. Desigur, nu putem ști ce ne rezervă viitorul.
Pe Youtube filmul era șters acolo unde fusese postat, iar în câteva locuri era cineva care anunța vizitatorii că la ordinul nu știu cărei agenții, Youtube a trebuit să șteargă filmul. Atunci am înțeles ce se întâmplă. Aici s-a ajuns!! Ca un film mai mult decât celebru să fie cenzurat, scos de peste tot, pe motiv că acum nu mai dă bine. Pare incredibil, dar este adevărat. Sânt convins că după evenimentele din Charlottesville milioane sau chiar zeci milioane de vizitatori americani și din lumea întreagă au văzut filmul pe Youtube spre groaza conspirației.
Președintele Trump are planuri foarte mari, atât pe plan extern, cât și pe plan intern și cred că are mari șanse de reușită, cu toate că este criticat și sabotat de leftiști care sânt hotărâți să distrugă America sau mai precis să facă din ea o zdreanță! Dacă pentru realizarea acestor planuri va fi nevoie de un război civil sau nu rămâne de văzut. Cred că asta va depinde foarte mult de cum va reacționa în continuare conspirația globalistă la planurile politice și economice ale lui Donald Trump. God bless him and God bless America.