Răul poate distruge lumea. Paul C. Roberts
De Dr. Paul Craig Roberts
Cercetare globală, 10 iunie 2024

Raport aprofundat: PALESTINA

***

Această serie de hărți arată furtul progresiv al Palestinei de către Israelul sionist din 1947, cu complicitatea Washingtonului și a Europei. Unde s-au dus toți palestinienii care locuiau în zonele verzi ale Palestinei, aproape toată Palestina, în 1947? Au fost aduși în tabere de refugiați din Iordania și Liban.

ONU (a doua hartă de la stânga) plănuia să dea Israelului jumătate din Palestina, deși nimeni nu a explicat capacitatea ONU de a ceda o țară a poporului. Redistribuirea generoasă de către ONU a Palestinei către Israel nu a satisfăcut Israelul care a luat restul.

Furtul Palestinei de către Israelul sionist și curățarea etnică a palestinienilor din propria lor țară a fost acoperit în fiecare an pe parcurs de Occidentul pretinzând că este în favoarea unei „soluții cu două state”. Desigur, o astfel de soluție nu s-a materializat niciodată deceniu după deceniu, deoarece Israelul a revendicat întregul teritoriu.

„Soluția cu două state” a lăsat Occidentul să pretindă că a făcut ceea ce trebuie, în timp ce Israelul a furat țara și a exilat oamenii, ale căror rămășițe au fost limitate în ghetoul Gaza, aflat în prezent în stare de distrugere de către Israel folosind arme și bani americani.

America nu a putut face nimic în privința acestui genocid al unei țări și al unui popor, deoarece președinții SUA și membrii Camerei și Senatului sunt aleși cu ajutorul contribuțiilor la campania israeliană.

Cât de trist este să urmărești abandonul moralității și degenerarea în rău a Americii
Miliardele de dolari pe care contribuabilii americani sunt forțați să le predea Israelului în fiecare an revin pentru a ne cumpăra alegerile. În consecință, Washingtonul răspunde Lobby-ului Israelului, nu poporului american. Vedem acest lucru clar în invitația Congresului SUA către Netanyahu, care se află sub acuzare atât în ​​Israel, cât și de către Curtea Penală Internațională. Washingtonul este hotărât să arate că, în ciuda acuzațiilor penale ale lui Netanyahu, Netanyahu se află sub protecția Statelor Unite. Spre deosebire de aceasta, ar trebui să-l scoatem pe Trump drept un gangster pe baza unor acuzații inventate care se bazează doar pe opiniile procurorilor hotărâți să-l țină pe Trump de la Casa Albă.

Israelul își folosește, de asemenea, tributul american pentru a cumpăra pastori ai bisericilor evanghelice care își îndoctrinează congregațiile că este voia lui Dumnezeu ca America să sprijine Israelul și ca Israelul să-și recupereze casa de acum 2.000 de ani sau mai mulți, din care Dumnezeu a risipit o populație evreiască păcătoasă. Unele dintre bisericile evanghelice sunt atât de capturate încât sunt cunoscute drept „sionişti creştini”.

Ceea ce „marele Occident moral” nu înțelege este că, susținând și apărând politica de genocid a Israelului față de palestinieni, „marele Occident moral” și-a dat aprobarea genocidului. Deci, cum este Occidentul moral?

Chiar și Putin felicită Israelul pentru păcatele și crimele sale. Poate că Putin face asta pentru că povestea Holocaustului este o modalitate prin care Putin să sublinieze că Rusia luptă cu naziștii în Ucraina. Cu toate acestea, sprijinul lui Putin pentru Israel este extraordinar, deoarece Israelul este cel care presează pe câinele său american să atace Iranul, ceea ce ar fi o catastrofă pentru Rusia și China. Fără Iran, eforturile Rusiei și Chinei de a organiza Asia într-un bloc comercial coerent, independent de dolar, sunt imposibile. În schimb, jihadiștii CIA ar curge în Federația Rusă, Asia Centrală și China.

Rușinea Americii de a susține genocidul scade rangurile personalului calificat din Departamentul de Stat al SUA. Încă doi oficiali au demisionat în loc să fie asociați cu complicitatea Washingtonului la uciderea în masă a palestinienilor.

Alexander Smith a pregătit un raport pentru Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională privind rata extraordinar de ridicată a mortalității materne și infantile în rândul palestinienilor care suferă atacul israelian. A fost concediat repede înainte de a putea transmite raportul.

El a spus :

„Nu îmi pot face treaba într-un mediu în care anumiți oameni nu pot fi recunoscuți ca fiind pe deplin umani sau în care principiile de gen și drepturile omului se aplică unora, dar nu și altora, în funcție de rasa lor.”

Un alt oficial al Departamentului de Stat, Stacy Gilbert, a demisionat. Ea a spus că nu mai poate accepta minciunile Departamentului de Stat conform cărora Israelul nu a obstrucționat în mod deliberat fluxul de alimente sau alte ajutoare în Gaza.

Până acum, 33 de oficiali ai Departamentului de Stat au demisionat, părăsind locurile de muncă confortabile bine plătite, deoarece nu pot suporta imoralitatea de a fi angajat al Departamentului de Stat al SUA.

Acest lucru este plin de speranță. Acesta indică faptul că unii americani angajați la Washington au încă o conștiință morală și nu vor servi Washingtonul în detrimentul conștiinței lor.

Răul total pe care îl reprezintă regimul Biden are sprijinul unei mari minorități de alegători americani. Faptul că americanii vor vota pentru rău arată cât de departe a mers America. Apare automat întrebarea: ce este Statele Unite în afară de o amenințare la adresa vieții de pe pământ, o amenințare la adresa întregii civilizații, a tuturor moralității cunoscute? De unde știm că Satana nu îl ține pe Washington în mână?

Ne confruntăm cu posibila izbucnire a războiului nuclear, cu o condamnare la moarte pe viață pe pământ și nu există niciun lider occidental care să încerce să rezolve criza. Zelensky a adoptat o lege care interzice negocierile cu Rusia pentru a pune capăt conflictului. Răspunsul Washingtonului la avertismentele directe ale Rusiei este de a transforma avertismentele în propagandă împotriva Rusiei.

După cum spune Putin, vom vedea ce se întâmplă.

*

Paul Craig Roberts este un autor renumit și cadru universitar, președinte al Institutului pentru Economie Politică, unde a fost publicat inițial acest articol . Dr. Roberts a fost anterior editor asociat și editorialist pentru The Wall Street Journal. A fost secretar adjunct al Trezoreriei pentru Politică Economică în timpul administrației Reagan. El este un colaborator regulat la Global Research.

Sursa originală a acestui articol este Global Research
Drepturi de autor © Dr. Paul Craig Roberts , Global Research, 2024