CD
1.143 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Domnului Vinereanu,
Se pare ca nu sunteti bine formalizat cu arhitectura redactionala a websiteului.
Orice articol, comentariu, sau observatie, ei bine orice se ridica la postare ca articol in sine este rebotezat de redactie dupa cum doreste ea.
In cazul articolului de mai sus titlul original dat de autor este: „CUM AM AJUNS LA RESETARE” si nu: „Ce vrea China? Unde vrea să ajungă?” care este supra titrarea data de redactie.
Deci autorul nu are de raspuns la intrebarile pe care el nu le pune, intrebarile sunt ale redactiei si raspunsurile le pot da cititorii sau autorul daca se simte obligat sa o faca.
Multumesc pentru aprecierea generoasa adusa articolului, dar nu ma vad obligat sa raspund la deschiderea pe care o face redactia. Este adevarat ca articolul este axat mai mult pe China deoarece ea a creat situatia economica si diplomatica care a grabit si determinat procesul de Resetare Globala pe care WEF/FEM-ul il vrea in stilul lor neoMarxist: „Nu veti mai avea nimic in proprietate dar veti fi fericiti”.

Raspunsurile sunt usor de intuit si de aceia redactia a instigat cititorii la a trage concluzii dincolo de limita pe care o are articolul.
Daca raspunsul meu nu va multumeste, sper ca redactia sa vina cu ceea ce dumneavoastra asteptati.
Mult succes.