Numărul 078: vineri, 26 iunie 2020
A chemat la exterminarea oamenilor albi și recompensat cu transportul. Așa funcționează sistemul anti-rasism!
Minciuna ‘rasismului’

Războiul de rasă declanșat de războiul Corona pare să fie orientat spre distrugerea oamenilor albi în mai multe etape. Retragerea dreptului la viață, lipsirea de demnitate umană, cererea de a se supune în cele din urmă raselor și culturilor străine. Aceasta poate duce la anihilarea fizică – și anume ca o pedeapsă justă pentru faptul că s-a născut alb. Așa ar trebui să se simtă albii – simbolizați de comanda către poliție pentru a îngenunca în fața străinilor.

Potrivit definiției oficiale, este vorba despre „rasism”, „dacă se suspectează o anumită linie la om din cauza unor caracteristici externe – dacă sunt clasificate și evaluate drept„ rasă ”, ceea ce contrazice drepturile omului aplicate”. Wikipedia ) În limbaj simplu: Chiar și un prieten alb al unei persoane negre este un rasist dacă ar trebui să recunoască cu propriii ochi „caracteristici negre exterioare” de la prietenul său negru decât de la el însuși. Pentru că el trebuie să nege ce văd ochii în funcție de sistem. Chiar și un copil de trei luni care are „diferențe de caracteristici externe” între părinții săi albi și oamenii africani, de exemplu, este definit oficial ca o „persoană vinovată, rasistă” de la naștere . Deși copilul nu poate face nimic pentru percepția sa, deoarece este controlat de „Dumnezeu”, prin natură, de ADN, așa cum dovedește un studiu științific. Centrul National pentru Biotehnologie din Bethesda (Maryland, SUA) a venit deja la următoarea concluzie într – un studiu publicat pe 08 noiembrie 2005: „copii 3 luni-vechi prezintă o preferință semnificativă pentru fețele de propriul grup etnic.“ Sursa )

Cu această „definiție și logică oficială” a rasismului „anti-rasiștilor”, unei mici creaturi albe i se refuză orice drept uman și fiecare drept la viață. Și da, negarea dreptului la viață nu trebuie folosită numai împotriva albilor, ci se pare că ar trebui utilizată doar împotriva albilor. Aceasta este de la Universitatea Mondială din Cambridge, în cazul Dr. Priyamvada Gopal, (descendent indian) recunoscut și confirmat prin promovarea profesorului. Gopal, în vârstă de 51 de ani, a lucrat ca profesor obișnuit (Churchill Fellow) pentru engleză și a cercetat literatura și teoria coloniale și postcoloniale, precum și sex, feminism, marxism și critică rasială la universitate. Dar după ce a postat pe Twitter pe 25 „Universitatea Cambridge a promovat universitatea la un profesor după ce a făcut un tweet: „ Viețile albe nu contează . ” Șefii universității au sărit pe partea lui Gopal și au spus că atacurile asupra ei sunt” complet inacceptabile și trebuie să se termine „, a spus inițial prof. Gopal: din nou: viețile albe nu contează ca viețile albe, albii trebuie desființați „. SUN, 25 iunie 2020 )

DailyMail iunie de 25, în anul 2020 : „Universitatea Cambridge a stat în spatele său profesor, care a fost inundat cu un val de acuzații și amenințări cu moartea pentru tweet lor Dr. Priyamvada Gopal, facultatea engleza la Churchill-«vieți albe nu contează.» Colegii învață, reafirmând pe 23 iunie 2020, „O să o spun din nou: viețile albe nu contează ca viețile albe.” Twitter a șters tweet-urile controversate de la ea, deoarece acestea au fost răspunse cu un barbat de furie. Mulți au răspuns public și privat cu amenințarea cu moartea și abuzul rasist. O petiție intitulată „Dă focul profesorului Cambridge pentru rasism” a fost lansată pe Change.org pe 24 iunie 2020. Valul abuzurilor a avut ca rezultatcă „Grupul Russel” [o rețea de 24 de universități fruntașe de cercetare britanice cu statut de excelență academică] au condamnat atacurile și l-au luat pe universitar sub protecție. O declarație spunea: „Universitatea apără dreptul academicienilor săi de a-și disemina opiniile juridice, chiar dacă alții o consideră controversată. Condamnăm cu tărie aceste atacuri și acuzații. Aceste atacuri sunt absolut inacceptabile și trebuie să se încheie. ” Petiția a fost ștersă de Change.org, deși mii deja s-au înscris.

Este uimitor faptul că universitățile „Grupului Russel” nu numai că redau apelul genocidului Gopal cu termenul de „opinie controversată” , ci și apără acest apel pentru exterminarea rasei albe cu „dreptul la libertatea de exprimare” și, în plus, cu o promovare recompensă. Asta a fost cu Dr. Noah Carl este complet diferit. Dr. Carl este sociolog și cercetător de informații. El a examinat științific legătura dintre inteligență și rasă. Când și-a împărtășit public cercetările irefutabile, a fost acuzat de „utilizarea stereotipurilor rasiste” de către aceeași Universitate Cambridge care a lăudat apelul la exterminarea rasei albe.concediat în mai 2019. După cum am spus, Dr. Studiul lui Carl nu poate fi respins și nu displace pe nimeni așa cum a fost prezentat la Conferința Internațională din Londra din 2018. ( Sursa )

Prof. Dr. Hans Jürgen Eysenck

„Ideea pervertit de egalitate“ , a fost infirmat de foarte mult timp. Cunoscutul cercetător evreiesc social și de informații, prof. Dr. În studiile sale irefutabile, Hans Jürgen Eysenck a ajuns la concluzia că „dacă se compara copiii americani cu alb și negru în ceea ce privește școlile, apartamentele și statutul și veniturile părinților lor, era greu posibil să se realizeze acea diferență de IQ de 15 puncte între anulează cursele; mai rău, comparând copiii din părinții negri ai clasei mijlocii care au urmat școli bune și au trăit într-un mediu bun cu copiii părinților din clasa muncitoare albă, care au mers la școli sărace de mahala și au locuit în împrejurimi sărace, copiii albi încă tăiați mai bine în testele de inteligență „.(Eysenck, Inegalitatea oamenilor , Goldmann, 1975, p. 12) Și într-un necrolog de FAZ se spune: „Eysenck fusese atât de nepăsător să obiecteze științific la cea mai înaltă dintre toate bunurile democratice, egalitatea. Cu toate acestea, el a luat-o de fapt nu pentru frumoasa egalitate a lui Jefferson , ci pentru forma pervertită de egalitate între comportamentaliști americani. ” (FAZ, 09.09.1997, p. 39)

Acest război de ură rasială acum dezlănțuit împotriva oamenilor albi ar putea fi ultima încercare de exterminare a rasei albe, așa cum a fost planificat de zeci de ani de către haterii talmudiști la nivel mondial din tancurile de gândire din SUA. ( Surse )

Prof. Dr. Wolfgang Reinhard

Renumitul istoric, prof. Dr. Wolfgang Reinhard, este în general considerat a fi complet lipsit de convingere pentru a aparține așa-numitei „mentalități corecte”. Într-un interviu FAZ, Reinhard a comentat descărcarea descurajantă a lui Achille Mbembe (Camerun), care a fost considerat anterior ca un filosof negru respectat și cercetător al colonialismului, ca vorbitor de deschidere al Ruhrtriennale în august. Mbembe a fost descărcat ca purtător de cuvânt, deoarece ofițerul antisemitism al Merkel, Felix Klein, susține că a găsit „lucruri groaznice” în scrierile lui Mbembe. Mbembe a relativizat „Holocaustul, l-a comparat cu alte evenimente” și Israel ca „ regim de apartheid” la care se face referire, deci Klein. Potrivit lui Klein, acest lucru corespunde cu „negarea Holocaustului”. Și astfel chiar și Mbembe-ul negru ar putea fi ostracizat. Reinhard:

„Este o comparație demnă de a compara Israelul cu apartheidul Africii de Sud. Regimul de ocupație israelian restricționează sever libertatea de mișcare a palestinienilor. Acum există oameni care neagă comparabilitatea Holocaustului. În opinia mea, aceasta este o prostie, deoarece nu este fenomene istorice care sunt incomparabile. Puteți compara totul „. Apoi, profesorul Reinhard acuză chiar regimul de persecuție al FRG al Holocaustului: „Aș defini cultura germană a amintirii ca o obligație de a ne aminti. Obligația de a ne aminti și de a uita interdicția sunt stabilite legal în Germania. Eu personal aș spune că interdicția de refuz a Holocaustului este și ea inadecvată. Dacă cineva vrea să nege asta, trebuie să fiți implicat tratează-l, dar nu folosi Kadisul pentru a forța o anumită viziune asupra culturii amintirii. „

Nu sunt puțini cei care spun că, dacă ar exista discuții factuale deschise la televizor între cercetătorii liberi ai Holocaustului și comisarii Holocaustului, comisarii nu ar avea nicio șansă, ar fi total expuși și s-ar prăbuși într-o manieră incredibilă. Nu suntem de acord cu această părere, dar o lăsăm pe istoricul, prof. Reinhard, care se poziționează destul de clar în afirmația sa că „ar trebui să se ocupe de aceste păreri și să nu folosească Kadis pentru a forța o anumită părere” .

Prof. Reinhard a spus despre așa-numitul „rasism”: Are mult mai mult, a durat aproximativ o mie de ani. Și apoi apar fenomene culturale interesante. Sfântul Moritz von Grünewald din Halle este un om negru și a fost totuși sfânt. Astăzi tabloul este considerat o reprezentare rasistă. Puteți vedea cât de nonsensibil este conceptul de rasism. Când copiii albi vopsesc negru pentru jocul cu Bobotează, se spune că sunt rasisti. Este un fel de hipoalergenic pe care l-am ridicat. Pentru a reveni la Mbembe: celebra sa carte este numită în original Când copiii albi vopsesc negru pentru jocul cu Bobotează, se spune că sunt rasisti. Este un fel de hipoalergenic pe care l-am ridicat. Pentru a reveni la Mbembe: celebra sa carte este numită în original Când copiii albi vopsesc negru pentru jocul cu Bobotează, se spune că sunt rasisti. Este un fel de hipoalergenic pe care l-am ridicat. Pentru a reveni la Mbembe: celebra sa carte este numită în original„Critique de la raison nègre ”. Tradus corect: „Critica rațiunii/intelepciunii negre”. Dar nimeni nu îndrăznește să scrie „Negru”. Așa se numește „critica rațiunii  negre” din Germania. Comerțul cu sclavi din Africa a fost dominat de actori locali și intermediari musulmani până în secolul XXI. Am ceva împotriva curățării limbii. Ne-am imaginat că dacă am aboli cuvântul „rasă”, atunci lucrul nu va mai exista. Aceasta este o supraestimare a limbii. Nu puteți scăpa de lucruri doar pentru că le eliminați conceptual. Aș spune că există ceva de genul „cursă”. Există populații care au anumite caracteristici. Cel mai banal este că au pielea întunecată „.

Comerț cu sclavi evrei
Cine a dominat comerțul cu sclavi?

Cert este că nu a existat un singur comerciant de sclavi occidentali, nici măcar comercianții de sclavi evrei care, potrivit SPIEGEL, au dominat comerțul de sclavi care au vânat oameni negri în Africa. „Evreii au fost cel mai mare furnizor de nave pentru sclavia navelor din regiunea Caraibelor. Afacerile navelor de sclavi erau în principal în mâinile evreilor … Navele nu numai că aparțineau evreilor, dar erau de asemenea conduse de evrei și navigau sub comanda căpitanilor evrei. „ (Der Spiegel, 8/1998, p. 7) Șefii și-au vândut oamenii, adesea prizonierii din conflicte armate cu alte triburi negre, comercianților de sclavi albi și arabi. Dacă există o responsabilitate pentru comerțul cu sclavi, atunci negrii sunt, de asemenea, principalii responsabili, pentru că și-au vândut propriul popor ca sclavi fără nicio constrângere, dar pentru tranzacții ridicole, de barter ieftin. Desigur, condițiile oribile au predominat pe navele de sclavi și mulți dintre acești oameni săraci nu au supraviețuit trecerilor. Dar odată ce negrii au fost cumpărați de albi, cea mai mare nevoie a trecut. Ai putea trăi o viață pașnică, îngrijită. Citiți doar cartea „Gone with the Wind” ( Gone with the Wind)) care este în prezent interzis.

Dacă cei responsabili de propaganda atrocității a războiului de ură rasială s-au dezlănțuit împotriva noastră încearcă să reinterpreteze întemeierea Americii odată cu presupusa sosire a primilor sclavi negri în 1619, atunci această descriere nu poate fi descrisă decât ca minciuna inițială a propagandei rasiste. La 20 august 1619, primii 20 de sclavi negri au ajuns în colonia britanică din Virginia și au fost vândute coloniștilor englezi, conform versiunii operatorilor propagandei rasismului. De fapt, sclavii albi din Anglia, în special Irlanda, au fost vândute noilor colonii cu mult timp înainte. Majoritatea erau chiar copii. Dar din moment ce numele oficial nu este „sclav”, ci  servitor vinovat”citiți, acest fapt că primii sclavi din America au fost albi este refuzat cu cuvântul obișnuit acrobatică a sistemului minciunii. Reuters , 6/17/2020 : „Istoricul Alan Taylor a explicat că, înainte de 1620, acești” slujitori vinovați „constau fie din orfani supărătoare, fie oameni destituiți, care erau numiți vagabonți sau hoți și erau expediați cu forță. După 1620, sclavii albi au devenit„ voluntari „. „desemnat”. Ce cinism să nu numim acești primi sclavi albi, tocmai pentru că termenul oficial era „slujitori vinovați” și nu „sclavi”, astfel încât propaganda de război „înrobirea neagră” nu a fost pusă la îndoială.

Cunoscutii istorici britanici Don Jordan și Michael Walsh corectează lucrurile în celebra lor carte „Marfă albă”, fără ca sistemul politic-rasist să renunțe la propria lor propagandă. Telegraf din 03 mai 2007 :„Mii de oameni albi au fost trimiși cu forță. La data declarației americane de independență, aproximativ 1 la sută din toți americanii albi au venit astfel. Autoritățile engleze au descris acești oameni ca fiind o scrumă din orașele lor și i-au expediat în coloniile lor. În timpul perioadei georgiene, 1000” Prizonierii au fost adunați peste Atlantic în fiecare an. Cel mai șocant este că mii de copii săraci din Londra au fost rotunjiți și aduși pe navele gata. Urchins avea doar cinci ani când a fost expediat în America. În America, majoritatea acestor persoane au fost rănite mortal a ajuns la vârsta adultă, iar această afacere s-a bucurat de o recunoaștere deplină în Marea Britanie, poetul John Donne a scris cuvintele: ‘Acest lucru vă curăță străzile și vă spală ușile de la acești pași și de copiii acestor pași.„Sclavii negri erau mai buni în America.

Alger „Piața sclavilor albi” – 1,25 milioane de albi distruși!

Însă ponderea leului în comerțul cu sclavi răspândit a fost acoperită de arabi, care în mare parte tranzacționau doar cu albi, pentru că erau mai ușor de vândut pe piețele de sclavi din Africa de Nord. Prof. Dr. Adam Nichols de la Universitatea din Maryland (SUA) a scris următoarele în History Extra pe 19 iunie 2017 sub titlul „Când britanicii erau sclavi în Africa” :
„Între secolele al XVI-lea și al XVIII-lea, pirații arabi au jefuit mii de bărbați, femei și copii din Insulele Britanice și i-au vândut ca sclavi. Cei mai mulți dintre ei au fost bătuți sau torturați până la moarte. Pirații au ajuns în continentul britanic. În 1631 au atacat coasta din Devon și Cornwall, fără îndoială atacul lor notoriu și au bântuit orașul irlandez Baltimore, răpind peste 100 de bărbați, femei și copii în atac. Britanicii au fost vândute ca sclavi la Alger, de unde au devenit cel deschis. Piața de sclavi Al-Souk al-Kabir (acum parte a Dubaiului) a fost adusă și revândută, sclavii albi au fost legați la picioare și trași în sus și au fost bătuți fără încetare pe tălpile picioarelor cu ajutorul unor bețe.000 de britanici au căzut în mâinile arabilor ca sclavi „.

Dar nu au fost doar sclavi albi britanici care au căzut victimă arabilor și otomanilor: „Între 1530 și 1780, peste un milion de creștini prizonieri au fost deportați în Africa de Nord ca sclavi”. Wikipedia ) De altfel, privilegiul evreiesc al comerțului de sclavi din Europa se întoarce mult mai departe decât în ​​timpul colecției de sclavi africani. Împărații germani shabby le-au dat evreilor dreptul de a comercializa sclavi. „817 a înnobilat fiul împăratului Karl, împăratul Ludwig I, numit „ Ludwig der Fromme „în ciuda ecleziasticalității sale, care i-a câștigat numele de „pios”, evreii cu o favoare extraordinară. El a luat-o sub protecția sa specială. S-au bucurat de libertatea de mișcare în întregul imperiu. În ciuda legilor canonice care au fost adoptate de mai multe ori, nu li s-a permis numai să folosească muncitori creștini în întreprinderile lor industriale, dar au fost, de asemenea, liberi să se angajeze în comerțul cu sclavi. Clerului li s-a interzis să permită botezării sclavilor evreilor și, prin urmare, să se emancipeze. „ ( Zeno ) În cadrul lui Henric al IV-lea, și evreii se bucurau de dreptul de comerț cu sclavi, pe lângă privilegiul faptelor infracționale, fără pedeapsă. „ Privilegiul evreiesc „al împăratului Henric al IV-lea. , dat lui Speyer la 19 februarie 1090, spune:„Niciun pretendent sau sclav nu trebuie să se supună unor acuzații false sau atacuri împotriva evreilor.” (MGH DD Heinrici IV ., Nr. 411, p.543)

Cu toate acestea, acționăm conform devizului incitației genocidului Priyamvada Gopal: „Viețile albe nu contează”. Confidența lui Merkel, așa-numitul ministru al „Securității interne”, Horst „Drehhofer” Seehofer, a anunțat inițial că va depune o plângere penală împotriva coloanistului TAZ, Hengameh Yaghoobifarah, pentru „sediție”. Yaghoobifarah a cerut în mod deschis ca poliția germană să piară pe groapa de gunoi și a refuzat tuturor germanilor dreptul de a trăi. ( Surse ) Dar atunci ura rasială l-a convins pe Seehofer că toate acestea erau compatibile cu „dreptul la libertatea de exprimare”. Seehofer, desigur, a văzut acest lucru și a renunțat la intenția de a depune o plângere penală împotriva agitatorului genocidului:„Ministrul de Interne, Horst Seehofer, se abține de la a depune acuzații împotriva colaboratorului„ taz „Hengameh Yaghoobifarah pentru un text critic pentru poliție.” FRI, 26 iunie 2020 )

Dar un polițist german care a raportat prietenilor războiului împotriva germanilor de la Stuttgart pe 21 iunie și a descris situația va veni la Kadi din cauza termenului folosit „numai canistre” , așa cum este raportat acum. „Poliția investighează coloana sonoră rasistă în propriile rânduri. Nimeni nu vrea să fie blocat în pielea poliției, care s-a aflat pe linia frontului sâmbătă seară cu revoltele, care au fost insultați, aruncați la pietre, lovite și multe altele. Pe o coloană sonoră care temporar Probabil a fost disponibil un polițist pe Youtube, care a chemat persoanele responsabile pentru revolte „Kanaken”. Procurorul public a avut grijă de acest aspect, departamentul pentru infracțiuni oficiale de la poliția din Stuttgart examinează în prezent relevanța penală sau oficială a admiterii. ” StN, 24 iunie 2020 )

Da, așa se întâmplă cu Seehofer și cu clienții săi. Cine solicită genocid împotriva germanilor se bucură de protecția „libertății de exprimare”. Totuși, oricine îi descrie pe cei mai serioși criminali, jefuitori și criminali violenți străini, care sunt gata să ucidă cu cuvântul inofensiv „tună” nu se bucură de acest privilegiu de opinie, ci este condamnat în schimb pentru „ură rasială”. Documentarul de război NJ de la Stuttgart conține mesajul acestui bun polițist , care acum este distrus de Seehofer pentru că își riscă pielea pe străzi pentru acești tipi.