lumina_adevărului

Misterul vieții nu este o problemă de rezolvat, ci o realitate de experimentat

Despre
Raport Ben Fulford (05.03.2024) – Organizația Soarele Negru emite ultimatum: anunțul federației mondiale sau se confruntă cu holocaust nuclear
6 MARTIE 2024
MARIUSSUMEDREA

Raport Ben Fulford (05.03.2024) – Organizația Soarele Negru emite ultimatum: anunțul federației mondiale sau se confruntă cu holocaust nuclear

În fața unei înfrângeri militare și geopolitice cuprinzătoare, organizația Soarele Negru – controlorii supremi ai complexului militar-industrial occidental – a emis un ultimatum societăților secrete asiatice: trebuie fie să fie de acord cu o federație mondială, fie să se confrunte cu un război nuclear total. Acest ultimatum a venit de la Vincenzo Mazzara, un Cavaler al Cavalerilor Teutoni și ofițer superior al Soarelui Negru. Ea vine în urma epurării cuprinzătoare a liderilor mafiei khazare de nivel înalt și a înfrângerii militare în Ucraina.

MK și Soarele Negru lucrau la un plan pe termen lung care presupunea folosirea Ucrainei pentru a distruge Rusia și a o împărți în mai multe state vasale. După aceasta, au plănuit să invadeze China și să o împartă în 5 state beligerante. Apoi urmau să-și numească „Mesia” ca dictator rege al zeului mondial în stil babilonian.

Societatea Dragonul Alb și aliații lor asiatici i-au oprit pe loc. Ei se confruntă acum cu falimentul Occidentului, o înfrângere militară totală și o epurare continuă a conducerii lor la nivel înalt. Acesta este motivul pentru care Soarele Negru este acum de acord cu un aranjament mondial multipolar nou și corect. Cu toate acestea, bătălia nu s-a încheiat încă.

Pentru a înțelege cu ce avem de-a face, trebuie să realizăm că Organizația Națiunilor Unite, Forumul Economic Mondial, OMS, BRI, FMI, Banca Mondială etc. sunt organizații non-guvernamentale deținute în mod privat. Aceiași oameni care le dețin dețin 90% din marile corporații. „Majoritatea țărilor lumii nu își controlează propriile resurse naturale. Oligarhii controlează toți liderii vizibili. Liderii nu sunt angajați ai poporului, sunt angajați ai oligarhilor”, spune Călin Georgescu fost președinte al Europei pentru Clubul de la Roma și înalt oficial ONU. „Sclavia nu a dispărut niciodată, este mai puternică ca niciodată prin spălarea creierului în masă”, adaugă el.

Acești oameni intenționau să transforme întreaga planetă într-o fermă om-animal controlată de membrii tribului lor. Permiteți-mi să explic acest lucru, acești oameni nu sunt evrei, sunt sataniști. Nu există nicio mențiune a cuvântului evreu în Biblie, doar Sinagoga lui Satana. Pentru a intra în grupul lor ca servitori de nivel înalt, francmasonii de gradul 33 trebuie să treacă printr-o ceremonie în care torturează un copil până la moarte și îi consumă sângele.

„Acești oligarhi toți sunt legați de sistemul pedofiliei pentru că știm că sunt peste opt milioane de copii pe an care dispar fără nicio informație. Acest act criminal este transumanism”, confirmă Georgescu.

„Din cele mai vechi timpuri, elitele și-au sacrificat copiii „Domnului” (Baal). Multe elite au avut copii care au murit în mod misterios pentru că au fost sacrificați. Madeline McCann a fost fiica biologică a lui George Soros, care a fost crescută de cultul său pentru a fi sacrificată într-un ritual”, spune o sursă a Serviciului Secret de Informații din Canada.

WDS și alte grupuri al pălăriilor albe i-au scos pe cei mai buni sataniști într-un ritm accelerat. În ultimele două luni:

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer.

Regina Camilla a anulat toate aparițiile publice.

Prințul moștenitor William a dispărut.

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen și nu a mai fost văzută din decembrie.

Sarah, ducesa de York a fost diagnosticată cu cancer de piele.

Prințul Edward „se retrage” de la îndatoririle regale.

Thomas Kingston, care s-a căsătorit cu familia regală britanică, a murit brusc.

Jacob Rothschild a murit.

Regele Norvegiei a fost dus de urgență la spital cu o infecție.

Papa Francisc a fost dus de urgență la spital.

Regina Danemarcei a anunțat abdicarea șoc.

Doi cai negri au fost reperați cu un cal alb „capturat” și un steag negru în afara Palatului Buckingham.

„Obișnuința călăreților regali este să nu aducă niciodată un cal alb fără prezența regelui și a reginei. Prezența unui cal alb înseamnă prezența regelui. Când regele Charles nu este prezent în această cavalerie, înseamnă că este mort”, spune o sursă MI6.

Deoarece acest lucru s-a întâmplat când a fost anunțată moartea lui Jacob Rothschild, înseamnă că el a fost adevăratul rege al Angliei. De asemenea, am fost informați de informațiile poloneze că prințul William este cu adevărat fiul lui Jacob Rothschild. Priviți fotografiile de mai jos și decideți singuri.

Rothschild (Roth = roșu, schild = scutul lui Satan) sunt toți vânați de Illuminati Gnostici. Actualul șef al filialelor britanice și franceze ale familiei Rothschild, David Rene de Rothschild, a contactat WDS (Societatea Dragonul Alb) pentru a spune că familia sa vrea să se predea și că singura lor cerere este ca ei să nu fie uciși. Cu toate acestea, când WDS a încercat să răspundă, ni s-a spus că este „în vacanță la schi”. Fie se ascunde la complexul Rothschild din Zug, Elveția, împreună cu vărul său Klaus Schwab Rothschild, fie ambii au fost îndepărtați din acest tărâm al muritorilor. Benjamin de Rothschild i-a fost, de asemenea, confirmat decesul și, din moment ce Jacob și-a numit-o moștenitoare pe fiica sa Hanna, se pare că și Nat Rothschild a dispărut.

Dispariția tuturor acestor sataniști importanți este legată de un ordin dat de guvernatorul Floridei, Ron de Santis, de a elibera toate dosarele lui Jeffrey Epstein.

https://www.yahoo.com/news/citing-black-eye-justice-desantis-204200956.html

Epstein este (el este încă în viață) un agent Mossad care s-a infiltrat în elita satanistă și a creat o bibliotecă video cuprinzătoare cu aceștia ucigând copii. Regina Elisabeta a mărturisit că ea însăși a fost șantajată cu un videoclip cu ea tăind capul unui copil și mâncându-i inima. Aceste benzi sunt acum în mâinile pălăriilor albe, spun sursele Mossad.

Epurarea lui Rothschild pare să fie coordonată cu o declarație de independență germană și europeană. Cancelarul german Olaf Scholz a semnalat această pauză cu o serie de scurgeri. El a divulgat detalii despre ajutorul britanic pentru forțele ucrainene. – https://www.independent.co.uk/news/world/europe/british-soldiers-in-ukraine-germany-b2504462.html

Scholz a lansat apoi o înregistrare de 40 de minute cu ofițeri militari germani care complotează să arunce în aer un pod din Crimeea cu rachete Taurus.

https://swentr.site/russia/593621-german-leak-real

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a numit aceasta o „revelație strigătoare”.

https://tass.com/politics/1754721

Cu alte cuvinte, apeluri ale președintelui francez Emmanuel Macron de Rothschild ca NATO să declare război Rusiei a fost respinsă. Chiar și ministrul său de externe Stephane Sejourne l-a respins spunând „Francezii nu vor muri pentru Ucraina. Nu vom trimite trupe.”

Soții Rothschild au scos și un al patrulea avatar (după „spitalizarea” celorlalți trei din ianuarie) al falsului secretar al Apărării al SUA, Lloyd Austin, pentru a cere război Rusiei. Acest sclav neputincios a fost de asemenea respins. Un alt sclav al casei, Rishi Sunak, a promis că va sprijini Ucraina până când aceasta va prevala la aniversarea războiului. „Se va legăna de un stâlp de lampă destul de curând”, promite o sursă MI6.

https://www.standard.co.uk/news/politics/ukraine-rishi-sunak-volodymyr-zelensky-kyiv-kremlin-b1141282.html

Într-o ruptură clară cu familia Rothschild, cancelarul german Olaf Scholz spune că NATO nu este și nu va deveni parte la conflictul din Ucraina. NATO nu are de gând să trimită personal militar în Ucraina, confirmă secretarul general al alianței Jens Stoltenberg. – https://tass.com/world/1753197

Scholz nu a avut de ales decât să se rupă de NATO, spun surse de informații germane. „Germania nu mai este guvernabilă. Politicienii sunt întâmpinați cu ouă putrezite sau cauciucuri arse dacă ies în public. Germanii vor să părăsească NATO”, spun ei.

Fermierii europeni forțează și ei mâinile politicienilor. Fermierii și șoferii de camioane polonezi blochează granița cu Ucraina pentru a opri concurența neloială.

Polish truckers to rejoin the farmers in border crossing blockades

De asemenea, fermierii belgieni au spart barierele rutiere ale poliției care au fost ridicate pentru a-i împiedica să protesteze în fața instituțiilor UE.

Video: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242047%2Fpl_629036819_-2

Și în Spania, fermierii expulzează poliția de la Castelul Zaragoza.

Video: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242048%2Fpl_629036819_-2

Europarlamentarul olandez, Rob Roos, spune: „Clasa conducătoare vrea ca fermierii noștri să dispară, câte o reglementare la un moment dat… Totul, în numele climatului, desigur… face imposibil fermierilor să-și facă treaba. Avem neapărat nevoie de fermierii noștri. Securitatea alimentară este, de asemenea, o chestiune de securitate națională.”

Acum se dovedește că doar una dintre cele mai mari zece companii din sectorul agrobusiness din Ucraina nu este înregistrată acolo. Restul se află în mare parte în paradisuri fiscale precum Cipru sau Luxemburg. Știm deja că sunt deținute de oligarhi care evadează impozitele. Acum, CEO-ul Kellogg’s încearcă să le spună americanilor să mănânce această cereală [toxică și sterilizantă] pentru agrobusiness la cină, deoarece este mai puțin costisitoare.

https://news.sky.com/story/kelloggs-boss-says-poor-people-should-eat-cereal-for-dinner-13082740

„Cerealele Kellogg’s sunt alimente false modificate genetic”, notează o sursă CIA.

În orice caz, oligarhii sunt pe cale să piardă pământul pe care l-au furat de la ucraineni (înainte l-au furat de la fermierii americani) pentru că situația din prima linie este catastrofală pentru președintele ucrainean Vladimir Zelenski. Comportamentul neregulat al lui Zelensky și atingerea constantă a feței și a nasului la interviul MSNBC au făcut evident că utilizează mult cocaină.

El are nevoie de droguri pentru a evita realitatea, în parte pentru că inspectorul general al Pentagonului a deschis peste 50 de dosare privind posibile „furt, fraudă sau corupție și deturnarea” ajutorului militar către Ucraina. Inspectorul general Robert Storch a evidențiat un caz de articole neidentificate care soseau în Polonia ca parte a unui transport mai amplu de arme, înainte de a dispărea dintr-un manifest de transport maritim când au fost trimise peste graniță în Ucraina în iunie. Doar aproximativ 30% din cele 113 miliarde de dolari cheltuite de SUA pentru ajutor militar, economic și umanitar pentru Kiev au ajuns efectiv acolo.

https://www.rt.com/news/593080-pentagon-ukraine-aid-fraud

Jesse Watters vorbește despre unde s-au dus o parte din acești bani când vorbește despre diamantele Biden dispărute.

Rușii spun acum clar că ONG-urile deținute de Rothschild și Rockefeller, precum ONU, sunt principala problemă cu care se confruntă lumea acum. ONG-urile „cheltuiesc miliarde de dolari pentru a sprijini diverse organizații extremiste, politice și religioase. Rezultatul așa-zisei lor activități este destabilizarea inevitabilă a situației socio-politice și economice din țările vizate”, a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova.

https://tass.com/politics/1753221

Un exemplu în acest sens este Grupul Interguvernamental pentru Schimbări Climatice (IPCC), care este responsabil pentru politicile care falimentează fermierii și nu le oferă nicio altă opțiune decât să se revolte. IPPC nu este o academie științifică, iar concluziile sale despre carbonul care provoacă încălzirea globală au fost respinse violent de oamenii de știință. Asta se întâmplă atunci când politica guvernamentală neagă realitatea.

Un alt exemplu de crime ale organizațiilor neguvernamentale este afluxul imens de bărbați fără acte, de vârstă militară în Europa și SUA. Aceasta face parte din ceea ce este cunoscut sub numele de planul Kalergi. „Contele austro-ungar Richard de Coudenhove-Kalergi a propus un plan de a încrucișa europenii cu alte rase pentru a crea o rasă metisă care ar putea fi ușor manipulată și condusă de elita MK”, spun surse de informații franceze și poloneze. „În cartea Idealism Practic, Kalergi scrie că europenii ar trebui transformați în suboameni, fără nicio calitate și ușor de controlat de elita conducătoare”, notează ei.

https://www.voltairenet.org/article220492.html

Premiul European Coudenhove-Kalergi este acordat la fiecare doi ani europenilor care s-au remarcat în promovarea acestui plan. Câștigătorii acestui premiu includ cancelarul german Angela Merkel și șeful CE Herman Van Rompuy.

Oamenii care își îndeplinesc planul sunt cei care au inundat Europa și SUA cu imigranți ilegali din lumea a treia de vârstă militară. În SUA, liderul Rockefeller, „Joe Biden”, a deschis granițele printr-un ordin executiv. „Joe Biden susține că nu are autoritatea executivă pentru a închide granița. Este o minciună completă și totală”, spune Karoline Leavitt.

Acest Biden abia mai poate merge așa cum se vede aici, lângă granița cu Texas.

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242049%2Fpl_629036819_-2

„Abilitatea de a vă arunca documentele de identificare (din orice țară), de a trece peste granița de sud și de a solicita „azil” a transformat America într-un refugiu pentru cei mai răi criminali din lume!” pe Twitter Elon Musk.

Aceștia sunt oamenii care încearcă să ne omoare și cu medicamente toxice. Autoritățile din California au confiscat anul trecut suficiente doze letale de fentanil pentru a ucide întreaga populație globală „de aproape două ori”, potrivit biroului guvernatorului Gavin Newsom.

https://www.zerohedge.com/medical/california-seized-enough-fentanyl-2023-kill-global-population-twice-over

Acum, guvernul le-a spus proprietarilor magazinelor de arme să vândă arme acestor imigranți ilegali fără acte. De asemenea, Departamentul de Poliție LA angajează și înarmează acești migranți ilegali. Altor departamente de poliție li se spune să facă același lucru. – https://resistthemainstream.com/major-us-city-arms-illegal-immigrants-to-police-american-citizens/

Este clar că MK încearcă să angajeze mercenari străini pentru a-i proteja de poporul american. După cum notează Tucker Carlson: „Oamenii din jurul țării noastre o distrug și o fac INTENȚIONAT”.

De altfel, Rusia a zădărnicit o tentativă de asasinat asupra lui Carlson de către acest agent ucrainean.

https://m.economictimes.com/news/international/world-news/tucker-carlson-in-russia-failed-plot-to-kill-american-anchor-ahead-of-putin-interview/videoshow/108047617.cms

Este timpul ca Carlson să-și numească potențialii asasini vorbind despre MK.

Acum încearcă să ne omoare cu lasere de la distanță. Tocmai au folosit arme cu energie direcționată pentru a provoca cel mai mare incendiu înregistrat din istoria Texasului. Îl puteți vedea la lucru în videoclipul de mai jos.

Maeștrii păpușari ai MK sunt supărați de faptul că Texasul plănuiește să se separe și să se întoarcă la sistemul de plată susținut de aur, eventual alăturându-se și la BRICS+

Falsul Joe Biden a recunoscut chiar că a fost un atac DEW când a spus: „Dacă zburați peste aceste zone care sunt arse până la pământ, veți vedea în mijlocul a 20 de case care sunt complet distruse, o casă stând acolo pentru că are acoperișul potrivit pe ea.”

El se referă la culoarea albastră pe care toate elitele au pictat-o pe acoperișurile lor înainte de atacul asupra Maui. Acum MK folosesc DEW pentru a declanșa aproape 3.000 de incendii în Amazonul brazilian, stabilind un record pentru luna februarie.

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242050%2Fpl_629036819_-2

Aceasta a fost reacția lor la un miting de sute de mii de brazilieni în sprijinul fostului președinte Jair Bolsonaro. Bolsonaro a fost înșelat de la realegerea sa în 2022 prin fraudă electorală de stânga radicală – similar cu ceea ce s-a întâmplat în Statele Unite în 2020.

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242051%2Fpl_629036819_-2

Bolsonaro este, de asemenea, acuzat de propriul său eveniment de tip J6, la fel cum este președintele american Donald Trump. Apropo, aici puteți vedea agenți provocatori îmbrăcați identic în negru schimbându-se în ținute Maga înainte de a provoca haosul și a da vina pe Trump. https://media.gab.com/system/media_attachments/files/062/437/934/playable/2ec9b5618781b7ef.mp4

Nu uitați că acești „oameni” încă încearcă să ne omoare cu vaccinuri și arme biologice cu care încearcă în mod fals să dea vina pe Trump. În cel mai recent exemplu, cazurile de febră dengue au crescut cu 400% în Brazilia, după ce țânțarii OMG susținuți de Bill Gates au fost eliberați. Desigur, acum guvernul trebuie să cumpere milioane de doze de vaccinuri 💉 .

https://kleanindustries.com/resources/market-analysis-research/dengue-fever-surges-by-400-in-brazil-after-bill-gates-backed-gmo-mosquitos-released

Acum există un virus rar transmis de țânțari detectat în America, cel mai recent comunicat de presă de la CNN. Bill Gates a fost acuzat în India de uciderea doctorului Snehal Lunawat, care și-a pierdut viața din cauza vaccinării.

http://www.biotechexpressmag.com/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/

El este unul dintre cele cel puțin 17 milioane de oameni uciși de vaccinuri din 2020.

Dovediți că sunteți membru al Alianței de eliberare planetară ordonând arestarea lui împreună cu torționarul Mark Zuckerberg Rockefeller, recunoscut pentru copii. Dacă nu îi arestați, veți fi vinovat de complicitate la omor în masă. Dacă au un videoclip cu tine torturând un copil, mărturisește și putem fi indulgenți, dar numai dacă îl arestezi pe Gates.

Vă rugăm să încercați să-l arestați și pe CEO-ul Google, Sundar Pichai. Amintiți-vă că Pichai și șeful său (și acum satanistul de top) Larry Page au cenzurat adevărul despre COVID-19 și vaccinurile toxice. Asta înseamnă că sunt complici la crime în masă. Pichai însuși admite că compania lui folosește AI pentru a manipula rezultatele căutării. – https://public.substack.com/p/google-ceo-pledged-to-use-ai-to-counter

De asemenea, ne pare rău că l-ai lăsat liber pe Justin Castrudeau când l-ai avut în India.

„Sub supravegherea lui Justin Trudeau, RPC și entitățile sale, inclusiv Armata Populară de Eliberare, au avut voie să se infiltreze în laboratorul de nivel superior al Canadei. Ei au reușit să transfere proprietatea intelectuală sensibilă și agenți patogeni periculoși în RPC”, se arată într-o declarație a lui Pierre Poilievere, liderul Partidului Conservator din Canada.

Același Castrudeau a insistat că trebuie să avem încredere în „știință” și i-a asigurat pe canadieni că „vaccinurile” sunt „sigure și eficiente”, chiar dacă personalul superior din Health Canada a conspirat pentru a ascunde că injecțiile cu ARNm conțineau un „NIVEL ÎNALT DE IMPURITATE”.

https://www.theepochtimes.com/world/exclusive-health-canada-official-deleted-scientists-note-saying-mrna-shots-have-high-level-of-impurity-internal-emails-5593451

Castrudeau a transformat și Canada într-o dictatură distopică după ce a furat ultimele alegeri cu ajutorul lui Alex Soros.

Sheldon Yakiwchuk rezumă realizările lui Castrudeau după cum urmează:

Persoana și persoanele care doresc să vă cenzureze online sunt responsabile pentru:

– ArriveScam;

– 258 milioane USD în proiecte pentru Strategiile GC;

– Winnipeg Labs;

– Scandal SNC;

– Scandalul călătoriei Aga Khan;

– Vacanță jamaicană de 84.000 USD;

– 6.000 USD/noapte pentru o cameră single pentru înmormântarea Reginei;

– 1,3 milioane de dolari pentru 3 „Retrageri de accesibilitate”;

– Interferența electorală din China;

– Posturile de poliție chineză din Canada;

– Scandalul Fondului Green Slush;

– Finanțarea grupărilor islamice care protestează în sprijinul Hamas;

– 1 miliard de dolari plătit pentru hoteluri pentru imigranți;

– Finanțare suplimentară Bell, 40 de milioane de dolari pentru concedierea personalului;

– Un miliard de dolari către CBC pentru a-și prăbuși credibilitatea și, în consecință, a concedia lucrătorii din toată țara;

– Blocarea anchetei Comisiei pentru afacerile veteranilor;

– 29 de miliarde de dolari în depășiri de costuri pe TMX;

– Extinderea MAiD la cei cu boli mintale;

– 2 miliarde de dolari pentru a investi în companii care nu există;

– 500 de milioane de dolari pentru finanțarea avorturilor în alte țări;

– NOI Scandal;

– creșterea CPP și CPP2;

– Cea mai mare inflație din ultimii 30 de ani;

– Cele mai mari rate ale dobânzii din ultimii 30 de ani;

– Imigrație nesustenabilă;

– Forțarea vaccinărilor netestate;

– Ignorarea răniților prin vaccin;

– 11 milioane de canadieni care au nevoie de tichete alimentare;

– 2 milioane de canadieni care lovesc băncile alimentare pe lună;

– Orașe de corturi în fiecare oraș important;

– Prețurile locuințelor și chiriei cresc vertiginos;

– Colapsarea asistenței medicale;

– Cheltuieli scăpate de sub control de către Guvernatorul General;

– Plata în exces a plăților CERB către deținuți, persoane care nu se califică, persoane care nu locuiesc în Canada;

– 10k ventilatoare, achiziționate de la un prieten liberal, care nu s-au folosit niciodată pentru că nu au fost niciodată necesare;

– 300 de milioane de dolari pentru depozitarea spitalelor mobile care nu au fost niciodată folosite;

– 400 de milioane de dolari pentru spitalele de carantină;

– Folosirea ilegală a Legii privind situațiile de urgență împotriva canadienilor;

– concedierea lucrătorilor federali și nu le plătiți EI pe baza statutului de vaccinare;

– 30 de miliarde de dolari în fabricarea de baterii pentru mașini, în timp ce producătorii de vehicule electrice renunță la tehnologia vehiculelor electrice;

– Acuzarea Indiei de uciderea cetățenilor pe pământ canadian;

– Murdărirea relațiilor cu China;

– Spunând Germaniei și Japoniei că nu vrem afacerea lor cu GNL;

– Confundarea „Fierberea climei” cu ARSON;

Aceștia sunt vinovați penal de fraudă, fraudă împotriva guvernului, intimidarea martorilor (pentru început), numeroase încălcări ale eticii și blochează toate investigațiile prin Cabinet Confidence.

Canada a devenit o jenă pe scena globală, este plină de sărăcie și sărăcită, clasa de mijloc este distrusă, în timp ce micile afaceri se prăbușesc sub greutatea economiei. Când și-au dat seama că nu te mai pot controla numindu-te rasist/ bigot/ misogin/ homofob/ islamofob, au decis să te amenințe cu închisoare pe viață și cu o amendă de 20.000 de dolari dacă spui cuvinte răutăcioase despre ei pe rețelele de socializare, sub pretextul „Protejarea copiilor”. De asemenea, ne-am dori să știm de ce Consiliul de Investiții al Planului de Pensii din Canada și-a vândut participația într-un proiect de reamenajare a unui turn de birouri din Manhattan pentru doar un dolar.

https://www.zerohedge.com/markets/who-could-be-next-largest-canadian-pension-fund-sells-manhattan-office-tower-1

Vom afla în curând. Acum au fost emise mandate de arestare pentru Castrudeau și alți „Young Global Leaders” ai WEF, adică sclavi politici controlați mental.

Au fost judecați și hoții de alegeri din județul Maricopa și acum riscă condamnarea la moarte pentru trădare. – https://twitter.com/i/status/1763016829461471531

MK par să știe că se apropie sfârșitul și cresc prețul acțiunilor și al bitcoinului, astfel încât să își poată vinde proprietățile nebunilor și să obțină niște bani de dus în buncărele lor subterane. – https://twitter.com/MJTruthUltra/status/1762966625232306627

Bitcoin ajunge la 64.000 USD. Ei știu că își pierd capacitatea de a păcăli lumea cu „magia banilor”. După cum a spus președintele El Salvador Nayib Bukele pentru CPAC la Washington: „Guvernul [american] este finanțat prin tipărirea banilor. Hârtie susținută de hârtie. O bulă care inevitabil va exploda.”

Într-o notă finală săptămâna aceasta, ne-am dat seama de ce Pentagonul a încercat să omoare americani cu vaccinuri după ce generalul de armată Mark Milley a preluat conducerea. Se pare că, deși evreii reprezintă 0,3% din armata SUA, armata este condusă în mod disproporționat de generali evrei. Cei din lista de mai jos care sunt încă în serviciu trebuie să fie eliminați din posturile lor până când primesc o nouă autorizație de securitate:

General Lt. H. Steven Blum[1]

General Lt. Sidney T. Weinstein[2]

General-maior Julius Ochs Adler[3]

General-maior Lee Barkin[4]

General-maior Robert Bernstein[5]

General-major Milton Foreman[6]

General-major Stanley H. Hyman[7]

General-maior William P. Levine [8]

General-major Julius Klein

General-maior Samuel T. Lawton

General-maior Irving J. Phillipson

General-maior Maurice Rose

General-maior Roger Sandler

General-maior Sidney Shachnow

General-major Robert B. Solomon

Brig. generalul Jack Bohm

Brig. generalul Abel Davis

Brig. generalul Israel Drazin

Brig. general Herman Feldman

Brig. general William M. Goodman

Brig. general Edward S. Greenbaum

Brig. general Sidney Gritz

Brig. generalul Maurice Hirsch dacă

Brig. generalul Raymond Jacobson

Brig. generalul Ephraim F. Jeffe

Brig. general Myron S. Lewis

Brig. general George Luberoff

Brig. general William Meyer

Brig. Generalul Alfred Mordechai, Jr

Brig. general Edward M. Morris

Brig. general Leopold C. Newman

Brig. general Fred Rosenbaum

Brig. generalul David Sarnoff

Brig. general Philip Sherman

Brig. generalul Joseph R. Smith

Brig. general David Zalis

Bvt. general Leopold Blumenberg

Bvt. Brig. general Frederick Knefler

Bvt. generalul de brigadă Edward S. Salomon

Bvt. general-major Frederick C. Salomon

Amiralul Jeremy Boorda

Comandorul Uriah P. Levy

Amiralul Hyman G. Rickover

Contraamiralul Maurice H. Rindskopf

Viceamiralul Joseph Taussig

Corpul Marin

generalul Victor H. Krulak

Forțele Aeriene

general-maior Nolan Sklute

https://military-history.fandom.com/wiki/List_of_Jewish_American_generals_and_admirals

Fii sigur că doar cei vinovați vor fi pedepsiți. Cei nevinovați vor fi restabiliți.

Sursa: https://benjaminfulford.net/