lumina_adevărului
Misterul vieții nu este o problemă de rezolvat, ci o realitate de experimentat

Raport Ben Fulford (12.03.2024) – Un eveniment Mega Black Swan este așteptat pe măsură ce Războiul Civil din Occident se apropie de apogeu
13 MARTIE 2024MARIUSSUMEDREA
Raport Ben Fulford (12.03.2024) – Un eveniment Mega Black Swan este așteptat pe măsură ce Războiul Civil din Occident se apropie de apogeu

Războiul civil nedeclarat care se desfășoară în Occident se îndreaptă către un fel de apogeu printr-un eveniment de mega lebădă neagră. Pălăriile Albe încearcă să falimenteze sataniştii şi întregul lor spectacol fals al guvernului american. Sataniştii plănuiesc un fel de crimă în masă pentru a încerca să rămână la putere. Ambele părți ar putea folosi arme de cutremur și alte forme de arme electromagnetice de război. Singurul lucru sigur sunt focuri de artificii majore.

Încercările anterioare de a falimenta corporația americană au fost amânate de evenimente precum 9/11 și evenimentul de crimă în masă din 11 martie 2011 de la Fukushima și tsunami. De această dată, semnele sunt fie un cutremur masiv, fie un fel de atac electromagnetic care să fie pus pe seama unei erupții solare. Acesta este motivul pentru care trebuie luate măsuri decisive împotriva conducerii mafiei Khazare înainte ca aceștia să poată organiza un alt sacrificiu de crimă în masă lui Satan. Vorbind despre asta în 11 martie este cea de-a 13-a aniversare a atacului de la Fukushima. Majoritatea făptuitorilor, precum iezuitul de top Hanz Kolvenbach, au fost vânați și uciși la scurt timp după aceea. Cu toate acestea, doi dintre acele minți, auto-descrisul satanist de top Leo Zagami și ministrul israelian al crimei, Benyamin Satanyahu, sunt încă în libertate. Sunt vânați și vor fi aduși în fața justiției.

Cu toate acestea, războiul dintre cele două facțiuni este complicat de prezența unei AI (Inteligență Artificială) necinstite. Acest lucru permite Mafiei Khazare să-și folosească controlul asupra complexului de calculatoare Silicon Valley pentru a genera lideri CGI și să nu se bazeze pe avatare modificate chirurgical. Iată un exemplu despre cât de ușor este pentru AI să genereze oameni falși în zilele noastre.

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242073%2Fpl_629036819_-2

Guvernatorul Californiei Adam Newsom este un GGI generat de AI, conform surselor CIA. Acum computerele pot alege aceste falsuri în funcție prin furtul electronic al alegerilor. Într-un alt exemplu aici, puteți vedea președintele Johnson vorbind cu reporterii după întâlnirea de la Casa Albă cu Biden, Schumer

Acesta este televizorul lui Tyler Perry la Casa Albă, din Atlanta. Nu există clădiri apropiate lângă adevărata Casă Albă.

Oamenii nu mai cred, oricum. Acesta este motivul pentru care mai puțin de 10% dintre americani au urmărit discursul fals al lui Joe Biden privind starea Uniunii. Dintr-un motiv întemeiat, iată ce se întâmplă atunci când un Biden fals mascat începe să devieze: „Am adăugat mai mult la datoria națională decât orice președinte în mandatul său din toată istoria!”

În fundal este o Kamala Harris falsă mascată. Puteți vedea că se pare că masca respiră literalmente singură. (În videoclip)

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242074%2Fpl_629036819_-2

Cel mai flagrant exemplu de abuz de AI este existența a doi Donald Trump. Cel fals mânuit de Leo Zagami la Mar a Largo se laudă cu vaccinarea americanilor și promovează Bud Light. Cel adevărat este situat la baza militară subterană din Mt. Cheyenne, Colorado și conduce o campanie militară împotriva sataniștilor. Aici puteți vedea un videoclip cu falsul Trump care se întâlnește cu liderul maghiar Viktor Orban. Se pare că acum au venit și cu o Melania falsă. Acesta este actorul Trump care apare la toate procesele de spectacole false. https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242063%2Fpl_629036819_-2

Apoi, aruncați o privire la adevăratul Trump care o spune destul de clar.

„Procese rapide pentru traficanții de fentanil, traficanții de copii și trădare, urmate de executare imediată (se numește tribunal militar).”

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242075%2Fpl_629036819_-2

Iată ce s-a întâmplat cu Victoria Nuland, președintele de facto al Ucrainei. Anunțurile oficiale spun că a demisionat, dar sursele noastre CIA spun că a fost executată împreună cu soțul ei Robert Kagan, arhitectul războiului din Irak (am publicat articolul anterior).

Vladimir Zelensky ar fi fost, de asemenea, eliminat de o rachetă în Odessa, dar, indiferent, el e terminat și toată lumea știe asta. De asemenea, tocmai când acest raport era pe cale să fie lansat, Societatea Dragonul Alb a fost contactată de generalii francezi pentru a spune că se desfășoară o lovitură de stat militară împotriva președintelui francez Emannuelle Macron Rothschild. Acest lucru a fost declanșat atunci când Macron a ordonat armatei să înceapă să împuște civili și să trimită trupe în Ucraina.

Aici îl puteți vedea pe generalul André Coustou cum îl numește pe Macron un dușman al țării:

Coustou a fost apoi amenințat cu un dispozitiv de atac de cord de către Macron. Uciderea lui Coustou nu ar avea nicio diferență, deoarece niciun general francez nu se supune lui Macron; sunt cu Fermierii și cu poporul francez. Căderea lui Macron va pune capăt guvernării Rothschild în Franța. Indiferent de ce, totuși, întregul teatru fals prezidențial american și politic european este pe cale să fie închis.

Un indiciu în acest sens a venit atunci când noul Raport financiar al Guvernului Statelor Unite (februarie 2024) a recunoscut că securitatea socială și Medicare sunt subfinanțate cu 175 de trilioane de dolari. Dacă adăugați asta la datoria de 34 de trilioane de dolari, vedeți că guvernul SUA se află sub apă cu o datorie de 209 de trilioane de dolari.

Dă clic pentru a accesa 02-15-2024-FR-%28Final%29.pdf

Acest număr a mai fost publicat de economiști privați și de Fed din St. Louis. Punctul important este că Departamentul de Trezorerie admite oficial că corporația americană este de facto falimentară. Combinați acest lucru cu faptul că programul de salvare a Fed Bank se încheie luna aceasta. De asemenea, rețineți că mișcările pentru menținerea funcționării guvernului SUA durează doar până la mijlocul acestei luni. Apoi adăugați că miliardarii își vând acțiunile și cumpără adăposturi subterane. Din aceasta, puteți deduce un fel de anunț financiar major care urmează.

Sursele noastre din familia regală japoneză spun că este programată o lebădă neagră financiară în 15 martie. Sursele familiei Rothschild spun că toate conturile bancare vor fi resetate, fiecare persoană primind un depozit unic de 500.000 USD. Miliardarii și milionarii vor pierde bani, dar pentru 90% dintre oameni va fi o acțiune bună. Un astfel de eveniment este necesar deoarece venitul necesar pentru a-și permite o locuință în SUA a crescut cu 80% din 2020. Cumpărătorii de case de astăzi trebuie să câștige mai mult de 106.000 USD pe an, în creștere cu 47.000 USD față de 2020, o schimbare determinată în mare parte de prețuri mai mari și costuri de împrumut. Aceasta este doar o altă confirmare că sistemul financiar actual a încetat să mai funcționeze și trebuie repornit.

https://www.zerohedge.com/economics/income-needed-afford-home-us-has-soared-80-2020

Cu toate acestea, nu suntem siguri că Rothschild sunt în vreo poziție de a organiza un astfel de eveniment. Sursele familiei regale japoneze spun că, atunci când Prințesa Mako a părăsit familia regală, i s-a dat un cec de despărțire care a fost semnat de David Rothschild, care a murit în urmă cu 15 ani. Creatorul sistemului financiar Quantum spune: „Cineva încearcă să-mi fraudeze averea”.

În mod clar, există încă o luptă pentru cine va controla sistemul financiar. Tot ce știm cu siguranță este că Statele Unite nu pot continua așa cum sunt. Probabil că va lua măsuri militare pentru a rezolva acest lucru. Pe acest front, avem dovezi că este planificat un atac masiv pentru a viza Silicon Valley. Gnosticii Illuminati spun că nu au de ales decât să distrugă legătura computerului de la Silicon Valley cu un cutremur masiv pentru a o scufunda în ocean. Nu poate exista nicio îndoială că Silicon Valley este atacată. Recent, au existat roiuri de cutremure acolo, precum și valuri masive neobișnuite care au lovit coasta Californiei.

https://www.theguardian.com/us-news/2024/feb/12/southern-california-earthquakes-el-centro

https://fox5sandiego.com/news/earthquakes/strong-earthquake-hits-metro-los-angeles

https://www.npr.org/2024/01/05/1223193889/climate-change-is-causing-massive-waves-along-californias-coast

Au existat, de asemenea, întreruperi masive de internet care au afectat întreaga Coastă de Vest a SUA, în special Meta (Facebook), Instagram și Messenger ale lui Mark Zuckerberg Rockefeller.

https://www.the-express.com/tech/tech-news/130077/facebook-instagram-down-meta-hack

Societatea Dragonul Alb susține că trimiterea de forțe speciale pentru a pune mâna pe sediul Google, Apple, Microsoft etc. ar avea mult mai puține daune colaterale decât utilizarea armelor de cutremur sau electromagnetice. Există, de asemenea, posibilitatea de a închide întregul internet, iar discuțiile despre o „explozie solară masivă” arată că acest lucru este planificat, așa cum spune acest titlu: NASA se pregătește pentru „apocalipsa internetului”, deoarece o furtună solară uriașă ar putea lovi Pământul până în 2025.

https://www.express.co.uk/news/science/1874263/nasa-internet-apocalypse-solar-storm-spt

Ceea ce vor să spună este că vor da vina pe furtuna solară pe rețeaua electrică care cade. MK angajează, de asemenea, mercenari străini pentru a încerca să oprească poporul american să se revolte. Un indiciu în acest sens a fost găsit în cel mai recent raport privind locurile de muncă din SUA. După cum relatează Zerohedge: ,,Luna trecută am crezut că raportul de locuri de muncă din ianuarie a fost „cel mai ridicol din istoria recentă”, dar, băiete, ne-am înșelat pentru că în această dimineață, Departamentul Biden de propagandă a obiectivelor (alias BLS) a publicat raportul de locuri de muncă din februarie și era altceva. Până și Goebbels s-ar înroși”.

https://www.zerohedge.com/economics/inside-most-ridiculous-jobs-report-recent-history-12-million-immigrant-jobs-added-one

Principala concluzie pentru mine a fost că aproape 2,4 milioane de muncitori nativi și-au pierdut locul de muncă în ultimele 3 luni. În același timp, un record de 1,2 milioane de lucrători imigranți (în mare parte ilegali) au fost adăugați chiar în februarie. Poți fi sigur că majoritatea au fost slujbe guvernamentale ca mercenari angajați pentru a lupta împotriva poporului american. Acesta este genul de oameni pe care îi angajează: „Fratele migrantului acuzat că l-a ucis pe studentul de asistentă medicală Laken Riley este în instanță pentru că deține un act de identitate fals și… are legături cu o bandă venezueleană vicioasă în spatele unui val terifiant de violență…”

Se pare că și ei angajează curve. Șeriful din Florida, Grady Judd, ne spune că lucrătorilor sexuali ilegali li se oferă documente de identitate și documente de la Departamentul de Securitate Internă care le permite să zboare în SUA gratuit cu banii contribuabililor. Tot ce trebuie să facă este să plătească o taxă săptămânală de 3000 USD proxeneților lor DHS.

Alex Jones prezice „Plănuiesc să incendieze țara când [Trump] este președinte ales înainte de a intra și să încerce să intimideze pe toată lumea… Deci, Black Lives Matter și Antifa, și toate aceste proteste Hezbollah, Hamas… sunt pentru a arde țara… Gândindu-mă că pot teroriza poporul american și instituția pentru a-l înlătura cumva pe Trump în acea perioadă.”

SUA sunt înfundate în impunitate, corupție și conflicte civile. Fluxuri nesfârșite de migranți asaltează granițele de sud ale Statelor Unite. Și mulți dintre ei nu sunt deloc latino-americani; provin din regiuni care au căzut victime ale războaielor neo-imperialiste declanșate de Washington.

Așa cum a fost la sărbătoarea din casa regelui babilonian Belșazar „Dumnezeu a numărat împărăția ta și a terminat-o. Ai fost cântărit în balanță și ai fost găsit lipsă.” (Daniel 5: 25-27) spune general-locotenentul rus FSB L Reshetnikov.

https://tass.com/politics/1755357

El adaugă „Diversitatea înfloritoare a lumii este înlocuită cu un conflict dintre două modele de guvernare existente doar în fanteziile americane”.

Șeful MI6 este de acord spunând că obiectivul comun rus și anglican este „înfrângerea finală a fascismului mondial [guvernul controlat de corporații] și că poporul este suveran”.

Ministerul rus de Externe l-a chemat joi pe ambasadorul SUA la Moscova, Lynne Tracy, pentru a spune că „încercările de a se amesteca în afacerile interne ale Rusiei, inclusiv actele de sabotaj și răspândirea dezinformarii… vor fi sever suprimate”. – https://swentr.site/russia/593915-us-embassy-ngos-expulsions/?ysclid=lth62c76bs566299483

Păcat că nu au cerut să facă același lucru pentru SUA. După cum spune mareșalul Douglas MacGregor: „Când ascult comentariile care ies din Senat sau din Casă, cu atât mai puțin de la Casa Albă, îmi amintesc de acea declarație celebră din Vietnam „pentru a salva satul, a trebuit să-l distrugem”, am impresia că este planul de la Washington „trebuie să distrugem țara pentru a o salva.”

MK se străduiește foarte mult să ne omoare de foame pe toți sau cel puțin să ne supunem. UE tocmai a confirmat afirmația fostului președinte al Clubului de la Roma, Călin Georgescu că MK plănuiește o criză alimentară pentru 2025. Luna trecută „circa 60 de oficiali ai Uniunii Europene și guvernamentali, experți în securitatea alimentară, reprezentanți ai industriei și câțiva jurnaliști s-au adunat pentru a se confrunta cu posibilitatea ca ceva care abia se vedea în urmă cu câțiva ani: o criză alimentară în toată regula.” Conferința prevede o penurie de alimente în Europa din 2024 până în 2025.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/europe-alarmed-enough-begin-wargaming-food-crisis

Amintiți-vă, au avut exerciții similare chiar înainte ca pandemia să fie organizată în 2020. Cu alte cuvinte, încearcă să falimenteze fermierii din Europa pentru a orchestra o criză alimentară.

În SUA, un atac DEW asupra Texasului tocmai a distrus 80% din pășunatul pentru vite. Acum, furnizorul de utilități Xcel Energy spune că facilitățile sale au jucat un rol în declanșarea unui incendiu masiv în Texas Panhandle, care a devenit cel mai mare incendiu din istoria statului. – https://apnews.com/article/wildfires-texas-smokehouse-xcel-energy-22540df0a0c1d2c42a7fe0284858845a

Uite cine deține Xcel: BlackRock, State Street și Vanguard. Suspectii obisnuiti.

Un document de la o altă filială a lor, ONU, explică de ce vor să ne omoare de foame: „Înfometarea este esențială pentru economie, deoarece creează forță de muncă ieftină”, spune un articol al ONU din 2008, intitulat „Beneficiile foametei în lume”. „Nimeni nu muncește mai mult decât oamenii înfometați”, se spune în raport. – https://archive.ph/zKzzH

Fermierii europeni nu vor lăsa acest lucru să se întâmple. Iată cele mai recente din războiul lor împotriva sataniștilor WEF (Forumul Economic Mondial):

Fermierii cehi aruncă gunoi de grajd în afara birourilor guvernamentale, în Belgia este la fel. În Europa s-a constituit o adevărată armată a fermierilor:

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456242076%2Fpl_629036819_-2

Rusia se va asigura, de asemenea, că există suficientă mâncare. Președintele Vladimir Putin spune că „Mâncarea viitorului” a Rusiei nu este insecte și molii, ca în Occident…

Pălăriile Albe doboară, de asemenea, mai mulți agenți ai MK. Aici sunt cateva exemple: Rapperul P Diddy este acum acuzat de trafic sexual asemănător lui Jeffrey Epstein, atragerea lucrătorilor sexuali minori, racket RICO și îngrijirea bărbaților pentru sex. Britney Spears și Justin Bieber ar fi fost victime.

https://t.co/3Xa51mzX0I

Fostul guvernator al New York-ului, Andrew Cuomo, este înlăturat din cauza deceselor în azilul de bătrâni, astfel încât să cânte ca un canar implicându-i pe papușarii lui din MK.

Prim-ministrul australian Anthony Albanese a devenit „primul lider al unei națiuni occidentale care a fost înaintat [Curții Penale Internaționale] în temeiul articolului 15 din Statutul de la Roma”, ca „accesoriu al genocidului” în enclava palestiniană din Gaza.

„Aceasta este adevărata afacere”, spun sursele Pentagonului.

https://birchgrovelegal.com.au/2024/03/01/birchgrove-legal-files-case-for-complicity-to-genocide-to-the-hague-international-criminal-court-media-release

Poliția canadiană îl urmărește în sfârșit pe Justin Castrudeau. Ultima picătură din pahar a fost acesta: „Proiectul Brisa” a dus la 182 de acuzații, 20 de arestări și confiscări de droguri cu o valoare estimată la aproximativ 61 de milioane de dolari. Cu toate acestea, potrivit surselor de informații canadiene, Castrudeau a ordonat ca gangsterii să fie eliberați și drogurile lor să le fie returnate.

https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/project-brisa-charges-toronto-police-stayed-court-1.6770927

De asemenea, observăm că pălăriile albe par acum să controleze avatarul mascat care se preface a fi Papa Francisc. Acest „Papă” a provocat o reacție isterică în rândul politicienilor marionete ai MK (care s-au autoidentificat cerând continuarea războiului) când a cerut Ucrainei „să aibă curajul să arboreze steagul alb”.

Avem, de asemenea, o revoltă anti-globalistă în Parlamentul Regatului Unit, deputatul Andrew Bridgen întrebând: „De ce Regatul Unit dă puteri suverane unei organizații nealease, care nu răspunde și are imunitate din punct de vedere diplomatic? Directorul general al OMS a fost numit dintr-o alianță nesfântă a lui Bill Gates și a Partidului Comunist Chinez… Petiția care cere o dezbatere pe această problemă nu a fost acceptată, deși a atins cu ușurință pragul de 100.000 de semnături.”

Reprezentanta Marjorie Taylor Greene și-a făcut rolul atunci când i-a spus prezentatoarei Emily Maitlis, Parasite Media, BBC News să „să-i ia dracu” după ce a încercat să o eticheteze drept o teoreticiană a conspirației. Observați că BBC a menționat „lasere spațiale evreiești”.

De asemenea, observăm că generalul satanist de top al MK Netanyahu va părăsi această lume în curând. Jurnalistul francez Thierry Meyssan relatează că „Netanyahu, fiul secretarului privat al lui Vladimir Jabotinsky, nu a ezitat să-i compare pe palestinieni cu vechii amaleciți. Implicația este că toți trebuie exterminați.” Sioniştii revizionişti ai lui Jabotinsky sunt cei care pretind suveranitatea asupra tuturor teritoriilor de la „Nil până la Eufrat”.

https://www.voltairenet.org/article220510.html

Netanyahu este supărat de călătoria la Washington a ministrului Cabinetului de Război Benny Gantz, spunându-i că „există un singur prim-ministru”.

https://www.jns.org/israeli-embassy-told-not-to-handle-gantzs-unauthorized-dc-visit

„Hopa, avatarul Bibi este foarte nervos. Se pare că se face o înțelegere cu MK Deep State din DC, pentru a-l arunca sub autobuz. Simt miros de diviziune în rândurile israeliene”, comentează o sursă Mossad.

Restul lumii forțează acțiunea. Ministrul chinez de externe Wang Yi a numit războiul din Gaza o „rușine pentru civilizație”.

Vorbea la o mare întâlnire politică anuală chineză. Pentru a confirma că China a epurat MK din politica sa, observați că nimeni nu poartă măști, spre deosebire de o astfel de întâlnire anterioară.

De asemenea, odată cu înlăturarea agentului MK ayatollahul Khameini, Iranul adoptă acum o poziție eficientă în loc să încerce să promoveze Armaghedonul. Șeful sistemului judiciar iranian, Gholamhossein Mohseni-Ejei, a cerut țărilor musulmane să-și rupă relațiile cu Israelul și să dea în judecată regimul ocupant la curțile internaționale pentru crimele sale împotriva palestinienilor.

https://www.presstv.ir/Detail/2024/03/07/721443/Iran-Ejei-Muslim-states-Israel-ties

Acesta este un exemplu de criminal de război care se va confrunta cu pedeapsa cu moartea: Rabinul Eliyahu Mali, directorul Yeshiva Shirat Moshe (școala religioasă) din orașul ocupat Jaffa, a chemat armata israeliană să omoare pe toți cei din Gaza, inclusiv copiii. – https://www.ynet.co.il/news/article/sy3bfhu6p

Desigur, MK încă luptă până la capăt. De exemplu, ei încă încearcă să ne vaccineze pe toți până la moarte.

„Trebuie să vedem că toată lumea primește o vaccinare actualizată împotriva gripei și un vaccin actualizat împotriva Covid”, a spus directorul marionetă Mandy Cohen CDC al MK în timp ce răspândește frica pentru a promova otrăvirea cu vaccinul. De asemenea, ei încearcă să suprime libertatea de exprimare. Eduard Pröls, directorul CitizenGO din Germania a fost găsit vinovat pentru că a distribuit această imagine pe pagina sa de Facebook.

Acum are antecedente penale și a fost obligat să plătească o amendă de 6.000 de euro. Judecătorul este cel care trebuie să meargă la închisoare în acest caz și o va face în timp util. De asemenea, se pare că MK încearcă acum să folosească Moldova pentru a începe cel de-al treilea război mondial, planificat de mult. Moldova a semnat un acord de cooperare în domeniul apărării cu Franța. La fel cum s-a întâmplat acest lucru, serviciile de informații poloneze ne informează că „Rebelii pro-ruși din regiunea separatistă Transnistria a Moldovei au făcut apel la Rusia pentru „protecție” miercuri, temându-se că teritoriul ar putea deveni un nou punct de foc în conflictul Moscovei cu Ucraina vecină”.

Un indiciu, falsul Biden a comparat situația actuală privind războiul din Ucraina cu 1941 și el însuși cu Franklin Roosevelt. Roosevelt, desigur, a adus o populație reticentă din SUA în al Doilea Război Mondial.

După cum ne spun informațiile poloneze: „Există foarte puțini polonezi în guvernul polonez și niciun rus în cel rus. Faptele sunt fapte.” S-ar putea să fi adăugat că nu există americani în guvernul corporativ al SUA.

Germanii par să fi avut destul. Acest lucru a venit după ce recentul exercițiu de „apărător ferm” al NATO a fost literalmente paralizat, deoarece rușii și-au dezactivat toate armele de înaltă tehnologie controlate de GPS, potrivit surselor de informații germane.

Ei ne informează: Guvernul german a luat o decizie radicală în ceea ce privește producția de energie în Germania. Centralele electrice cu hidrogen sunt acum setate să scrie istorie și să rezolve în sfârșit problema costurilor mari cu energia electrică și a lipsei de securitate a aprovizionării. Dacă acest plan gigantic va reuși, Germania va putea să producă și chiar să exporte electricitate la cote de cent, chiar și fără gaz natural, cărbune și energie nucleară! Atunci ei nu ar mai fi dependenți de alte țări pentru aprovizionarea cu energie electrică. Tehnologia viitoare a centralei cu hidrogen este unică la scară globală. Germania este considerată un pionier global și o forță motrice a inovației în acest domeniu. Noua tehnologie este capabilă de încărcare de bază, prietenoasă cu mediul, flexibilă, controlabilă, inepuizabilă și ieftină. Soluția perfectă pentru rețeaua noastră electrică.

Dacă nemții dezlănțuie puterea pe hidrogen, acesta este capătul drumului pentru vehiculele electrice dăunătoare mediului. Revista germană „Stern” relatează că din martie 2023, Tesla a fost deja avertizat de cinci ori că depășește cantitatea permisă de apă uzată eliberată în mediu. Trecerea la hidrogen ar afecta, de asemenea, planurile chineze de monopolizare a bateriilor esențiale pentru vehiculele electrice. China are 70 de mii de muncitori pe insula Sulawesi care lucrează în industria minieră de nichel. China controlează industria. Deoarece nichelul este esențial pentru producția de baterii, înseamnă că China este pe cale să obțină controlul complet asupra tuturor bateriilor utilizate în vehiculele electrice etc.

Japonia ar putea avea ultimul cuvânt împreună cu Germania. Toyota are, de asemenea, toată tehnologia necesară pentru a începe era hidrogenului.

În încheiere, permiteți-ne să postăm o declarație anonimă trimisă nouă:

„Astăzi nu avem de ales decât să înfruntăm adevărul…

Că guvernele noastre mint

Că educația noastră este îndoctrinată

Că medicii noștri sunt dezinformați

Că virușii noștri sunt patentați

Că bolile noastre sunt create

Că medicamentele noastre sunt otrăvuri

Că mass-media noastră este propagandă

Că alegerile noastre sunt trucate

Că apa noastră este toxică

Că băncile noastre sunt necinstite

Că taxele noastre sunt ilegale

Că războaiele noastre sunt planificate dinainte

Că țările noastre sunt corporații

Că istoria noastră a fost ascunsă

Că religiile noastre sunt ipocrite

Că copiii noștri au fost sacrificați

Că diviziunea noastră este incitată

Că opiniile noastre sunt manipulate

Că cancerele noastre pot fi vindecate

Că energia noastră poate fi liberă

Că totul în lumea noastră exterioară nu este ceea ce ni s-a spus că este… de aceea suntem hotărâți să găsim adevărul, ceea ce facem în fiecare zi și vom continua să facem până când acesta va fi dezvăluit.”

Adevărul ne va elibera.

Sursa: https://benjaminfulford.net/

PS – Din informațiile lui Laurențiu Primo : Prințesa Kate Midleton este moartă, Prințul William este evreu deoarece prințesa Diana era evreică din ambii părinți evrei, iar consoarta regelui Charles, Camila a fost dată afară din palat (de când regele e bolnav) și multe altele aici: