Putin către Trump: „Salvează-ți țara acum, înainte să fie prea târziu”

31 mai 2022

9937

White Hats nu este singurul care îl îndeamnă pe președintele Donald J. Trump să ia măsuri ample și imediate împotriva Statului Adanc american, potrivit unei surse din Mar-a-Lago, care a spus că Trump și rusul Vladimir Putin au avut o altă conversație telefonică luni dimineață.

Putin, a spus el, a sunat inițial pentru a transmite vești sumbre: forțele ruse au ucis 163 de mercenari americani în Ucraina de la începutul „operațiunii sale militare speciale”.

„Nu aveau nicio afacere acolo, în primul rând”, a răspuns Trump.

Dar conversația s-a transformat rapid în discursul politic, Putin lansând o plângere plină de suflet despre „starea tristă și rău a Americii”. El i-a spus lui Trump că nu-i venea să creadă că americanii stau inactiv în timp ce un regim criminal distrugea o economie cândva mare.

„Ei dau vina pe mine pentru problemele tale economice. Se spune că eu sunt motivul pentru care prețurile tale la energie sunt atât de mari, motivul pentru care nu ai mâncare. Este de râs”, a spus Putin.

În plus, el și-a exprimat consternarea față de cât de ușor au fost orbiti americanii miopi de atacurile flagrante, evidente, false flag. El a citat masacrele de la Uvalde și Buffalo drept exemple de chintesență, spunând că nu a ignorat știrile false americane și că dușmanii săi, în primul rând partidele parlamentare de opoziție din Duma de Stat, au pus la cale multe lovituri false pe teritoriul Rusiei. „Acum toți au murit”, a spus el, adăugând că Biroul Federal de Servicii al Rusiei a fost extrem de eficient în a-și dezvălui trădătorii.

Trump a fost de acord cu evaluarea lui Putin despre Uvalde, subliniind improbabilitatea ca un copil trans șomer și tulburat mintal să manifeste magic arme de foc în valoare de 5000 de dolari.

„Am luat măsuri drastice pentru a risipi Statul Adânc din Europa de Est”, a spus Putin. „Nu, nu a fost ușor. Da, au murit niște nevinovați. Oameni ca tine și ca mine, trebuie să facem alegeri grele. Țara ta, tu și aliații tăi trebuie să o salvezi, înainte de a fi prea târziu. Aceasta este conștientizarea pe care a trebuit să o iau, prietene. Fără milă.”

Mai mult, Putin a respins poveștile din presa occidentală despre sănătatea sa bolnavă. El a menționat în mod specific o piesă de calomnie tabloid care susținea că a orbește și că mai avea de trăit doar trei ani. Acel articol, care a apărut în metroul din Regatul Unit, spunea că Putin se afla în convalescență acasă, în timp ce body double și deep fake tech au fost folosite pentru a imita apariția sa la televizor și la aparițiile publice. CIA și MI6, a spus Putin, îl acuzau ridicol că folosește tactici pe care le inventaseră.

Trump, a spus sursa noastră, nu a discutat despre planurile sale cu Vladimir Putin, dar i-a mulțumit liderului rus pentru îngrijorarea și sentimentul său.

„Președintele Trump nu face planuri de telegraf, dar pot spune asta: le-a cerut aliaților militari răbdare pentru că crede că democrații vor suferi o înfrângere majoră la mijlocul mandatului, știi, asta îi va trimite să candideze în rușine. El vede poporul american suferind. Îl face să piardă somnul”, a spus sursa noastră.