Pupați-l pe Johannis !

Răzvan Savaliuc:

„Asa va trebuie romani care ati votat cu ura impotriva unei guvernari care facea performanta si care avea un program real pentru dezvoltarea Romaniei. Nu v-a placut pentru ca va zicea Iohannis ca fosta guvernare e “de sorginte comunista”, “de penali”, ca “trebuie sa dispara”.

Sa va duceti acum la Iohannis (pe care il doare la sapca de tara asta) sa va micsoreze facturile la credite si utilitati, care au inceput sa salte binisor. Stati sa vedeti din ianuarie 2020 incolo, cand Banca Nationala (care a tocat in ultima luna 1,2 miliarde euro din rezerva nationala ca sa tina cursul valutar in frau) nu va mai interveni sa stopeze asaltul asupra leului si euro va sari lejer de pragul 5 lei.

Romani – cei care ati votat cu Iohannis – ati luat cea mai mare teapa!

V-a prostit lenesul de la Cotroceni cu mesajele lui pline de ura, v-a orbit ratiunea si i-ati mai dat un mandat de 5 ani, desi stiati ca nu a facut absolut nimic in primul. V-ati taiat singuri craca de sub picioare, cum se zice pe romaneste! Acum primiti ce ati votat, caci stiati foarte bine ce ati votat, dar ura va era mai aproape de camasa! Unde sunt raurile de lapte si miere si cozile la intrarile in tara cu romanii gata sa se intoarca acasa?

In toata tara, la oamenii cu care vorbesti in ultimele zile, le vezi pe chip ingrijorarea. Oamenii se tem pentru viitorul lor, o spun deschis. Pai nu l-ati votat romani pe Iohannis? Nu sareati in sus de bucurie in seara de 24 noiembrie, mai ales cei in Diaspora, ca a fost alungata hidra pesedista?

Nu aveti acum “Guvernul meu”? Si un viitor luminos inainte?

-sare cursul valutar? Pupati-l pe Iohannis!

-cresc facturile la rate, leasing-uri si utilitati? Pupati-l pe Iohannis!

-sare Roborul? Pupati-l pe Iohannis!

-cresc preturile? Pupati-l pe Iohannis!

-nu se mai fac niciun fel de autostrazi? S-a ingropat autostrada Comarnic-Brasov? Pupati-l pe Iohannis!

-creste deficitul de tara de la 2,8 la 4,3% si vor interveni organismele internationale sa ne bage credite uriase pe gat? Cioclii de la FMI abia asteapta! Pupati-l pe Iohannis!

-ne-am indatorat intr-o luna de doua ori mai mult decat guvernarea anterioara (care nu era buna, era cah) si la dobanzi mult mai mari? Pupati-l pe Iohannis!

-se dau zeci de mii de bugetari afara ca sa-si aduca guvernul penelist amantele si protejatii in loc? Pupati-l pe Iohannis!

-magistrati care ati protestat impotriva legii, contra fostei guvernari, veti pierde vreo 2000 euro lunar la pensie, prin supra-impozitarea pe care v-o pregateste noua guvernare? Pupati-l pe Iohannis!

-se inchid toate programele fostei guvernari pentru fermieri si tineret? Pupati-l pe Iohannis!

-s-a sistat programul “Prima casa”? Pupati-l pe Iohannis!

-se vor reduce drastic pensiile speciale? Pupati-l pe Iohannis!

-cumva serviciile au pus control pe mai toata presa si nu mai aveti acces la informatii critice la adresa lui Iohannis? Pupati-l pe Iohannis!

-am aruncat deja cateva miliarde de euro in ultimele saptamani pe avioane F16 vechi de 35 ani si pe rachete depasite tehnologic? Pupati-l pe Iohannis!

-continua defrisarile masive de paduri operate de prietenii lui Iohannis? Pupati-l pe Iohannis!

-cumva s-au dat gazele de la Marea Neagra pe o sapca? Pupati-l pe Iohannis!

-bugetul va deveni tot mai sarac si trebuie luate 10 piei de pe micii intreprinzatori, caci de la multinationale nu mai e voie? Pupati-l pe Iohannis!

Pupati-l pe Iohannis romani (daca o sa-l mai gasiti prin tara) pana nu o sa mai puteti, ca el are grija sa va fie bine! El vegheaza la bunastarea voastra. E marele mester carmaci. El vegheaza necontenit ca celelalte partide sa dispara!

Si ura pe care v-o transmite va da viata, va tine de foame si va asigura viitorul.

Si nu ati vazut inca nimic din ce va sa vina. Mai aveti olecuta de rabdare ca “Guvernul meu” sa abroge si Ordonanta 114, sa nu mai plateasca multinationalele taxe si impozite si sa se liberalizeze (dubleze) pretul la gaze. Ca asa e to-do list-ul de afara. Atunci ne vom castiga cu totii, cum spunea Iohannis – “respectul partenerilor”. Vom simti ce inseamna mandria de a fi romani! Si cand vor incepe sa zboare preturile si inflatia, si inevitabil va veni si supraimpozitarea veniturilor, veti putea multumi si lui Orban, si lui Citu si lui Turcan… si tuturor mintilor luminate care ne vor calauzi pas cu pas spre noua societate multilateral dezvoltata.

Bravo romani! Nu ati invatat nimic de la Basescu. Si ala instiga la fel la ura! Sa traiti bine!

P.S. – Nenorocirea e ca pentru romanii care au votat in “Duminica urii” la indemnul instigatorului national la ura si dezbinare, sufera acum toti romanii care simt pe pielea lor binefacerile “Guvernului meu”. Si in loc sa continuam spre prosperitate, ne intoarcem la austeritate.”

Razvan Savaliuc

*

Nota redacției. Dl Răzvan Savaliuc este o apariție destul de frecventă pe micile ecrane, la Antena 3 sau Realitatea TV. Discursul său a fost destul de corect, dar niciodată nu a fost așa de ferm, așa de clar. Nici discursul său, nici al colegilor de platou! Și atunci cine este de vină că românii au votat cum au votat? La ce mai e bună liota de comentatori TV care ne inundă casele seară de seară cu pretențiile lor de deștepți ai neamului?! Da, are dreptate domnul Savaliuc în textul de mai sus! Dar este un text post festum! Era mult mai util în urmă cu un an și mai bine!