Iulian MARES
81 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10
sarmaticus!
Aveti multa dreptate…..incapabili de alte actiuni RuSSia a ramas cantonata in conceptiile ideologice din secolul trecut, fara forta de materializare in teren!
Mai este oare cazul sa trecem in revista cine purta razboaie de acest tip: ardem si parjolim totul in fata noastra? Sa nu mai ramana piatra pe piatra din nicio asezare!
Iata ca un grup decizional, capturat de Putin, va aseza RuSSia acolo unde îi este locul în lume: La capitolul curiozitati geografice si economice! O tara uriasa, cu țiței si gaze naturale in cantitati uriase incapabila de o dezvoltare armonioasa si trainica din cauza prelungirii unilaterale si excesive a defunctei curse a inarmarilor!
Pur si simplu si-au amanetat viitorul si au ratat clipa, fortand Lumea sa se orienteze rapid si spre alte surse de energie, …. deocamdata de la altii!
Cum poti dialoga, ca oameni rationali ce suntem, cu derbedei care calculeaza la TV Nationala ruSSă secundele necesare unei rakete N pentru a lovi Londra, Coasta de Est/Vest a US?

*Pun pariu ca nici ”nu va canta cocoșul de 3 ori” si Putin, dupa inlocuire, va fi declarat capul tradatorilor si al tradarilor!