Comentariul dlui Puiu Nadler la articolul Mircea Ionescu-Quintus, personaj simbol al liberalilor din România, atacă Mișcarea Legionară, singura forță anti-politică ce ne-a scos de sub jugul sionist

Puiu • 3 minutes ago hnadler@013.net • 89.139.176.52

Ați ales să dați exemplu una dintre cele mai hidoase figuri din societate israeliană, rabinul Ovadia Iosef. El nu reprezintă decât o șleahtă de dezechilibrați care sunt detestați până la dezgust fizic de majoritatea zdrobitoare a evreilor din Israel.
Curios însă că deși ați citat exact ziarul Haaretz nu ați continuat se citați și reacția acestui cotidian la declarațiile acestui dezaxat. Ziarul în sine (ca și toată media israeliană) a fost întodeauna o sursă de atacuri violente la adresa acestui rabin tocmai din cauza acestor idei.
Aș dori să vorbim puțin despre funeralii naționale.
Funeraliile naționale, indiferent unde au loc, implica, printre altele, coborârea în bernă a drapelului național, participare unor reprezentanți ai guvernului sau statului la ceremonie și uneori chiar o prezență militară simbolică. În afară de asta, condiția sine qua non a unor funeralii naționale obligă declararea unei perioade de doliu național. Nicio asemenea măsură nu a fost luată în cazul înmormântării lui Ovadia Iosef.
Cu tot respectul, vă rog să-mi indicați și mie sursa din care v-ați inspirat când ați declarat că acestui individ i s-au făcut funeralii naționale.
Singurele ” funeralii naționale ” care i s-au făcut acestui individ au fost închiderea dosarului de urmărire penală ce a fost deschis împotriva lui de către procurorul general al Israelului sub suspiciunea de instigare la ură, rasism și dezordine socială.Este foarte greu să audiezi un cadavru !
Nu, domnule Ștefan, continui să insist cu încăpățânare că există o prăpastie de netrecut între majoritatea israelienilor și Talmud, iar această prăpastie se mărește din zi în zi.