Populismul creaza populimea si nu invers…

EXTRA TERESTRII
CD

SF-ul este un exemplu excelent de „spalare de creier” si implantare de idei convenabile Elitei.
Procesul nu este spontan ci se realizeaza pe o perioada de decenii, uneori, prin cele mai diverse metode de popularizare, din diferite arii de activitate, stiinta si cultura.

Cu multe decenii in urma s-a creat un tip de grafica care sa reprezinte Extra Terestrii. Aceasta tipologie a fost raspandita si cultivata in revistele cu benzi colorate, in caricaturi cat si ca scheciuri exemplificative, chiar si pentru articole stiintifice. Bineinteles ca prototipul a cucerit si Holywoodul, fabrica de mituri si propaganda americana – vezi filmul E.T.(Eti). Modelul grafic insa nu a fost original, ca de altfel nimic folosit de Holywood, elementele constitutive de baza a prototipului Extra Terestru erau de fapt o copie fidela a unor personaje intalnite adesea in artifactele arheologice gasite in Mexic si sudul SUA, ramasite ale Culturii Maya.
De unde stim noi, inca de cand eram copii cum arata Extra Terestrii?
Ce anume evidente stiintifice ne confirma noua ca ETii aratau ca personajul extra terestru din filmul E.T.?

Acum dupa ce ni s-a inplantat imaginea, aproape mitica a personajului holywoodian E.T., ni se vinde invers(revers engineering) teoria ca Mayasii au fost in contact cu Extra Terestrii.
Dupa cateva decenii, programatorii propagandisti vin sa ne imbrobodeasca cu ideea ca Mayasii au avut de aface cu Extra Terestrii, asa cum se vede si in artifactele arheologice.
Dragut din partea lor, nu’i asa?

In acest fel suntem imbroboditi de mass media Globalista in multe alte privinte, mult mai importante pentru noi decat aceste aspecte trivia pe care ni le arunca programatorii propagandisti, ca un test de verificare, sa vada daca inca mai suntem pacaliti de propaganda lor.
Literatura Science Fiction este un Test pentru verificarea credibilitatii unei anumite categorii de indivizi, care se iflacareaza cel mai usor, cu exuberanta infantila, la ideile care par cele mai cotroversate si starnesc reactii complexe.

Consumatorii unei astfel de literaturi se pare ca nu-si pun insa problema ca s-ar putea ca ei sa fie de fapt „guinea pigs” pentru experimentari de propaganda si mitificare.
Metoda spalarii creierului, implantarii si cultivarii/mitificarii ideilor subversive este veche, din antichitate si era folosita si de Sofisti. De aceea, ca urmare a abuzului acestor metode in detrimetul populatiei au aparut diverse scoli filozofice, de gandire, care sa combata asemenea metode de inselatorie cu rationamente solide si astfel sa nu se mai produca prostirea maselor de catre Sofisti. Sa observam atent cine ce grup etnic] sunt sofistii zilelor noastre care de cca.2000 de ani practica acest sport al manipularii cultural politice spre obtinerea Profitului si Puterii ascunse..

Cel mai de seama reprezentant al gandirii anti-Sofiste a fost Socrate cu filozofia sa sceptica, cu o dialectica spefica socratiana, care avea o metoda a cunoasterii si ea specifica, elenchus/control/scrutin, une ironia era folosita ca metoda retorica cat si de educare.
Sa nu uitam ca astazi, politica ce ni se aplica de „political correctess” nu ne mai permite sa folosim ironia si nici scrutinul, deci sa nu mai gandim!
Scepticismul socratian este baza filozofiei morale occidentale si apare bine oglindit si in operele lui Platon si Aristotel.
Dar cine’i mai citeste astazi pe prafuitii astia?

https://alien-blog.net/jade-stones-describing-alien-contact-found-in-a-mexican-cave-2274/?fbclid=IwAR0dI_rK1Eo40OZeUq5XJ2o3qIxG3GIGc27_tEUKRmM7-SYE4hI8BqoPsUs

https://1funny.com/15-strangest-things-ever-discovered

*

Nota redacției – Aș zice că nu cred în existența extratereștrilor, a altor ființe raționale, asemănători nouă, oamenilor.Dar sunt absolut sigur că Pămîntul nu a fost vizitat în antichitate de niște extratereștri din ăștia.