CD
68 aprobate

cdimulescu@att.net
75.57.36.95

 

Si cand te gandesti ca cel care i-a trimis pe americani dupa tigari a fost Trump cu Certificatul de nastere al lui Obama. El insista cu certificatul dar asta era irelevant, Baracul fusese adoptat si devenise Indonezian.
In fapt nu are importanta daca Obama a fost nascut in SUA sau in Africa, important este ca la 6 ani a plecat cu maica-sa si cu noul tata ofiter in Indonezia, iar aici sotul maca-sii l-a adoptat ca sa-l poata trimite la scoala musulmana. Dupa ani de zile cand mama lui a divortat din nou el s-a intors inapoi in SUA la bunicii materni si si-a pastrat numele de Berry Suetoro, nume sub care a facut liceul si mai mult a obtinut o bursa Fullbright, care se acorda numai cetatenilor straini. Deci el nu a facut o cerere de revenire la cetatenia americana. Mai mult in 1981 face o calatorie in Indonezia, la locurile copilariei si face o escala la Karaci in Pakistan, unde nu putea merge ca cetatean american, la acea data Pakistanul si SUA erau inamici si nu se dadeau vize. Dar Berry Suetoro avea pasaport Indonezian si a putut opri o saptamana la Karaci sa-si vizi teze niste colegi de collegiu. Pretinsa facultate de drept nu a frecventat-o si absolvit-o niciodata, nimeni nu-si aminteste sa-l fi avut coleg de an sau de grupa.
Si vrei sa-mi spuneti mie, ca prostimea ordinara care da cu votul aiurea este desteapta aici in SUA?

Soros nu trebuie inclus in marii si batranii decidenti ai destinelor umanitatii, el este doar un frontman, o fatada a familiei Rothschield si ea venerabila si criminala pana in maduva oaselor.
Se vehiculeaza prea mult termenul de democratie si de fapt democratia nu se mai intalneste nicaieri.
Democratia a rezistat ca ideologie pentru ca a avut tractiune la mase si pentru ca in spatele ei se ascundeau usor acesti venerabili criminali iresponsabili si imuni penal.
Gerontocratia este numele etapei finale a hiperimperialismului, etapa pe care o traim acum cu durere si dezgust, caci caderea imperiului financiar global, o mare schema Ponzi ce se descompune in odoruri sulfuroase, chiar otravitoare ne poate lovi in cadere. Pe ultima suta de metri se incearca convertirea dollarului in orice, numai in valuta occidentala sa nu fie. Bursele ascund cu toata nerusinarea caderea valorilor din IPO si scot zvonuri pe care nu le mai crede nimeni.
Trebuie sa fim atenti sa nu se prabuseasca sistemul peste noi, trebuie sa facem loc probusirilor si prabusitilor.
Daca nu am stiut sa luptam, sa prevenim din timp aceste marasme, macar acum la sfarsit sa facem loc cu generozitate si dispret ca cei ce cad sa-si gaseasca drumul spre lada de gunoi a istoriei.