Tot mai mult Johannis devine INSUPORTABIL ! Pleaca Mă !!

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda,  lansează inca un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban. Îi acuză pe cei doi că fac concurs de promisiuni în timp ce România e în picaj.„În timp ce finanțele țării sunt la pământ, iar antreprenorii și angajații caută soluții pentru a rezista de la o lună la alta, Iohannis și Orban se întrec în promisiuni și planuri care mai de care mai mărețe și mai utopice!

      PNL prăbușește România în fiecare zi.Peste 680.000 de IMM-uri și-au închis ori diminuat drastic activitatea!Peste 37 de miliarde de euro s-a pierdut din cifra de afaceri a companiilor din România! Sute de mii de oameni și-au pierdut locurile de muncă. Alte sute de mii sunt în șomaj tehnic! Peste 1 milion de oameni au venituri reduse ca urmare pierderii locului de muncă ori șomajului tehnic! Scad veniturile într-un ritm galopant, crește șomajul pe zi ce trece și scade nivelul de trai!

       EUROSTAT plasează România pe locul 3 -un trst PODIUM la creșterea șomajului în Uniunea Europeană în  2020 , față de octombrie 2019 când a preluat guvernarea PNL!

       Împrumuturile au ajuns la 116 miliarde lei în 10 luni de guvernare PNL! România se împrumută cu 1.000 de euro pe secundă! Datoria publică a țării a crescut de la 34% la 51% din PIB! În primele 6 luni din an deficitul public a depasit 50 de miliarde lei!

        De la Cotroceni și de la Palatul Victoria,la televiziunile de casa totul e bine, vin… investitorii sa arunce cu bani precum cu grauntzele la ratzeca si in promisunile PSD  se construiesc sute de kilometri de autostrăzi,  cresc salariile, pensiile și alocațiile! În realitate România e într-un picaj dramatic … și nu se mișcă nimic! 

  Fanteziile financiare ale ametzitului financiar Cîțu,incluse in planurile utopice ale Duetului Prostiei Nationale -Iohannis și Orban  nu țin loc de salarii, de pensii, de alocații, de investiții! Marea relansare economică promisă de PNL – ca si Basescu odinioara – e de fapt un mare fake news întreținut zilnic de un sas si un maghar: Iohannis și Orban care organizează adevarate concursuri electorale de promisiuni și vorbe goale!

Guvernarea PNL a pus în genunchi toată România!”, scrie direct Preda pe Facebook...(d.d.rujan)