CD
1.265 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
.
.
O ANALIZA A RĂZBOIULUI DIN RUSIA SCOASĂ DIN FUND
– Anal Mastermind of the War on Russia Make Bold Prediction

Andrew Anglin • 5 iunie 2023

Se pare că Jake Sullivan este responsabil cu executarea războiului din Ucraina.
Se bazează pe politica concepută de Victoria Nuland, dar din câte oricine își poate da seama, Sullivan, care pare a fi o persoană foarte normală, este coordonatorul cheie.

Nu Lloyd Austin este cel care a transformat Pentagonul într-o „cas-capcană” în care „gătește piatră” și „îi înjunghie măruntaiele” „cello care-l sapă”. Sau, așa susține el. Alte rapoarte spun că el își petrece cea mai mare parte a timpului masturbându-se în casa scărilor, în timp ce le cere trecătorilor să-i mulgă prostata.

Nu este acel evreu recreator Antony Blinken, care pare să înceapă să plângă ori de câte ori cineva îi pune vreo întrebare. Îl întrebi pe tipul ăsta ce a mâncat la micul dejun și buzele încep să-i tremure; Blinken[clipici].

Sullivan este singura persoană posibilă care ar putea lua aceste decizii.
Acest lucru îl face pe Sullivan unul dintre cei mai influenți oameni din lume.
Este un irlandez de 46 de ani care și-a sters litera „O” din nume ca un laș. El este din Yale și Brookings, dar biografia lui înainte de administrația Biden era ca un angajat „literalmente oarecare”.

A lucrat la două campanii eșuate pentru Hillary Clinton și pare să fi fost geniul din spatele cumpărării „dosarului pissgate” de la Bill Kristol. Între timp, a lucrat pentru Clinton la Departamentul de Stat, unde ar fi venit cu ideea grozavă de a face chestia cu Libia și de a da vina pe un videoclip de pe YouTube, apoi a trimis ISIS în Siria.
Vorbind despre eșec. În 2015, s-a căsătorit cu o femeie cu vagin, Amy Goodlander. De asemenea, Yale. Are o biografie interesantă, deși în mod evident nu are propria ei pagină Wikipedia.

Informațiile marinei apar foarte des când te uiți la acești oameni. Ea are 36 de ani, care este o vârstă similară cu păcăliciul de știri false și avocatul războiului din China, Jack Posobiec, care a lucrat și el pentru informațiile navale. Posobiec a lucrat la complexul de tortură „Guantanamo Bay” și se pare că mulți dintre acești mileniali care joacă aceste roluri publice au trecut pe acolo.

Îți vei aminti că fotografiile din acel loc păreau ritualuri homosexuale satanice și majoritatea erau orchestrate de femei.
Nu spun că soția lui Sullivan a fost implicată în forțarea musulmanilor să facă acte satanice homosexuale într-un lagăr de tortură. Dar vreau să spun, asta pare totusi o posibilitate distinctă.

S-ar putea să credeți că este o direcție ciudată în care să luați lucrurile, și sunt de acord, dar luați în considerare psihologia unei femei care se căsătorește cu un bărbat homosexual în scopuri de „cuplu de putere”.
De asemenea, este clar că oamenii care obțin aceste poziții de influență trec prin diferite ritualuri de inițiere.

John McCain, pentru care a lucrat soția lui Sullivan a fost raportat pe scară largă de către alți ofițeri capturați ca fiind un trădător care a lucrat pentru nord-vietnamezii.
El a făcut declarații care ar putea fi interpretate ca implicând că a făcut sex gay cu ei. Mai exact, el a spus că sunt homosexuali, „dar niciodată față de noi”.

Dacă nu erau homosexuali „față de el”, de unde știa el că sunt homosexuali? Asiaticii au niveluri naturale de testosteron mai scăzute decât alte rase, ceea ce înseamnă că deosebirea homosexualilor este dificilă sau imposibilă.
Gândim aici, rătăcim mai departe. Ah, și ar trebui să menționez – în luna mai a acestui an, Sullivan a avut o situație „Paul Pelosi” la el acasă, care nu a fost raportată pe scară largă în mass-media.

Majoritatea oamenilor nu au avut niciodată ocazia ca să apară un bărbat beat în casa lor la 3 dimineața. De asemenea, majoritatea oamenilor nu au Serviciul Secret care le protejează casa.
Cred că este important să înțelegem că acești oameni sunt la putere pentru că sunt foarte anormali. Competența nu ține cont, într-adevăr, deloc. Așa ajungi cu o persoană ca Sullivan care dirijează un proiect care duce Statele Unite în pământ.

SUA consideră că contraofensiva de mult planificată a Ucrainei împotriva trupelor ruse va permite în cele din urmă Kievului să recupereze terenul pierdut, a declarat duminică consilierul pentru securitate națională a Casei Albe, Jake Sullivan.
Vorbind cu Fareed Zakaria de la CNN, Sullivan a fost încrezător că Ucraina va recuceri „teritoriu semnificativ din punct de vedere strategic”.
„Exact cât, în ce locuri, va depinde de evoluțiile de pe teren, pe măsură ce ucrainenii demarează această contraofensivă”, a spus oficialul.
„Dar noi credem că ucrainenii se vor întâlni cu succes în această contraofensivă”.

Sullivan a adăugat că rezultatul operațiunii va avea un „impact major” asupra negocierilor viitoare.
Oricum, nu există un teritoriu strategic pe care Ucraina să-l poată lua. Ei pot schimba harta, pentru că rușii au arătat în mod repetat că se vor retrage din zone nestrategice pentru a salva vieți, forțând apoi ucrainenii să intre în acele zone de ucidere precum Bakhmut, unde aveți minimum cinci morți ukie pentru fiecare rus mort. De asemenea, rușii s-au instalat astfel încât să își poată recupera cu ușurință răniții și, adesea, să-i readucă în acțiune destul de repede, în timp ce ukiii își lasă răniții să moară in transee și să fie mâncați de câini.

Este ciudat că nimeni nu pare să înțeleagă conceptul de „război de uzură” și irelevanța teritoriului într-un astfel de conflict. Văd oameni pretinzând în mod constant că știu despre ce vorbesc și arătând spre „pierderile teritoriale” ale Rusiei în timpul ultimei contraofensive, de parcă scopul războiului ar fi să dețină cât mai mult teritoriu cât mai mult posibil – așa cum ar fi. un fel de sistem de puncte pentru asta.

Rusia deține același teritoriu pe care îl deținea acum 9 luni, dar Ucraina are sute de mii de soldați mai puțini. Zelensky i-a trimis pe cei mai bine pregătiți soldați să moară în Bakhmut, înainte de a trimite val după val de copii, el a scos de pe stradă să moară fără motiv. Din ceea ce am citit de la oamenii despre care cred că ar ști, Bakhmut a văzut 50.000-60.000 de ucraineni morți și 8.000-10.000 de ruși morți. Majoritatea rușilor morți erau condamnați din puscarii.

Bănuiesc că acești oameni care tot vorbesc despre „o, dar Rusia ar trebui să facă mai mult teritoriu” cred că Ucraina are o abilitate infinită de renaștere. De fapt, aproape jumătate din populația țării a fost evacuată sau a murit. De unde vor continua să vină alti soldați? Rusia poate oricând să facă o mobilizare completă și să mărșăluiască milioane de oameni în Ucraina. Dar nu o face, pentru că au destui condamnați și ceceni pentru a ucide până la ultimul om din Ucraina, dacă vor continua să trimită aceste valuri.

Oamenii care continuă să spună că Ucraina câștigă sau ar putea câștiga sunt ca niște copii retardați. Îți dau bătăi de cap chiar și cand încerci să interacționezi cu ei.
În mod universal, ei indică hărți și continuă să spună că Rusia ar trebui să ocupe câmpuri, fără să explice vreodată de ce ar dori să facă asta.
De ce cred ei că Ucraina face aceste raiduri teroriste disperate în Belgorod? Este disperarea ceva ce ei asociază cu câștigul?

Acest lucru cu „teritoriu” se repetă pentru că este punctul cheie de discuție în mass-media, menit să implice că războiul poate fi câștigat de Ukraina si aliatii. Apoi, mint în legătură cu numărul de morți ucraineni. Este o manipulare de un nivel foarte scăzut.
La câteva ore după difuzarea interviului, Rusia a raportat că a respins o ofensivă ucraineană majoră.
Oficialii ruși au spus că Ucraina a desfășurat brigăzile 23 și 31 mecanizate din „rezervele sale strategice”, care au fost sprijinite în luptă de alte unități.

„Forțele armate ucrainene au pierdut peste 250 de militari, 16 tancuri, trei vehicule de infanterie și 21 de vehicule blindate”, a susținut Ministerul Apărării.
Asta sună ca parte a „contraofensivei” despre care am auzit, nu? Nu știu de ce ar încerca să rupă linia dacă nu au început o împingere serioasă.
Interviul Sullivan-Zakariah a fost de lungă durată. Am urmărit-o cea mai mare parte în direct, dar nu pare să existe o încărcare completă a ei nicăieri pe internet.

El a mai susținut că Rusia plănuia să ia Kievul să absoarbă întreaga Ucraine – cu cei 200.000 de soldați inițiali ai SMO. Presupuneți că acești oameni mint pentru că mint tot timpul despre orice, dar este posibil ca Sullivan să fie atât de incompetent și să fie atât de puțin informat încât să nu înțeleagă nici măcar dinamica de bază a conflictului.
Cat de rusinos.

Sursa: https://www.unz.com/aanglin/anal-mastermind-of-the-war-on-russia-make-bold-prediction

Traducerea: CD