CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
CULMEA ABSURDULUI LA NEMTI

– În Germania trebuie să faci o injectie de vaccin COVID înainte de a putea obține eutanasierea https://www.sterbehilfe.de/sterbehilfe-nur-noch-fuer-geimpfte-und-genesene

Oricine dorește să fie eutanasiat acum trebuie să prezinte mai întâi dovada vaccinării sau a recuperării după Covid, conform noilor ghiduri emise de asociația de eutanasie din Germania.
Într-o declarație făcută vineri de grupul din Hamburg se arată că „sinuciderea asistată și examinarea preliminară a capacității unui pacient de a lua decizii în mod liber implică apropierea fizică între oameni”. Cu toate acestea, aceasta este exact condiția prealabilă pentru răspândirea Covid”.”

În februarie 2020, instanța supremă din Germania a anulat interdicția de a oferi eutanasierea ca fiind neconstituțională.

O serie de regiuni/landuri germane au instituit restricții stricte, interzicând nevaccinații din majoritatea locurilor publice. În toată țara doar persoanele recuperate sau vaccinate pot intra în restaurante, muzee și locuri similare, în timp ce cele chiar și cu un test Covid negativ nu pot. Pe fondul creșterii numărului de cazuri, statele germane Saxonia și Bavaria au anulat toate piețele de Crăciun.

Cancelarul german Angela Merkel le-a transmis luni colegilor săi de partid că actualul val de Covid din Germania este mai rău decât oricare altul anterior și a cerut măsuri mai stricte pentru a-l limita.
Ministrul sănătății din țară, Jens Spahn, a mers chiar mai departe, susținând că „până la sfârșitul acestei ierni, toată lumea din Germania va fi fie vaccinată, recuperată, fie moartă”.

Sursa: https://www.sterbehilfe.de/sterbehilfe-nur-noch-fuer-geimpfte-und-genesene

Traducerea: CD
Nota traducatorului:

Madame Merkel va fi cea care va veni din nou cu paharul de sampanie laTV de Revelion sa faca urarile de “bine”, pentru ca ea este atat de buna la ceea ce face, nemtii nu se grabesc sa o de-a jos si contrar grabei lui Iohanis, nemtii nu se grabesc sa puna inca un nou guvern, asa ca se continua Resetarea cu specialistii de la Universitatea lui Klaus Schwab dela Forul Economic International – Davos.
Atentionare ce am mai facut-o si acum o luna, dar n-a fost postata desi a fost correct reidicata.