CD
1.445 aprobate

denitsoc@gmail.com
149.102.242.180

 

PROSTIA GLOBALIZATA
-iata de ce India se consideră tara cea mai inteligentă si amenintă că ii va intrece pe chinezi in următorii 2-3 ani

Adepții unui „guru” infam care pretindea că au puteri supranaturale, care au fugit din India în 2019, au avut o zi de lucru pe teren în orașul american Newark, New Jersey, în ianuarie, unde au cerut oficialilor, inclusiv primarului, să semneze un parteneriat de „oraș soră” pentru afaceri.
Acum, escrocii au lovit din nou, de data aceasta în America de Sud.

Un oficial credul guvernamental din Paraguay a fost demis după ce a fost păcălit să semneze un „memorandum de înțelegere” cu reprezentanții unei țări fictive, potrivit rapoartelor presei.
Arnaldo Chamorro, care era șef de personal al Ministerului Agriculturii din America de Sud, trebuie să fi fost destul de prost la geografie, împreună cu alți oficiali locali. „Proclamația” sub care Chamorro și-a pus semnătura pe 16 octombrie a fost cu reprezentanții Statelor Unite din Kailasa.

În acest moment, puteți lua să vă intrebati: „Statele Unite ale Cui?”
De fapt, Statele Unite ale Kailasa sunt deocamdată o glumă, dar de care unii oficiali din Paraguay nu erau conștienți.
„Statul” are si un site web, unde se autoproclamă drept „renașterea străvechii națiuni civilizaționale hinduse iluminate, care este reînviată de hindușii strămutați din întreaga lume”. Are chiar și o prezență activă în rețelele sociale, unde se mândrește cu diferite acorduri pretins semnate cu organizații sau persoane fizice.

În cazul Paraguayului, reprezentanții țării ficționale menționate mai sus s-au întâlnit nu doar cu Chamorro, ci și cu ministrul agriculturii, Carlos Giménez, fostul șef de cabinet umilit a fost citat într-un interviu cu presa. În timp ce Chamorro a recunoscut că nu știe unde se află Kailasa, el a semnat documentul după ce i s-a promis ajutor pentru Paraguay cu irigații și alte probleme.

Potrivit unei copii a acordului postat pe rețelele de socializare, acesta a subliniat o „dorință și recomandare sinceră ca guvernul Paraguayului să ia în considerare, să exploreze și să caute în mod activ stabilirea de relații diplomatice cu Statele Unite ale Kailasa și să sprijine admiterea Statelor Unite Kailasa ca stat suveran și independent în diferite organizații internaționale, inclusiv, printre altele, Națiunile Unite.”

În apărarea oficialilor paraguayeni, aceștia sunt departe de a fi primii păcăliți de turma de adepți ai fugarului autoproclamat guru indian, care poartă numele de Nithyanand. „Omul-zeu”, al cărui loc nu se știe, este căutat în India pentru mai multe acuzații, inclusiv pentru agresiune sexuală.

Nithyanand, care se presupune că a avut experiențe spirituale puternice încă de la o vârstă fragedă, este cunoscut pentru că a făcut afirmații ciudate, inclusiv că a fost capabil să întârzie răsăritul cu 40 de minute și ar putea face ca vitele să vorbească în limbile tamilă și sanscrită. După ce a fugit din India în 2019, Nithyananda a susținut că a creat o nouă „națiune hindusă” numită Kailasa, cu pașapoarte, monedă și un steag. Unii cred că natiunea se află undeva pe o insulă în largul coastei Ecuadorului.

La începutul anului, reprezentanții Statelor Unite ale Kailasa au păcălit în mod similar alți lideri internaționali și au ajuns să participe la o reuniune a comitetului ONU la Geneva.
De asemenea, au înșelat liderii locali din Statele Unite și Canada să semneze acorduri cu ei. În SUA, Primăria Newark din New Jersey a recunoscut că a fost înșelată pentru a semna un acord cu Kailasa. Primarul, Ras Baraka, care a întreținut câteva zile o delegație a națiunii false, a cerut ulterior scuze oficiale pentru „incidentul regretabil”.

Cand veti mai primi emailuri cu mosteniri neasteptate si transferuri de comori sa stiti ca acestea provin de la rudele zeului Nithyanand urmarit penal, dar rudele inca in libertate se ocupa de excrocherii pe email si mobil. Tot ei vor sa ne convinga impreuna cu premierul Indiei Narendra Modi, ca India in urmatorii 2-3 ani va depasi din toate punctele de vedere China.
Deocamdata la excrocherii sunt pe primul loc dupa Israel si urmati de Nigeria.