Fw: De necrezut! Spre aducere aminte!

Mesaje primite

Traian Sbarcea

12:46 (acum 3 ore)

către
Ipocrizie la scara nationala !!

Ba-i de … crezut! Spre aducere aminte!


 
În ziua în care cea mai mare putere a lumii își lua „rămas bun” de la unul dintre cei mai „buni ” fii ai săi , în acea zi America a arătat că a cam ajuns la finalul jocului.
 
Sicriu de aur, sute de mii de americani (de culoare dar si „cretini … albi”!) în lacrimi, mii de idioți căzuți în genunchi, cerându-și iertare de la populația de culoare, pupându-le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi !
 
Imaginea cu primarul Mineapolisului, agățat de sicriu, ca să nu se prăbușească de durere, vărsând lacrimi de crocodil, este cireașa de pe tort. Sau membrii din Congresul american ingenunchiati pentru un criminal! Cum e posibil așa ceva ????  Uite ca … este!
 
Soția „eroului național”, cea care nu își mai văzuse soțul de 6 ani, după ce o părăsise lăsând -o singură cu o fiică de trei luni, țipă de când a murit „eroul”, că … „a rămas fără pâine”, deși timp de 6 ani nu a primit nici o fârâmitură de pâine de la soțul care o lăsase cu ochii în soare. 
 
Și uite cum americanii, rușinați si complexați de sindromul „omului alb” s-au mobilizat și au făcut donații de 20.000.000 (douazeci de milioane!!!) de dolari pentru sărmana văduvă a „eroului național”. Ce, nu este tare ???
 
Și mai este :
 
Universitatea Massachusetts a înființat o bursă George Floyd.  Nimic nu este prea mult pentru „eroul” de culoare, care incercase sa-si cumpere tigari cu … bani falsi!  Tare, nu?
 
Urmează, poate, premiul Nobel pentru pace, acordat post mortem. Ce tare ar fi, nu credeți?
 
Marele Floyd, marele erou, arestat pentru jaf armat, trafic și consum de droguri (ultimul act de eroism fiind când a pus cuțitul la burta unei femei însărcinate, cerandu-i bani), iar după ce și -a turnat complicii a primit o pedeapsă redusă.
 
Un adevărat erou pentru care America stă în genunchi…
Și în numele lui, jafurile, violențele cresc în orașe ca New York, Los Angeles, Chicago, Minneapolis s.a. Unele surse spun că 89 de polițiști ar fi fost omorâți, o fată de 17 ar fi fost violată, sute de polițiști în mașinile de poliție incendiați, străzi în flăcări, magazine distruse, parcuri … până și lebede omorâte, săracele victime colaterale ale unui război al oamenilor.
Joe Biden, candidatul democrat la Președinția marii puteri mondiale, USA, cu o formă gravă de demență senilă, a căzut și el în genunchi în fața coșciugului aurit, cerându-și, în lacrimi, iertare de la „eroul de culoare”.
SUPERB ! Mai este ceva de comentat ? Nu!
Aaaaa, ba da:
Filmul „Pe aripile vântului” interzis. Minunat !
Ce poate fi mai minunat decât aceasta minunata viață, cu minunatele ei surprize pe care le trăim în aceste minunate vremuri ???
WTF? cum zice americanul ✌