Fw: Profetiile unui general

Mesaje primite
x

Myr Mur

19:06 (acum 1 oră)

către iuliuseuiordachecomarita
––
Sent: Sunday, May 31, 2020, 08:01:14 AM GMT+3
Subject: Fw: Profetiile unui general
Subiect: Fw: Profetiile unui general
Unul din marii strategi și analiști militari, generalul(r) britanic Richard Barrons spune că trebuie să ne pregătim pentru al doilea val, declansat, bineînțeles, de Guvernul Mondial. Nu mai vorbim de conspirații ci de doctrină militară, însă pentru unii troli e prea târziu, nu vor înțelege nici când vor da nas in nas cu doamna cu coasa.
"Prima repetiție de restricționare a libertăților cu covid 19 a oferit Noului Guvern Mondial cunoștințe practice despre gradul de rezistență în stradă și pe social media.Al doilea va fi un test de lipsă de comunicare, înstrăinare și izolare: va fi interzis să ne întâlnim (ceva care a fost deja implementat cu Covid 19 și fazele ridicole ale succesului dubios, când vom fi din nou închiși în toamnă). Realizând încetarea comunicărilor printr-o întrerupere a electricității și blocarea rețelelor sociale cu lansarea fazei 1 a unui program de monitorizare a comunicațiilor, blocarea și ștergerea grupurilor, și o listă de o mie de cuvinte interzise. Toate comunicările vor fi cenzurate ca mersul pe stradă. Ceva ce înainte ne imaginam science fiction, acum trăim și vom trăi ca realitate zilnică."
 
Invictus

„ASTFEL POȚI PUNE ÎN GENUNCHI TOATE ȚARILE EUROPENE ÎN DOAR 14 ZILE”

Ex-generalul britanic Richard Barrons spune că războaiele nu sunt nici necesare, nici focoase nucleare. El consideră că, combinația de rachete de precizie, cyberattacks și social media, este mult mai periculoasă.

Generalul Richard Barrons anticipează între linii ceea ce va fi următoarea închidere a rețelelor sociale și a internetului în stil chinezesc, probabil în 2021. Carantina electronică.. Guvernul va fi responsabil de represiunea celei mai mari a comunicațiilor cu scuza Securității Naționale în fața unui eveniment de origine electronică neanunțat încă.

Expert militar în noul război: „În acest fel, puteți aduce toate țările europene în genunchi în doar 14 zile”. „Fostul general britanic Richard Barrons spune la SPIEGEL Politik că războaiele nu sunt necesare și nici focoase nucleare. El consideră că combinația de rachete de precizie, atacuri cibernetice și social media, este mult mai periculoasă.

SPIEGEL: Domnule Richard, suferiți în prezent de insomnie?

Barrons: Da, lumea se schimbă atât de dramatic, încât uneori îmi ia somnul.

SPIEGEL: Din cauza crizei coronavirus?

Baronns: Schimbările au existat înainte, dar pandemia a accelerat radical acest proces. Covid-19 acționează ca un șoc global si strategic care are un impact masiv asupra securității și prosperității Europei. Și știți ce mă preocupă?  VIDEO Euronews

SPIEGEL: Spune-ne.

Barrons: Cât de mult rămânem în urma cu aceste schimbări. Am crezut prea mult timp că ceilalți ne vor lăsa în pace, pe europeni, și că putem discuta nestingheriți cu privire la starea UE, la euro sau la Brexit.

SPIEGEL: Dar în realitate …

Barrons: … trăim într-o lume în care chinezii deja nu mai da tonulul, ci americanii. Dacă criza coronavirus a arătat ceva clar, este că China este în drum spre puterea globală, în timp ce SUA se retrage. Lumea previzibilă a Occidentului așa cum o cunoaștem din perioada Războiului Rece, acum aparține trecutului. Mulți piloni care garantează securitatea și prosperitatea noastră se vor rupe. Și ar putea exista o mare luptă între China și Statele Unite.

Generalul de patru stele, Sir Richard Barrons, 61 ani, a fost unul dintre cei șase șefi de personal ai Forțelor Armate Britanice până la pensionarea sa în 2016. În lunga sa carieră, a comandat operațiuni în Bosnia, Kosovo, Irlanda de Nord, Irak și Afganistan. Barrons este considerat unul dintre cei mai importanți lideri de gândire militară din țara sa.

***

El consideră… «combinația de rachete de precizie, atacuri cibernetice și social media, este mult mai periculoasă».

Pentru aceasta, vor avea nevoie de o scuză foarte puternică ca acum cu covid 19 și carantina pentru a justifica blocarea internetului. Probabil se vor referi la o problemă globală de energie electrică datorată atacului unui virus informatic mai avansat decât stuxnet sau sauron, sau Fepmis. Sau mai probabil încă un război electromagnetic care să doboare toate rețelele 4 și 5G. Și nu trebuie să provină neapărat din confruntarea blocurilor, ci din terorismul electronic electromagnetic al ISIS livrat de știm noi de cine. Și poate printr-o mătura electronică de sateliți cu laser, cum ar fi THORN testat cu succes pentru prima dată în Taijin China și în arderea a mii de hectare de pădure din Spania, Portugalia și California.

Poșta, telegrafele și cabinele guvernamentale vor fi pline de cozi precum cele de rații și la bănci. Căderea rețelelor electronice și de telefonie va pune guvernul în mișcare pentru liniile publice sigure în Poștă și companiile de telefonie mobilă în camioane militare autonome și de la companii de telefonie în acest scop. Scrisorile din căsuța poștală ca în trecut vor fi din nou mijlocul de comunicare în timpul carantinei electronice.

Sunt măsuri care, din moment ce toate țările lumii au deja o structură militară și de armament foarte completă, și fară îndoială cele ale NOM își doresc război cu orice preț, din moment ce s-au organizat pentru războiul biologic și apoi război cibernetic sau război electronic, dat fiind că distrugerea cu arme moderne ar fi apocaliptică, iar guvernul din umbră nu poate să nu le genereze pentru interesele sale de putere și control.

Prima repetiție de restricționare a libertăților cu covid 19 a oferit Noului Guvern Mondial cunoștințe practice despre gradul de rezistență în stradă și pe social media.

Al doilea va fi un test de lipsă de comunicare, înstrăinare și izolare: va fi interzis să ne întâlnim (ceva care a fost deja implementat cu Covid 19 și fazele ridicole ale succesului dubios, când vom fi din nou închiși în toamnă). Realizând încetarea comunicărilor printr-o întrerupere a electricității și blocarea rețelelor sociale cu lansarea fazei 1 a unui program de monitorizare a comunicațiilor, blocarea și ștergerea grupurilor, și o listă de o mie de cuvinte interzise. Toate comunicările vor fi cenzurate ca mersul pe stradă. Ceva ce înainte ne imaginam science fiction, acum trăim și vom trăi ca realitate zilnică.

Dacă odată cu carantina covidă 19 am observat stresul pe care îl provoacă aceste măsuri oamenilor, imaginați-vă dacă adăugă la o noua carantină în toamnă, încetarea rețelelor sociale. Multe persoane care nu sunt obișnuite azi să facă schimb de conversații altele decât pe rețele, și care să nu le mai aibă, vor intra într-un stress FAZA ZOMBI pe care îl vor realiza cu 5G și aerosoli fumigeni pentru a inhiba proteina TOM 1.

Unul dintre fenomenele care s-au produs cel mai mult cu închisoarea forțată în casă este irascibilitatea nu numai în fiecare familie și locuință, ci și în rețelele de socializare care au măsurat nemulțumirea. Reducerea comunicațiilor electronice va avea efecte devastatoare, deoarece am trecut prin intermediul rețelelor sociale și what´s up, de la efectul colectiv al informațiilor și comportamentului, la o izolare pe care o vom vedea, individual și fără să știm ce să facem, mai mult decât instrucțiunile guvernului în războiul electronic. Vor funcționa doar toxicele televiziuni pregătitoare ale NOM. În această fază, s-ar putea ca începutul marcării microcipurilor să fie impus prin vaccinurile obligatorii (nanochips și smartwines), sau direct cip, și internarea în lagare pentru zombi. Trebuie să arunce substanțe fumigene astfel încât acest lucru să aibă efectul dorit asupra cortexului cerebral insular și a cortexului din capitolul anterior cu inhibitori ai proteinei TOM 1 asociată în cantități mici cu originea Alzheimerului.