misucroitor
31 aprobate

misucroitor.wordpress.comx
misucroitor2@gmail.com
195.135.251.133

 

VIA UT ROMA

„…Visul luciferic al unui „nou Atlantis” se încearcă a fi împlinit acum prin America, dovezile există deja și sunt incontestabile!
Dar cine, și ce mecanisme sinistre au acţionat în timp, împingând această naţiune spre împlinirea acestei ample agende ?
Nu e simplu să urmărești și să descoperi încrengătura societăţilor secrete, dar dacă ne întoarcem la descoperirile din Scripturi pe care Dumnezeu le-a dat în vechime profeţilor Săi, vom descoperi cu adevărat o imagine de ANSAMBLU a istoriei umane; felul cum „taina fărădelegii” s-a infiltrat și a lucrat în creștinism de-a lungul istoriei !

CODUL PROFEŢIEI !

Pentru înţelegerea cărţii Apocalipsa, avem o cheie în Daniel. Cele două cărţi merg împreună. Foarte mulţi cred că principala cheie pentru a dezlega şi înţelege codul profetic al Scripturii se găseşte în visul lui Nebucadneţar (Daniel 2)… unde avem schița sumară și generală a PATRU imperii:

1. Capul de AUR(Babilonul)
2. ARGINT(Medo-Persia)
3. BRONZ (Grecia)
4. FIERUL (Roma)

Degetele picioarelor reprezintă momentul despărţirii imperiului roman în ZECE părți (anul 476, regatele europene, invazia barbară).

Imperiul roman continuă și în Evul Mediu, căci fierul se împletește cu LUTUL, tronul Romei, rămas vacant… a fost preluat și continuat prin papi, până în zilele noastre!

Așadar, imperiul roman apare descris complex, divers și longeviv, el va continua până la revenirea Mântuitorului, căci piatra care lovește și distruge statuia pentru totdeauna reprezintă pe Iisus Hristos care va instaura Împărăția veșnică la revenirea Sa.
Simbolurile pe care le găsim în cartea Apocalipsei sunt luate din întreaga Scriptură și din cartea lui Daniel. Când ucenicii au întrebat, Iisus a răspuns că ar trebui să studiem cartea lui Daniel dacă vrem să înțelegem semnele sfârșitului (Mat. 24).
Mai mult, Apocalipsa lui Ioan ne vine în
ajutor, completează cartea Daniel semnalând prezența Americii la evenimentele finale!

„Apoi am văzut ridicându-se din pământ
o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel… lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei…” (citește Apoc. 13:11-12).

Așadar Apoc. 13 descrie DOUĂ fiare gigant!

Dacă reușim să înțelegem că a doua fiară este America, Apocalipsa devine practic pentru noi o carte deschisă !

Un extras interesant
din presa americană a anilor 1903:

“Când Statele Unite va conduce lumea, Biserica Catolică va conduce lumea..”
[ Arhiepiscopul Quigley, 1903 “The Chicago Tribune” ]

Așadar, după ce Roma păgână se creștinează, Sfântul Imperiul Roman continuă și în Evul Mediu… dar puterea politică a sistemului papal devine puternic eclipsată în Epoca Revoluției Franceze. Este momentul când Papalitatea primește „rana de sabie”, deci dispare pentru o vreme, însă imediat după aceasta profeția ne semnalează ridicarea unei alte puteri mondiale. Este vorba de Statele Unite ale Americii ! Ea este prezentă astăzi în toate colțurile globului !

„Apoi am văzut ridicându-se din pământ
o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel… lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei…” (citește Apoc. 13:11-12).

Coarnele „ca de miel” pot simboliza
o națiune creștină, tinerețe și nevinovăție !

În urmă cu 400 de ani, Bacon credea că Atlantis era chiar America. Bacon era capul francmasoneriei şi a rosicrucianismului. La acel moment, mulţi dintre rosicrucianişti
s-au alăturat francmasoneriei. Preşedintele George Bush jr. vorbea despre modul cum ar putea să ducă democraţia altor ţări.
Dar America era Republică.
„America n-a fost niciodată democraţie”
[ Dr. Stan Monteith, Host& founder,
Radio Liberty ].

Ideologia unui „nou Atlantis” aparține numai celor din cadrul religiilor mistice şi a societăţilor secrete care promovează această idee a democratizării omenirii și care să lumineze naţiunile !
G. Bush:
„… Când fondatorii noştri au declarat noua ordine a tuturor veacurilor, ei acţionau
într-un veac al speranţei care trebuie
să se împlinească.”
[ George Bush – „Inauguration Speech” ]
https://youtu.be/vJCtP6jouJQ