Am primit textul de mai jos de la colegul nostru   Toader 5 hours ago

I.S.I.S. in PARLAMENTUL ROMANIEI…(?)

Astazi am vazut cea mai jenanta, cea mai scarboasa, cea mai degradanta imagine a PARLAMENTULUI ROMANIEI.

Pe o tema similara, chiar mai putin consistenta, ca in ziua in care s-au cerut 3 aprobari pentru cercetare penala si 3 cereri de arestare preventiva pentru d-na Elena Udrea, astazi, la o simpla cerere de punere la dispozitia justitiei a senatorului Varujan Vosganian am avut ocazia unui spectacol gretzos, grotesc, nedemn.

Parlamentarii care in duminica trecuta spuneau ca ei „nu judeca cererea”, nu au posibilitatea sa „judece” cauza sau motivatia cererii si-au adus aminte brusc ca pot trece cererile justitiei prin prisma „judecatii personale” neacordand permisiunea JUSTITIEI de a cerceta un dosar ce ne afecteaza pe toti – pentru ca pretul gazelor si traseul banilor din acest domeniu afecteaza pe fiecare roman in parte, roman care plateste zi de zi, an de an, de 25 de ani acest cadou dat „clientilor”, roman care n-apuca sa simta ca traieste intr-o tara cu resurse energetice proprii din cauza acestor cioclii care mananca miliarde in spatele „strategiilor economice”.

Parlamentarii s-au aratat „grijulii” socotind fiecare banut cand e vorba de o gala sportiva unica dedicata unui sportiv de talie mondiala, cautand si recunoscand imediat „infractiunea” atunci cand le este aratata la televizor DAR „indiferenti” pentru o infractiune in forma continuata, care ofera „gaz ieftin” unor clienti politici care isi arata incompetenta de zeci de ani falimentand industrii altadata infloritoare ale Romaniei, in timp ce 23 demilioane de romani platesc din buzunar factura de gaze marita, pentru a acoperi cadoul oferit „clientilor politici”.
Acest gest inpardonabil al parlamentarilor Romaniei care ofera protectie celor care prin „strategia energetica” ne aduc in pragul saraciei este imaginea jalnica a unui Parlament supus vointei unei entitati oculte infractionale.

Pentru ca paharul rusinii sa nu fie prea gol am avut imaginea „barbatilor Romaniei” in care ne punem baza sa ne apere in fata vitregiilor – niste purtatori ilegali de pantaloni care pisha ochii atunci cand sunt pusi in situatia sa dea ochii cu JUSTITIA pentru „marile acte de strategie economica”, strategii care ne-au adus in starea de saracie si umilinta de azi.
Un parlamentar ce este de 25 de ani in Parlamentul Romaniei care plange ca o muiere este cea mai degradanta imagine pe care ne-am fi dorit-o in conducerea TARII.

S-a comentat atat de mult gestul cu degetul dus la nas de Elena Udrea.
DAR nici un cuvant despre gretosul gest al sarutului intre doi parlamentari, facut in vazul lumii, in PARLAMENT, in locul unde acestia isi desfasoara activitatea pentru care le platim salariile si le-am dat votul – si nu locul unde isi etaleaza sentimentele si orientarea sexuala.
Cata deosebire intre albul tenisului (si al vietii) facut de Ruxandra Dragomir (ce a ramas alaturi de Elena Udrea chiar si in vartejul acuzatiilor aberante existente) si t(P)enisul practicat in viata de Dinu Pescariu care emite acuzatii idioate sau sarutul gretzos dat de Ilie Nastase lui Varujan Vosganian – ca pecete a sustinerii unei strategii falimentare, ca o pecete intre cioclii ce au digerat hoitul economiei romanesti, tot de ei rapusa.
– In paranteza fie spus aberantul denunt a lui Dinu Pescariu, cu imprumutul dat familiei Cocos este egal cu zero in lipsa unei probe clare intre banii dati si sumele plecate de la firma Microsoft. Este doar un imprumut intre parti civile sau comerciale – pe care una din parti, pentru a scapa de datorie, il denunta ca mita, fara o alta dovada clara. Se pare ca parlamentarilor nostrii le-a lipsit minima logica necesara si s-au declarat handicapati mintal acceptand ca Dinu Pescariu=Bill Gates din moment ce orice suma pleaca sau vine de la acest fost t(p)enis-man este socotita mita Microsoft si deci cererea de arestare ce are la baza acest denunt trebuie imediat aprobata.
Nu la fel au facut si in cazul Vosganian – acolo dintr-o data logica si jocurile politice le-au venit instant in mintea secatuita cu o saptamana inainte. Sa nu ne amagim cu „permisiunea” de cercetale data unui alt senator – tot pe directia „gala Bute” – adica a misoginismului exaltat extins…

Apoi a mai fost episodul in care „barbatul” senator Varujan Vosganian si-a scos „mirul” pe masa si a inceput sa citesca dintr-o carte de rugaciuni in cel mai laic loc profesional al Romaniei – PARLAMENTUL – adica locul unde se fac legile care guverneaza societatea romaneasca. Gest de „luptator ISIS” care isi ingana rugaciunile inainte de a fi trimis la sacrificiu.
De fapt nu e gestul singular al bravului senator – parlamentarii au aratat prin excesul de zel, prin „lipsa puterii de judecata”, prin dorinta clara de arestare/umilire a unei femei din politica romaneasca, ca au adoptat de mult credinta jihadista a luptatorilor ISIS =
„nici o femeie nu mai are voie sa existe in politica romaneasca iar cele care sunt, trebuiesc aspru pedepsite, arestate imediat pentru ca reprezinta un pericol public”

– Pe cand impunerea prin legiferare a valului islamic domnilor ? Pe cand scoaterea Romaniei din Europa si inscrierea ei pe harta statelor islamice fanatice ?

Pentru ca iesirea Romaniei din UE este aproape evidenta din momentul tratarii cererilor JUSTITIEI prin prisma deosebirilor de sex – femeile trebuind a fi tratate mult mai dur ca barbatii…

P.S. Inca un gest „patriotic” dat la gleznele Presedintelui Iohannis – care oricat ar vrea sa ne scoata din MCV … vom avea parte de cel mai drastic control al justitiei europene pentru acest tratament diferentiat pentru femei in JUSTITIA din Romania.

http://neinfrantii.forumactual…