Mihai
340 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.237.123

 

SUA și Israelul se îndreaptă către un fel de mega eveniment de lebădă neagră. Rezultatul va fi că ambele țări vor înceta să mai existe în formatul lor actual. Asta pentru că Federal Reserve Board – izvorul puterii pentru sataniști – este pe punctul de a se prăbuși. CORPORAȚIA STATELE UNITE ALE AMERICII, BRI, Banca Mondială, FMI, ONU și 90% din corporațiile transnaționale ale lumii se vor prăbuși și vor intra sub o nouă conducere. Semnele colapsului FRB sunt multiple. După cum am observat anterior, rata dobânzii FRB de 5,25% a condamnat matematic cel puțin jumătate din toate băncile din SUA, deoarece a devalorizat toate chestiile cu dobândă zero sau aproape de zero din registrele lor. FRB recurge acum la contabilitate frauduloasă pentru a ascunde rulajul bancar rezultat. Acest lucru a fost văzut atunci când depozitele la majoritatea băncilor mari din SUA (proprietari ai FRB) au fost „întârziate” de către rețeaua FRBs Automated Clearing House (ACH). Acest lucru a permis, aparent, FRB să folosească falsificarea „ajustării sezoniere” pentru a transforma o ieșire de depozite de 33 de miliarde de dolari (funcționare bancară) într-un flux de 52 de miliarde de dolari. Această înșelăciune a crescut în mod magic depozitele cu 168 de miliarde de dolari din aprilie. Deoarece regulile FRB permit un efect de pârghie de 1000 de ori, aceste depozite false returnează „instrumente financiare” în valoare de 168 de trilioane de dolari.
Cu alte cuvinte, întreaga casă financiară de cărți se bazează pe o fundație de fraudă.
Băncile americane fură, de asemenea, banii oamenilor în mod direct. Mulți clienți de bănci primesc scrisori prin care se spune că toate conturile lor curente și de economii sunt închise. Explicația, dacă există una, este ceva de genul „Conform acordului de cont, vă putem închide contul din orice motiv în orice moment”.
Acest lucru se întâmplă și în Australia și în alte țări controlate de KM. KM fac acum eforturi disperate să scoată în afara legii numerarul și să ne forțeze într-o închisoare digitală. Noul sistem de comunicare interbancară FedNow este „posibil neconstituțional” și „amenință însăși libertățile pe care toți cetățenii americani iubitori de libertate ar trebui să le fie dragi”, spune Mark Goodwin, editorul revistei Bitcoin, ca răspuns la o încercare a FRB de a reduce la tăcere criticile publicațiilor sale la adresa publicațiilor sale.
Aceste mișcări sunt legate de viitorul termen de 15 noiembrie pentru ca guvernul SUA să „marească limita datoriei”. Auzim că chinezii și alți creditori ai SUA sunt hotărâți să nu mai lase spectacolul de circ al „guvernului” american să continue. Această problemă financiară este motivul pentru care este probabil un eveniment de mega lebădă neagră de tip politic sau militar. În trecut, FRB a răspuns la crize de această natură cu evenimente precum 9/11, Fukushima și, cel mai recent, tentativa de genocid global de pandemie și vaccin. O posibilitate este un fel de holocaust sau sacrificiu în masă pentru Satana care este planificat pentru Israel. Primim rapoarte credibile de la diplomații străini aflați acolo că mari porțiuni ale țării au fost evacuate în Ucraina. Acestea coincid cu rapoartele din Rusia conform cărora au fost înființate blocaje rutiere în Ucraina și doar persoanele care pot dovedi că sunt evrei au voie să treacă de ele.
Sursele Mossad susțin în continuare că Israelul ca corporație a expirat pe 31 octombrie.
De asemenea, China a scos Israelul de pe hărțile sale. Ca răspuns, Netanyahu a apărut arătând o hartă a Israelului minus Fâșia Gaza. Ultimul lucru care i-a rămas Israelului de făcut este să ducă un Mare Război.
„Israelul este o organizație teroristă globală. Este exact ceea ce sunt, dar este mai bine să ne referim la ele drept cancerul planetei Pământ”, spune o sursă Mossad. Într-un alt semn, evreii încă în Israel sunt pregătiți pentru un alt Holocaust, bătăușii satanici din Israel îi atacă violent pe evreii adevărați care protestează împotriva actelor de genocid ale guvernului lor. Potrivit MI6, oamenii din spatele acestui lucru sunt ministrul Crimei Benyamin Netanyahu și „un grup de naționaliști israelieni extremiți care au asasinat diverse personaje internaționale de-a lungul anilor, inclusiv un conte suedez, ca să spunem așa, și au avut de asemenea o încercare la un anume domnul Winston, Churchill pe vremuri. Ei își modelează viziunea unui Israel modern asupra statelor fasciste Spania, Italia și Germania… Incursiunile comune din Israel și Fâșia Gaza sunt într-adevăr un abator al sacrificiului de sânge și acum al genocidului. Lăsate necontrolate, vor nivela întregul loc până la pământ și tot ce este în el.”

Netanyahu însuși se referă la dușmanii săi evrei și palestinieni ca Amalek: „Domnul a poruncit regelui Saul să nimicească dușmanul și tot poporul său: „Du-te acum și învinge-l pe Amalec și nimicește tot ce are; și nu-i îndurați; ci omorâți și pe soț și pe soție; de la tinerețe până la sugar; de la bou la oaie; de la cămilă la măgar”. Cartea lui Samuel 15:3. Ministrul Patrimoniului Amichai Eliyahu este de acord că „Una dintre opțiunile Israelului în războiul din Gaza este să arunce o bombă nucleară pe fâșie”.
Ca un semn că se știe că ceva este pe cale să se întâmple acolo, Pentagonul nu va mai permite liderilor săi militari înalți să călătorească în Israel și va descuraja membrii Congresului să facă călătorii.
„Israelul nu își va reveni din această greșeală”, avertizează o sursă senior CIA. Cu alte cuvinte, dacă nu se iau măsuri, KM sunt pe cale să organizeze o crimă-sinucidere a Israelului, mai degrabă decât să accepte eliberarea evreilor de sub controlul satanic milenar.
Turcia ar putea interveni prin reafirmarea controlului asupra Israelului. „Este de datoria Turciei să oprească vărsarea de sânge din Gaza”, a declarat duminică președintele Recep Erdogan. „Facem și vom continua să facem mai mult decât ceea ce este vizibil”, a spus el, sugerând că cea mai mare armată a NATO ar putea interveni…