Mihai

,,… Fundația ei Heritage dă în judecată Departamentul de Apărare al SUA pentru interzicerea proiecțiilor „Sound of Freedom” și CIA pentru mituirea anchetatorilor pentru a acoperi originile COVID-19.
În plus, instalația de spălare a banilor pentru mită politică din Ucraina va fi închisă. Guvernul SUA a anunțat miercuri că va furniza Ucrainei ultimul pachet de arme rămas sub autorizația existentă.
Acest lucru îl obligă pe Vladimir Zelensky să găsească un loc unde să se ascundă. Poliția egipteană crede că serviciile secrete ucrainene sunt implicate în uciderea jurnalistului Mohammed Al-Alawi. El a fost găsit mort după ce a cercetat achiziția de către soacra lui Zelensky a unei vile de lux în El Gouna.
https://english.pravda.ru/news/world/158549-egyptian_journalist_killed/
Presa occidentală a fost agitată în ultima săptămână, cu rapoarte care susțin că Zelensky dorește să mobilizeze 500.000 de noi recruți. În realitate, comandantul șef al forțelor armate ucrainene, Valery Zaluzhny, a respins acest lucru drept un „vis de pipă” în prima sa conferință de presă. În schimb, Zalujni, acum președintele de facto al Ucrainei, a declarat că toate forțele sale vor fi retrase pe malul de vest al Niprului. https://tass.com/pressreview/1727375
Ca răspuns, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a declarat că Odesa, Dnipro, Harkiv, Mykolaiv și Kiev vor fi recucerite de Rusia. https://odessa-journal.com/dmitry-medvedev-has-declared-russias-intention-to-capture-the-ukrainian-cities-of-odessa-dnipro-kharkiv-mykolaiv-and-kyiv Acest lucru face parte din acordul de partajare a puterii încheiat cu Germania în Europa, au spus surse FSB.
Luptele indirecte între Germania și Rusia au loc și în Balcani, unde poporul sârb începe să se răzbune pentru distrugerea Iugoslaviei. „Serbia va rămâne o țară liberă, suverană și independentă care își va lua propriile decizii”, a spus președintele sârb Aleksandar Vucic. https://tass.com/world/1728373
Germania pare să-și consolideze influența asupra Poloniei. Noul ministru polonez al Culturii a anunțat miercuri dizolvarea tuturor instituțiilor de presă publice care erau văzute ca purtător de cuvânt al guvernului populist-naționalist anterior. Între timp, politicienii francezi se confruntă cu o adevărată furtună de rahat, în timp ce fermierii inundă clădirile guvernamentale cu gunoi de grajd și spumă de săpun.
Britanicii sunt, de asemenea, în frământări, deoarece musulmanii radicali încearcă să introducă legea Sharia, care include lapidarea soțiilor infidele. Britanicii se pregătesc să-i dea afară din țară.
Israelul se apropie și el de sfârșit. Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri că nu există „nicio diferență” între Benjamin Netanyahu și Adolf Hitler. Africa de Sud este de acord și a depus acuzații de genocid împotriva Israelului la Curtea Internațională de Justiție. Potrivit surselor noastre, CIJ în mod normal fără dinți va primi sprijin militar pentru a pune în aplicare orice hotărâre pe care o va lua împotriva ministrului criminalității israeliene Benjamin Netanyahu și a guvernului său.
https://www.theguardian.com/world/2023/dec/29/south-africa-accuses-israel-of-committing-genocide-in-gaza?ref=upstract.com Israelul a distrus aproape de două ori mai multe clădiri în nordul Gazei în șapte săptămâni decât a distrus în Alep în trei ani. Populația israeliană s-a ridicat și ea împotriva lui și îi înconjoară casa și Ministerul israelian al Apărării cu proteste în masă zilnice.
https://m.youtube.com/watch?feature=shared&v=xW4y2unbL2c
Între timp, sioniştii se agaţă de amăgirea lor de a declanşa Armaghedonul declarând război Iranului. Acest lucru se datorează parțial pentru că Iranul și Rusia au deschis un „nou capitol” în relațiile bancare, acceptând să abandoneze dolarul american.
https://en.irna.ir/news/85335790/Iran-Russia-agree-to-ditch-dollar-trade-in-national-currencies
Un alt motiv pentru provocarea Iranului este că KM caută o scuză pentru a fura al doilea cel mai mare depozit de litiu din lume, precum și banca centrală iraniană, aurul și bijuteriile regale persane…
Unul dintre motivele pentru care KM se sperie și încearcă să declanșeze un război este că tentativa lor de ucidere în masă prin vaccinare nu a ucis destui oameni pentru a-i menține la putere. Cu toate acestea, vaccinurile au reușit să omoare destui oameni pentru a le pune în mari probleme. În cel mai recent studiu, cercetătorii japonezi confirmă că majoritatea deceselor cauzate de vaccinarea Pfizer împotriva COVID au loc în primele 10 zile după injectare, demonstrând o legătură cauzală între vaccinuri și decese.
KM încearcă acum cu disperare să-și acopere urmele. Dr. Scott Jensen spune: „Peste 300 de articole din reviste medicale au dispărut în ultimul an”. Se pare că și ei încearcă să folosească Crucea Roșie pentru o mușamalizare. „Crucea Roșie a anunțat vineri că fostul șef al agenției ONU pentru Palestina, în dizgrație, Pierre Krahenbuhl, va prelua funcția de director general al organizației. Krahenbuhl a fost demis din funcție pe fondul unor acuzații de comportament sexual necorespunzător, nepotism și alte abuzuri în serviciu lansate pentru Orientul Mijlociu.” https://www.rt.com/news/589619-red-cross-un-corruption/
Activiștii pentru climă sunt, de asemenea, foarte încântați. John Kerry, păcăliciul climatic prin excelență, este supărat că milioane de oameni din întreaga lume văd prin farsa climatică și explică:
„Acum omenirea este inexorabil amenințată de umanitatea însăși.” Pentru că 1.841 de oameni de știință din întreaga lume au semnat „Declarația Mondială a Climei” cu titlul „Nu există o urgență climatică” și neagă criza climatică. Ei subliniază că dioxidul de carbon este util pentru pământ. Dar, desigur, asta nu îi împiedică pe politicieni să-ți impună taxe pe carbon. https://clintel.org/wp-content/uploads/2023/11/WCD-version-111523.pdf Pe măsură ce criza lor climatică de spălare a banilor, războiul din Ucraina și alte escrocherii sunt expuse, se pare că KM se mută la Planul B, care implică fuga în Argentina (același loc în care și-au căutat refugiu după al Doilea Război Mondial). KM au cumpărat 1.000 de kilometri de coastă în Patagonia și au instalat un președinte marionetă pentru a o proteja. „Javier Milei este un politician format de WEF ales pentru rolul său. El este destinat să devină un alt dictator în stilul lui Zelensky”, confirmă surse CIA. Milei a făcut deja un început despotic amenințând că va reduce beneficiile persoanelor care protestează împotriva măsurilor sale de austeritate. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat izbucnirea protestelor masive împotriva dictaturii sale planificate.
https://www.batimes.com.ar/news/argentina/government-to-take-social-plans-from-road-blockers-survey-says-the-people-will-pay-for-adjustments.phtml Il puteți urmări pe șeful WEF al lui Milei, Klaus Schwab, și pe co-fondatorul Google, Sergey Brin, vorbind despre implanturi pe creier pe care toată lumea ar trebui să le facă (sau așa spun ei).
Notă pentru pălăriile albe: dacă doriți să vizați capul caracatiței, aruncați o privire la unele dintre companiile pe care le deține BlackRock[effeler].
O notă finală săptămâna aceasta: Populația lumii va fi de peste 8 miliarde de oameni în ziua de Anul Nou, potrivit cifrelor publicate joi de Biroul de Recensământ al SUA. Pentru asiatici, 8 este un număr norocos.’’ https://www.business-standard.com/world-news/world-population-up-75-million-this-year-topping-8-billion-by-january-1-123122900035_1.html