CD
1.379 aprobate

denitsoc@gmail.com
149.102.242.198

 

PROBLEMA EVREISMULUI? SAU A NOASTRA?
By Jung-Freud • 12 octombrie 2023

Unii susțin că istoria vrăjmașiei evreiești versus arabe/musulmane este profundă și, prin urmare, SUA (și Occidentul) nu trebuie să se implice în conflict. Greșesc. Conflictul evrei-arab/musulman este relativ recent și este mai mult un produs al intervenției occidentale în Orientul Mijlociu decât rezultatul ostilității de lungă durată dintre cele două grupuri.

Fără colonizarea evreiască a Palestinei prin proiectul sionist, tensiunile dintre evrei și arabi/musulmani ar fi puține și usor de îndepărtat. Lumea arabă și musulmană s-a întors împotriva evreimii mondiale din cauza Proiectului Național Evreiesc modern, cu sprijinul crucial din partea Occidentului și, pentru o vreme, a Uniunii Sovietice.

Din punct de vedere istoric, comunitățile evreiești și comunitățile arabe/musulmane s-au înțeles mai bine decât cele evreiești și creștine, iar motivele au fost spirituale, culturale și rasiale. Spre deosebire de creștinii care i-au considerat pe evrei drept ucigași ai lui Hristos, musulmanii i-au considerat pe evrei ca pe Oamenii Cărții, rătăciți și greșiți în anumite privințe (pentru că nu l-au acceptat pe Profet), dar nepătați de crima de deicid.

De asemenea, la nivel cultural, atât evreii, cât și musulmanii împărtășeau tabuuri similare în chestiuni precum dieta: Fără consum de carne de porc, în timp ce creștinii erau mâncători de porci murdari în ochii evreilor. Mai exista și factorul rasă, deoarece semiții arabi și semiții evrei semănau mai mult sau mai puțin, în timp ce fenotipul evreiesc părea net diferit în Europa, în special în nord.

De cele mai multe ori, în conflictele istorice dintre musulmani și creștini, evreii i-au favorizat pe cei dintâi și au colaborat fericiți cu acesta față de creștinii din Spania și Anatolia. În plus, arabii și musulmanii i-au depășit numeric pe evreii din Levant, încât aceștia din urmă nu au avut nicio idee realistă de a recâștiga Țara Sfântă ca patrie.
Acest vis a fost posibil doar odată cu ascensiunea Occidentului, care a ajuns să eclipseze cu mult lumea musulmană în tehnologie și industrie, și cu influența crescândă evreiască în Occident prin finanțe, drept, cultură și controlul mass-media.

Fără o asemenea influență asupra Occidentului și a Eurosferei, în special în Marea Britanie, pentru o vreme și, în mod ironic, Germania național-socialistă, Uniunea Sovietică (cu puternica sa facțiune evreiască) și Statele Unite, evreii nu au avut șansa într-un milion de a coloniza sau „recuperează” Țara Sfântă ca stat evreiesc.

Prin urmare, ideea că acest conflict evrei-arab/musulman este o veche ceartă între triburi extraterestre de care Occidentul ar trebui să se distanțeze este o fantezie. În mare măsură, creația Occidentului a fost condusă de influența evreiască askenaz-khazara spre crearea condițiilor demografice și economice care să facă un stat evreiesc viabil în Palestina.

Cu alte cuvinte, conflictul a fost cauzat și perpetuat de intervenția evreilor din occident și a Eurosferei (care ar include Rusia). Chiar și Germania Național Socialistă, în ciuda ostilității sale ideologice față de evrei, a lucrat cu anumite facțiuni evreiești pentru a facilita transferul evreilor europeni askenazi în Palestina.

Dacă nu ar fi fost intervenția occidentală, conflictul evrei-arab/musulman s-ar fi materializat cu greu, deoarece:
(1) arabii/musulmanii și evreii au învățat de mult să coexiste pașnic, deși cu evrei (și creștini și alți non-musulmani) ca „cetăţeni” de clasa a doua
(2) evreii ar fi acceptat faptul că Ţara Sfântă va rămâne sub controlul arabilor, musulmanilor şi creştinilor.

Pacea dintre arabi/musulmani și evrei a fost pierdută deoarece proiectul sionist și-a folosit toată influența financiară și mediatică pentru a îndruma puterile europene (și apoi SUA și Uniunea Sovietică) spre a face din statul evreiesc de pe pământurile palestiniene o posibilitate reală. Evreii l-au prezentat ca „un pământ fără oameni pentru un popor fără pământ”.

Naționalismul evreiesc, alături de naționalismul arab, a fost, de asemenea, modelat după naționalismul modern inițiat de europeni, în special cu Revoluția Franceză, și proiectul american. Înainte de toate acestea evreii Mizrahi – oriental au coexistat pașnic cu arabii, dintre care majoritatea făceau parte din Imperiul Otoman.

În special în timpul Primului Război Mondial, britanicii și francezii au încurajat conștiința naționalistă în rândul arabilor să se agite împotriva otomanilor. În același timp, britanicii au încheiat un acord cu naționaliștii evrei în curs de dezvoltare pentru o bucată din Palestina. Era doar o chestiune de timp până când naționalismul evreiesc și naționalismul arab se vor ciocni.

Așadar, este necinstit ca orice occidental să înlăture acest conflict ca pe o ceartă de sânge de lungă durată în care Occidentul nu a avut nicio miză și nu a avut nici un amestec. Este mai ales absurd când Occidentul de astăzi este executantul Imperiului Iudeii și respectă ordinea supremațiștilor evrei la fiecare pas.

Acest conflict nu a avut originea în Levant între arabi/musulmani și evreii din Orientul Mijlociu (sau Mizrahi), ci a fost instigat de evreii europeni, în special de ashkenazi a căror viziune asupra Sionului sau a statului evreiesc a venit cu dualitatea atât a colonizării imperialiste europene, cât și a eliberării naționale. (sau decolonizare).

Într-o privință, evreii urmau conducerea imperialiștilor și colonizatorilor europeni, dar și-au considerat proiectul ca un mijloc de a decoloniza Țara Sfântă și de a o reda proprietarilor de drept, ei înșiși.
S-a susținut că sionismul nu a fost religios, ci laic, socialist și naționalist, dar insistența asupra Palestinei ca loc pentru Patria Evreiască sugerează și o considerație spirituală.

Dacă evreii aveau nevoie doar de o patrie, de ce să nu cumpere o parte nelocuită din Australia, Canada, Alaska sau colonii europene din Africa?
O vreme, Uganda a fost propusă ca o posibilă patrie evreiască. Dacă ar fi fost cazul, conflictul ar fi fost între evrei și africanii de culoare, făcând Alianța evreilor-negri din SUA mult mai dificilă.

Aspectul spiritualist al Sionismul nu poate fi exclus pentru că, dacă într-adevăr, evreii căutau un loc sigur pe care să-l numească acasă, nu ar fi putut alege un loc mai rău decât Palestina înconjurată din toate părțile de arabi musulmani nemulțumiți.

Proiectul Sionist a adunat avânt atât cu sprijin pozitiv, cât și cu persecuție negativă în Occident. În unele cazuri, a fost o combinație de persecuție și sprijin, ca în cooperarea dintre Germania Național Socialistă și fracțiunea de extremă dreaptă a sioniştilor care împărtășeau în comun politica de reinstalare a evreilor europeni în Palestina.

Și chiar dacă Revoluția Rusă a adus în atenție mulți bolșevici evrei, i-a alungat și pe evreii anticomuniști și pe evreii socialiști dezamăgiți de leninism, dintre care unii s-au îndreptat spre Palestina, deși au preferat cu mult alte părți ale Europei și SUA, dar nu au fost primiti aici.

Expansiunea puterii germane în al Doilea Război Mondial a făcut faptul ca evreii să rămână în Europa din ce în ce mai periculos, convingându-i pe mai mulți de nevoia unei patrii evreiești pentru orice eventualitate.
Amestecarea europeană și americană în Orientul Mijlociu a stricat echilibrul de lungă durată dintre diferitele grupuri etnice.

Uneori, a condus la rezultate pozitive pentru anumite grupuri în detrimentul altora – grecii și armenii și-au câștigat independența față de turci cu mult timp în urmă și, mai recent, kurzii au câștigat cu siguranță în Irak după căderea lui Saddam Hussein —, dar s-a și înrăutățit. tensiuni pentru că grupurile care se obișnuiseră cu locurile lor în ierarhia socială concurau pentru mai multă putere sau avantaj în absența autorității tradiționale paralizate sau distruse de amestecul occidental.

Libia se află acum într-o stare jalnică. Dacă kurzii au câștigat în Irak, arabii creștini s-au descurcat îngrozitor după invazia SUA.
Considerați cu suspiciune de suniți, șiiți și kurzi drept colaboratorii favorizați ai cuceritorilor SUA „creștine” (ceea ce s-a dovedit a nu fi adevărat), creștinii arabi din Irak au fost vizați de toate părțile și s-au redus drastic în număr, deoarece mulți au căutat refugiu în Siria.

Apoi, războiul combinat SUA-Israel-Turcia-Arabia Saudită prin mijloace directe și indirecte i-a lăsat pe arabii creștini din Siria într-o stare cât mai precară. Mulți căutaseră refugiu în Siria în urma represaliilor musulmane de după invazia SUA a Irakului, dar s-au confruntat cu perspectiva unei Sirii invadate de radicali musulmani medievali înarmați și ajutați de Occident, Israel, Turcia și Arabia Saudită.

În esență, ei nu ar fi avut un alt loc în care să alerge și să fie masacrați, ceea ce ar fi fost bine pentru evrei, deoarece doreau de multă vreme eradicarea comunității arabe creștine, deoarece însăși existența ei oferă posibilitatea ca creștinii din Occident să poată în sfârșit realiza că au mai multe în comun cu arabii creștini care îl venerează pe Iisus Hristos decât cu evreii care nutresc o ură profundă față de creștinism și tolerează/încurajează scuipatul asupra creștinilor din Israel.

Creștinii occidentali sunt mai predispuși să-i susțină pe evrei împotriva musulmanilor arabi decât împotriva creștinilor arabi. Faptul că așa-zișii creștini precum George W. Bush au fost dispuși să treacă cu vederea distrugerea comunităților creștine arabe din Irak în slujba neoconismului ultra-sionist arată cât de osteneală, coruptă și venală a crescut comunitatea creștină albă în NE.

În orice caz, adevărul este că comunitățile arabe, musulmane și arabe creștine, au coexistat de mult timp una lângă alta într-o pace relativă… până când SUA, controlate de evrei, au intervenit fără nici un gând să protejeze sau să păstreze comunitățile arabe creștine de acolo. La acea vreme, Pat Buchanan a fost unul dintre puținii comentatori care au plâns tragedia, în timp ce cei mai mulți albi Christ-Cuckservatori erau prea ocupați să maseze bilele păroase ale Sionului.

Cum se explică linguseala occidentala la supremacismul evreiesc?
Parțial, se datorează faptului că supremacismul evreiesc este învăluit în cultul victimizării în mâinile unei ideologii supremaciste, nazismul. Cultul Holocaustului îi orbește pe oameni față de natura supremacistă a puterii evreiești, înfățișându-i pe evrei drept victime semitice nefericite ale supremacismului arian.

Ar fi ca și cum ar fi priviți japonezii drept victime nefericite ale imperialismului american din cauza bombardamentelor incendiare de la Tokyo, a distrugerii Hiroshima și Nagasaki cu bombe atomice și a altor evenimente oribile care ar putea fi considerate crime de război. Dar, de fapt, și Japonia a fost o putere imperialistă condusă de șovinism și dorință de putere. Doar pentru că Japonia a fost bătută în cel mai rău mod nu anulează propriile sale ambiții întunecate, agresiuni și atrocități.

Unul dintre motivele ascensiunii național-socialismului în Germania a fost percepția, una corectă, că evreii urmăreau să câștige puterea ca rasă stăpână peste goyim[neevrei]. Desigur, evreii nu au explicat acest lucru (și mulți dintre ei ar fi putut simți asta doar subconștient), dar dacă îi judecăm pe evrei după acțiunile și agendele lor, rezultatul final ar fi putut fi doar supunerea goyim-ului german sub goyim evreiesc, la fel ca starea actuală din SUA, unde goyim albi sunt într-adevăr patetici sclavi sufletești și slujitori politici ai supremacismului evreiesc.

Dar înfundarea supremacismului evreiesc în ceața victimizării de către supremacismul arian este doar jumătate din ea. Celălalt motiv pentru care supremacismul evreu-askenazi este lăsat să se dezvolte este similar cu motivul pentru care supremacismul germano-arian a fost binevenit de mulți oameni, chiar și de ne-germani/arieni.

Mulți albi sunt complet încântați de puterea evreiască. Ei îi consideră pe evrei aleșii, ultra-tribul, rasa stăpână, super-performanții și/sau genii extraordinari.
Este destul de adevărat că evreii au fost un mare popor de consecințe și realizări, iar admirația pentru talentele evreiești este de înțeles. Problema este că marea putere nu este neapărat o putere bună.

Așa cum un Mare Om poate fi nebun, chiar rău, un Mare Popor poate fi ispitit de rău. Nicio cantitate de talent sau geniu evreiesc nu justifică lucrurile rele pe care le fac evreii, în special în dezumanizarea și distrugerea populațiilor mai slabe și vulnerabile.

În anumite privințe, răul evreiesc-askenazi este mai rău decât răul germano-arian, deoarece este ascuns, ipocrit și ticălos. Cel puțin, agenda germano-ariană era deschisă. Adolf Hitler și alți ideologi național-socialiști au explicat-o pentru ca toată lumea să o vadă.

În contrast, agenda evreilor-semită este prezentată ca „democrație” când, de fapt, evreii sunt cele mai antidemocratice forțe din Occident. Falsitatea pură duce la ipocrizie la o scară fără precedent, deoarece evreii își desfășoară agenda suprematică în numele „drepturilor omului” și „ordinei bazate pe reguli”, când, de fapt aceste așa-numite „reguli” sunt doar gangstereli evreiesti. schimbarea stâlpilor de poartă pentru a se potrivi cu scopurile lor.

Evreii spun că Vladimir Putin este Noul Hitler, ajutând în același timp elementele naziste reale din Ucraina. Evreii compară acum Hamas cu ISIS, în ciuda faptului că Israelul a fost unul dintre factorii cheie ai terorismului ISIS în Siria.
În plus, dacă germano-arienii s-au luptat cu propriile lor probleme și, cel puțin, au murit pentru agenda lor sinistră împotriva Rusiei, evreii îi fac pe alții să lupte în Războaiele pentru Sion, în timp ce evreii stau destul de confortabil fredonând și speculand cat mai multe bogății prin mijloace nefaste.

Radicalizarea musulmanilor
În Orientul Mijlociu, evreii au exploatat diviziunile dintre diferitele națiuni și triburi arabe și secte musulmane pentru a pune o grămadă de „capete” împotriva altora. Irakul a fost îndreptat împotriva Iranului în anii 1980 și chiar și recent, diferite state sunite au fost determinate să susțină războiul împotriva Siriei, un aliat al Iranului și Irakului condus de șiiți.

În cele din urmă, cu un anumit grad de apropiere între Arabia Saudită și Iran (și readmiterea Siriei în Liga Arabă), se pare că arabii și musulmanii încep să se trezească și să-și dea seama că este o prostie să fie folosiți ca pioni în jocul Supremasismului Globalist evreiesc. Diferiți arabi și musulmani nu câștigă nimic dacă nu reușesc să-și rezolve diferențele și sunt motivați de SUA conduse de evrei să se războiască unul împotriva celuilalt. Într-adevăr, chiar și Hamas își are originile în sprijinul israelian, deoarece evreii sperau să-i folosească pe islamiștii palestinieni împotriva OLP-ului secular.

Cât de bine ar fi dacă arabii și musulmanii s-ar aduna și și-ar da seama că evreii sioniști sunt principalul lor dușman?
Și cât de grozav ar fi dacă albii ar realiza același lucru atât în Europa, cât și în SUA.

În schimb, avem evrei care manipulează UE împotriva Rusiei. Și creștinii ortodocși ucraineni au fost manipulați pentru a se război cu creștinii ortodocși ruși.

Desigur, există diferențe și dezacorduri între diferite grupuri, chiar și între popoare de aceeași/asemănătoare limbă, religie și etnie, dar este acesta vreun motiv pentru a fi manipulați de evrei pentru a se masacra unul pe altul?
Prin intermediul mass-media evreiască, atât de mulți americani albi au fost conduși să-i urască pe ruși și pe alți americani albi, acum etichetați drept „terorişti domestici” de Merrick Garland, ticălosul supremacist evreu.

Imaginați-vă că lumea intra într-o nouă eră a păcii dacă nu numai arabii și musulmanii ar învăța să se înțeleagă împreună și nu numai albii din Rusia și SUA/UE ar învăța să se înțeleagă împreună, ci dacă arabii/musulmanii și albii ar învăța să se înțeleagă. împreună.

În cele din urmă, ei s-ar putea uni împotriva puterii evreiești care pune mereu un grup de goyim împotriva altuia. Albii de Stat Roșu împotriva albilor de Stat Albastru. Albi americani împotriva albilor ruși. Arabi împotriva arabilor, musulmanii împotriva musulmanilor.

Drept urmare, atât de mulți goyim au fost uciși în timp ce evreii, cocoțați sus, chicotesc cu o bucurie hidoasă la măcelul dintre goyim-i nenorociți care se îndrăgostesc mereu de Trucul evreiesc.

Oricum, atât de mulți albi sunt îndatorați față de evrei, pentru că sunt înfricoșați de geniul, talentul, bogăția și influența evreiești, precum și de cultul sacralității evreiești precum Aleșii și Holocaustul care este vândut ca cea mai mare tragedie a tuturor timpurilor. de cel mai rău regim de vreodată. Evreii sunt admirați pentru că sunt cei mai buni, cei mai bogați și cei mai puternici

Și sunt de milă ca fiind cei mai triști și mai tragici oameni. În acest fel, venerația supremației evreiești este acoperită de simpatie pentru victimizarea evreiască veșnică.

Adevăratul motiv pentru care atât de mulți albi îi încurcă pe evrei este că sunt câini pentru Stăpânul Evreu, dar cultul victimității evreiești le permite să se pozeze ca apărători cavaleri albi ai evreilor triști, săraci și vulnerabili. Vedem asta în conflictul israelo-palestinian. Pe de o parte, albii admira Israelul ca fiind o superputere a regiunii care poate sterge podeaua cu arabii. Israelul este atât de dur și de rău!
Dar daca sunt asa de puternici de ce sa lupte altii pentru ei cu oamenii si armele crestine?
Dar un astfel de fior pentru emotia evreiescă este dospit cu retorică despre modul în care evreii săraci, triști, tragici și vulnerabili au nevoie de ajutorul NOSTRU pentru a supraviețui într-o lume periculoasă.

A fi impresionat de supremația „evreiască” este o variantă a a fi vrăjit de supremația „ariană” germană. Germanii, ca și evreii, erau un popor grozav, cu idei mari și realizări nemaipomenite în arte, muzică, știință, literatură, filozofie, industrie și armată. Mulți oameni au ajuns să-i admire pe nemți până la adulare.

Benito Mussolini, inițial precaut față de național-socialismul ca o perversiune a fascismului italian, a fost cucerit de puterea germană și și-a aruncat soarta cu destinul germanilor aparent invincibili. Cultul supremației ariene a prins nu numai în rândul germanilor din timpul național-socialismului, ci și printre negermani și chiar nealbi, care priveau Germania drept conducătorul de drept al lumii și modelul ideal pentru progresul uman.

Chiar și înfrângerea germană din Primul Război Mondial a fost considerată „nobilă” în sensul că Germania, cu aliați de rangul doi și de rangul al treilea în Imperiul Austro-Ungar și Imperiul Otoman, a preluat Marile Puteri și aproape că a câștigat.
În această lumină, putem înțelege atractivitatea „arianismului”, ideea că această rasă specifică, cel mai bine reprezentată de germani și nordici, a reprezentat vârful umanității în aproape toate domeniile și merită respect, laudă și chiar ascultare de către celelalte rase.

Astăzi, cultul supremacismului „arian” este denigrat fără sfârșit, dar supremacismul „askenaz” este diferit?
Evreii au devenit noii „arieni”. Desigur, evreii nu declară deschis că sunt mai buni decât alte popoare, iar Occidentul rămâne cu retorica egalității în denunțarea „rasismului”. Dar, zgâriați doar suprafața discursului oficial și este „evreism askenaz” până la capăt.

Creștinii privesc la evrei-arieni/askenazi ca fiind aleșii, rasa sacră. Politicienii americani se închină în fața evreilor ca cei mai bogați, cei mai deștepți și cei mai grozav de nemilosi operatori. Politicienii curve sunt uimiți de gangsterismul alfa. Libertarienii îi venerează pe evrei ca reprezentând cea mai înaltă formă de individualitate, un popor de întreprindere și bogăție.

Tipii HBD sunt muți în adorația lor față de evrei ca rasă stăpână de drept, fără aprobarea căreia rasa albă nu trebuie să facă nimic. Chiar dacă evreii sunt împotriva albilor, albii NU trebuie să se opună puterii evreiești, ci să aștepte, să spere și să se roage cu răbdare ca evreii să vadă în sfârșit lumina și să-i favorizeze pe albi ca câinele lor numărul 1.

Evreii sunt considerați atât de grozavi și de zei, încât ideea de a le opune sau de a le respinge este de neconceput, într-adevăr o blasfemie. Dacă evreii vă nemulțumesc, amintiți-vă că ei sunt Rasa Genială, mult mai buni decât tine, de aceea nu depinde de tine să fii nervos și amar. Doar așteptați cu răbdare și speranță.

Depinde de evrei să decidă pentru că EI SUNT MAI MAI BUN DECÂT TINE. Dacă evreii decid că felul tău este favorizat, minunat! Dar amintiți-vă întotdeauna că evreii sunt pe primul loc și că cei ca voi sunt, în cel mai bun caz, pe al doilea. Și dacă evreii hotărăsc că vremea soiului tău a trecut și trebuie să dispară din istorie, trebuie să accepți soarta pentru că cine ești tu, un mic vierme goy, să-i întrebi pe evrei?

Dacă observăm funcționarea reală a Occidentului, spre deosebire de ceea ce se spune oficial (despre „diversitate, incluziune, echitate”), supremacismul evreiesc-semit sau evreianismul domină ziua.
Americanii de orice tip cred că evreii sunt mai umani (sau chiar supraoameni) decât palestinienii, considerați chiar mai mici decât animalele.

Politicienii americani, care țin mereu prelegeri despre relele „rasismului”, nu se plâng niciodată de pierderea de vieți palestiniene, ci sunt orbiti si nu vad decat evreii morți. Un singur evreu mort reprezintă mai mult de o mie de palestinieni morți (sau 100.000 de arabi morți și alții în Siria).

Aceasta nu este diferită de atitudinea nazistă conform căreia o viață ariană este infinit mai valoroasă decât viețile non-ariene. Totuși, cel puțin, naziștii erau dispuși să sacrifice multe vieți ariene pentru a-și îndeplini planul. Evreii și fanii lor emasculatii goy cred că viețile evreilor sunt atât de prețioase încât goyim trebuie să servească drept carne de tun în războaiele nesfârșite pentru Sion, nu doar în Orientul Mijlociu, ci și în Ucraina, alias Pale of Settlement.

Cu alte cuvinte, întreaga agendă „anti-rasistă” este o mare fraudă pentru că, în ceea ce privește ceea ce fac americanii, spre deosebire de ceea ce spun ei, există o ierarhie clară care favorizează viețile evreiești în detrimentul vieții arabilor și favorizează viețile negrilor față de viețile albilor. Negrii, fiind nobili și grozavi, pot lua alte vieți negre, precum și alte vieți albe sau alti nenegri, dar nimeni nu mai ia vieți negre, asta cu excepția cazului în care un negru se dovedește a fi prea problematic pentru evrei și homosexuali.

Isteriile despre „viețile negre contează” și tăcerea totală despre victimele bătăușului negru fac jocul pentru BLM care este în prezent în apă fierbinte DOAR PENTRU CĂ și-a exprimat simpatia pentru Gaza.
Când mulțimile sale ardeau și jefuiau orașe din SUA, evreii au aprins flăcările.

Iar recenta revărsare de simpatie și sprijin pentru evreii morți în Israel, în contrast cu tăcerea plictisită despre nenumărații arabi morți din Libia, Siria și Irak, vorbește mult.

Amintiți-vă că neregretata Madeleine Albright rămâne o figură foarte venerată în politica și mass-media din SUA, în ciuda declarației ei că merită să irosești jumătate de milion de copii arabi.

Occidentul este atât de deferent față de evrei, ca rasă principală, încât urlă despre victimele israeliene moarte în criza recentă, dar a fost fie total indiferent, fie sadic de bucuros față de civilii ruso-ucraineni care au fost bombardați și măcelăriți fără discernământ de regimul iudeo-nazist în Kiev, unul în care globaliştii evrei încurajează ucrainenii occidentali să se considere euro-arieni în război cu orcii ruşi „asiatici”.

Unii oameni sunt dependenți de Voința de Putere, dar mulți alții sunt resemnați față de Voința de a se înghesui. Uitați-vă doar la nenumărații slujitori de cuți albi cu nasul maro care se aliniază pentru a pupa fundul evreiesc și a spăla picioarele Afryan. Este atât de patetic și jenant, dar cei care și-au acceptat mentalitatea de sclav nu văd decât neprihănire în faptele lor auto-înjositoare.

Palestinienii, în ciuda sărăciei și opresiunii lor, sunt nemăsurat mai sănătoși și mai admirabili decât albii. Cu siguranță, palestinienii știu că evreii sunt inteligenți, capabili și talentați, caci asta se spune peste tot, cu siguranță mai mult decât arabii. Cu toate acestea, ei știu că măreția evreiască nu este o licență pentru nihilismul supremacist evreiesc. Doar pentru că evreii au inventat bomba atomică (în timp ce palestinienii nu au realizat nicio performanță comparabilă) nu înseamnă că evreii pot tiraniza și stăpâni asupra palestinienilor ca asupra animalelor sau vitelor.

Palestinienii, spre meritul lor, nu vor accepta o astfel de soartă pentru ei înșiși, în timp ce albii din Occident, spre marea lor rușine și infamie, au ales să-și accepte servilitatea față de evrei (și negrii și homos).

Adevărat, medicii și cercetătorii evrei au salvat multe vieți, ceea ce umanitatea poate aprecia. Dar asta nu le dă evreilor frâu liber să ducă războaie și să răspândească teroarea pentru a distruge milioane de vieți în întreaga lume.
Câți au murit în Irak și Siria?
Câți au murit în Ucraina?
Și pentru cât timp vor continua evreii să colonizeze Cisiordania și să gătească Noul Nakbas?

Câți albi din Occident au murit ca urmare a terorii BLM finanțate de evrei?
Câți albi din Europa au murit sau au fost bătuți de migrația nesfârșită împinsă de grupurile evreiești?
Dacă într-adevăr evreii au o inteligență mai înaltă, ea trebuie folosită cu înțelepciune, nu cu răutate, pentru a aduna mai multă putere și bogăție pentru a zdrobi lumea în jur.
Aici am ajuns? Cand chiar și atunci când evreul te trântește, el are dreptate și tu greșești, pentru că evreii sunt mult mai mari decât tine și cei de la tine.
Sună nebunesc, nu-i așa?

Sursa: https://www.unz.com/jfreud/its-disingenuous-to-say-the-west-has-no-dog-in-the-fight-between-jews-and-arabs-the-west-is-the-dog-the-problem-of-jewryanism-or-jewish-aryanism

Traducerea: CD