.

Vreți sistem medical privat? În SUA, o cezariană costă 42.000 de dolari. Nota de plată care a devenit faimoasă

De Andrei Nicolae /
Marţi, 22 decembrie 2015, 17:22
Facebook Twitter
În toată discuția post Colectiv, unele persoane au adus în discuție privatizarea sistemului de sănătate, pentru ca serviciile medicale în general și cele de urgență în particular, să fie mai eficiente.

În atacul asupra sistemului medical românesc s-au folosit argumente emoționale, sentimentale, dar și comparația cu alte state, unde ar fi sisteme private.

În internetul românesc a ajuns să circule, însă, o notă de plată a unei nașteri prin cezariană, realizată în Statele Unite ale Americii, acolo unde întregul sistem medical este privat. SUA este singura țară dezvoltată care nu oferă niciun fel de îngrijire medicală gratuită pentru cetățenii săi.

În total, după nașterea copilului, Spitalul Abington a taxat-o pe femeie cu 42.347 de dolari. Cea care a urcat poza este o femeie de culoare, din Philadelphia, care folosește pseudonimul Yumi Yoko pe twitter(FOTO).

Fotografia a fost observată de actorul britanic Stephen McGann, care culmea!, interpretează un doctor în serialul „Call the Midwife”, și acesta a distribuit-o, în iunie pe twitter. Sistemul american de sănătate este acuzat, de ani de zile, că s-a transformat într-o mare mașinărie aducătoare de profit, punând pe planul secund sănătatea oamenilor. De altfel, patronii marilor companii din sistem sunt printre cei mai mari donatori ai candidaților la alegerile prezidențiale din SUA.
http://m.activenews.ro/stiri-s…

IN CARE VEDEM FATA HIDOASA A CAPITALISMULUI DIN „CIVILIZATA” USA : BANI CU ORICE PRET, PROFIT DIN ORICE, CHIAR SI DIN SUFERINTA OMULUI !
ADICA CINE ARE BANI SE TRATEAZA, CINE NU, MOARE !
CE FEL DE INDIVID E ACELA CARE PROFITA DE SUFERINTA SEMENULUI SAU, SA FACA AVERI PE SUFERINTA LUI ???
CE FEL DE SOCIETATE E ACEEA IN CARE SELECTEZI BOLNAVII DUPA STAREA FINANCIARA : BOGATII SANT TRATATI, IAR SARACII SANT SORTITI SA MOARA PENTRU CA NU AU BANI ???
IATA „TARA CA AFARA” !
IATA „CIVILIZATIE” SI….”VALORI”!
SI…LA O ADICA….CELE MAI MULTE BOLI DIN ZIUA DE AZI VIN DIN LACOMIA CORPORATISTILOR CAPITALISTI : ALIMENTE OTRAVITE CU CHIMICALE, AER OTRAVIT… TOTUL PENTRU PROFITUL CORPORATIILOR CU RISCUL RASPANDIRII BOLILOR !!!

less