Miliardele furate de Băsescu & his band încep să iasă la iveală

Informatie importanta despre Kosovo- dupa 16 ani.

Mass-media germana este obligata sa prezinte informatiile intr-o maniera favorabila SUA si UE (Vocea Germaniei)

13 aprilie 2015

Prezentator : Am atins subiectul mass-media. Un jurnalist de la ARD a scris recent o carte foarte interesanta, despre modul in care mass-media impinge spre razboi. In carte se spune ca mass-media este des folosita pentru a incita la ura si a provoca o natiune sau o tara sa declanseze un razboi. Este intr-adevar atat de grav ? Mass-media din zilele noastre participa la razboaie ?

Eva Herman, jurnalista germana, scriitoare, fosta prezentatoare TV la ARD, primul canal public de televiziune din Germania : Subscriu intru-totul. Va referiti la Marco Yoshilo. Marco Yoshilo este originar din Sarajevo. In timpul razboiului din Yugoslavia a fost corespondentul ARD si WRD, precum si pentru diverse canale yugoslave. El isi descrie experienta sa si calea urmata in interactiunea cu mass-media oficiala. El descrie fapte care s-au petrecut in domeniul actiunilor militare. Si-a riscat literalmente viata. El descrie ambele parti participante la conflict, cele doua parti ale conflictului. Cum el este originar din Sarajevo, dispune de diferite contacte acolo, spre deosebire de un jurnalist german care sta intr-un birou din Belgrad. El descrie cum a facut reportaje punandu-si viata in pericol. El a trimis reportajele scrise de el in Germania, dar acestea au fost aruncate la gunoi. Faptele descrise erau prea obiective, in loc sa prezinte situatia unilateral. NATO a invadat Yugoslavia fara mandat ONU si a inceput sa o bombardeze. La vremea aceea eu eram prezentatoarea unui program de stiri. Mi se dadeau stiri deja pregatite, pe care eu trebuia sa le citesc. Acum, cand ma uit la aceste video-uri (ele pot fi gasite pe internet), spun o rugaciune ca sa fiu iertata, eram oarba pe vremea aceea. Nu aveam un simt critic suficient de dezvoltat pentru a incerca sa aflu ce se intampla cu adevarat in realitate. Marco Yoshilo descrie foarte precis toate acestea in cartea sa. Cartierul general (NATO ?) a ordonat mass-mediei sa ascunda aceste stiri legate de Yugoslavia, in interesul Occidentului. Ceea ce s-a intamplat acolo a fost prezentat ca o actiune de eliberare a Yugoslaviei.

Prezentator : Folosind munitie cu uraniu ! Cum sa nu…

Eva Herman : Da ! Folosind munitie cu uraniu… Nu putem afla nimic legat de toate acestea din mass-media. Imigratia in massa din Kosovo catre Germania, Austria si Elvetia, care are loc zilnic in prezent, consta din persoane tinere cu copii. De ce vin aici ? Se spune ca nu au nimic ce manca sau ca sunt ingrijorati legat de faptul ca aceste casti albastre ONU nu au reusit sa realizeze nimic. NU ! Motivul este diferit. Un raport ONU a fost dat publicitatii in anul 2013. Mare parte din cuprinsul acestui raport nu a fost dat publicitatii si nu a ajuns la cunostinta marelui public. Raportul trateaza problema folosirii munitiei cu uraniu in Kosovo. Au fost 3 luni de bombardament. A fost folosita o mare cantitate din acest tip de material, cam 20 de tone. Aceasta munitie cu uraniu a dus la contaminarea panzei de apa freatica. Exista acolo multi copii cu defecte genetice la nastere. Un mare numar de bolnavi de cancer si numarul lor continua sa creasca. Am publicat un interviu cu medicii din regiune. Acesti medici sunt ingroziti de situatia din zona lor. Singurul jurnalist american care
a tratat problema si-a publicat articolul in decembrie 2014. El s-a deplasat in
Kosovo. De mult timp populatia locala a suspectat ca ceva este grav in
neregula. Cand au vazut motivele, scrise intr-un raport oficial, au inceput sa-si faca bagajele si sa plece. Le este frica pentru viata lor. Aceasta este cauza adevarata a migratiei.

Acum sa vorbim despre Ucraina. Sunt trimisi acolo instructori militari din SUA si Anglia. Nu se exclude livrarea de armament si acest lucru se petrece deja in realitate, chiar in acest moment. Putem spune de pe acum ce se va intampla aici, in Europa. O persoana facand parte din conducerea superioara militara a SUA a declarat ca – nu pot confirma aceasta declaratie, dar o voi pomeni oricum, pentru ca toata lumea vorbeste despre asta – a spus ca ” cu inca cateva razboaie bune vom fi capabili sa scapam de deseurile noastre radioactive. ” Este un viitor caruia s-ar putea sa trebuiasca sa-i facem fata.

Prezentator : Este foarte important si de folos sa privim in culise. Ceea ce este infricosator in aceasta carte si despre care tu faci vorbire este ca : au existat structuri speciale deasupra ta, atunci cand tu ai lucrat in mass-media. Reportajele cinstite legate de activitatea ambelor parti au fost inlaturate. Aceasta inseamna ca cineva controleaza mass-media. Acesti cineva stiu foarte bine ce anume poate fi sau nu poate fi aratat publicului.

Eva Herman : Suntem tot timpul blamati ca ne incapatanam sa denuntam
obligativitatea mass-mediei de a promova ideologia oficiala guvernamentala,
pentru ca acesta este un termen nazist. Desi aceasta ideologie exista
pretutindeni. Exista fara nicio urma de indoiala. Daca ne uitam la regulamentele canalelor publice de televiziune din Germania, care au fost
redactate de alianta invingatorilor asupra Germaniei din cel de-al 2 lea razboi
mondial, aceste regulamente inglobeaza clar interesele aliantei nord-atlantice.
Acest fapt nu este catusi de putin surprinzator. Exista o instructiune in acordul statal legat de difuzare, de a reflecta toate actiunile NATO intr-o lumina pozitiva. Vreau sa clarific mai bine acest aspect. Toata lumea incearca sa caute, fara rezultate, aceasta informatie pe internet. Cuvintele cheie aici sunt ”integrare europeana”. Acest termen este parte a acordului de difuzare, care este obligatoriu sa fie prezentat intr-o lumina pozitiva. Trebuie neaparat. Se promoveaza la modul literal. Asta include euro si NATO. Este evident. Nu cred ca avem nevoie de o confirmare mai explicita. Ar trebui sa stim : stirile la care ne uitam sau pe care le ascultam sunt preluate din mass-media si reprezinta manipulari in interesul Occidentului. In interesul administratiei SUA.

https://www.youtube.com/watch?…

less