De la Mișu Croitor

PRESIDENTIAL BLOODLINE familii Regale
!
[traducere google]
„…Dacă America și-a declarat independența de monarhiile europene în 1776, cum este posibil ca fiecare președinte să coboare din monarhii europeni? Dacă președinții sunt aleși democratic, cum ni se spune, care sunt șansele ca noi să alegem întotdeauna membrii liniilor de sânge regale britanice și franceze care să ne conducă?…”

„…Știati că toți cei 44 de președinți americani au trimis linii de sânge regale europene în funcție? 34 au fost descendenți genetici dintr-o singură persoană, Charlemagne, brutalul rege al secolului al VIII-lea al Franților. 19 dintre ei au coborât direct din regele Eduard al III-lea al Angliei. De fapt, candidatul la președinție cu cele mai multe gene regale a câștigat la fiecare alegeri americane.

„Aceste informații provin de la Burke’s Peerage, care este Biblia genealogiei aristocratice, cu sediul la Londra. Fiecare alegere prezidențială din America, de la George Washington și, în 1789, incluzând Bill Clinton, a fost câștigată de candidat cu cele mai multe gene regale britanice și franceze. Dintre cei 42 de președinți ai lui Clinton, 33 au avut legătură cu două persoane: Alfred cel Mare, regele Angliei șiCharlemagne, cel mai cunoscut monarh al Franței. Așa se continuă: 19 dintre ele sunt legate de Edward III al Angliei , care are 2000 de conexiuni de sânge cu prințul Charles. La fel se întâmplă și cu familiile bancare din America. George Bush și Barbara Bush sunt din aceeași linie de sânge – linia de sânge Pierce, care și-a schimbat numele din Percy, când a traversat Atlanticul. Percy este una dintre familiile aristocratice ale Marii Britanii, până în zilele noastre. Au fost implicați în Plotul Gunpowder pentru a exploda Parlamentul în vremea lui Guy Fawkes ”- !

[Cercetătorul / autorul David Icke,„ Alice în Țara Minunilor și World Trade Center ”]

SURSA LINK
http://www.atlanteanconspiracy.com/2008/06/presidential-bloodlines.html