Președintele Serbiei: Vom avea război mondial în 3-4 luni
HAL TURNER

12 IUNIE 2024

Președintele Serbiei: Vom avea război mondial în 3-4 luni
Aleksandar Vučić este președintele Serbiei. A oferit un interviu de televiziune despre care l-am menționat la emisiunea de radio Hal Turner de aseară, în care afirmă clar „Vom avea război mondial în trei-patru luni, poate mai devreme. ” Clipuri din acel interviu apar mai jos – urmăriți-l.

El a continuat spunând că poporului său li se spune să-și verifice făina, zahărul și proviziile alimentare și să se pregătească.

El subliniază foarte clar ce este miza pentru Occidentul colectiv în legătură cu conflictul în curs de desfășurare dintre Ucraina și Rusia și cum, dacă Occidentul pierde, se destramă din punct de vedere politic și își pierde respectul pentru întreaga lume, dar dacă Rusia pierde, țara lor. „nu va mai exista așa cum este modelat astăzi”. Cu miza atât de mare pentru ambele părți, o coliziune masivă și un război par acum să fie „inevitabile”.

De LUNI, am avertizat cititorii acestui site și ascultătorii emisiunii mele radio, că acest conflict avea să se transforme în „nevăstuică sălbatică” și avea ca rezultat ceea ce eu personal cred că va fi un adevărat război nuclear.

V-am sugerat, sfătuit, convins și chiar v-am implorat să obțineți apă de urgență, hrană de urgență, medicamente suplimentare de care aveți nevoie pentru a trăi și alte „pregătiri” precum lanterne pentru fiecare cameră din casă, baterii de rezervă pentru ele, un prim ajutor. kit cu bandaje pentru tratarea rănilor sau rănilor, un generator pentru alimentarea cu energie electrică a frigiderului, astfel încât mâncarea să nu se deterioreze dacă rețeaua electrică se defectează, combustibil de rezervă pentru acel generator, ECHIPAMENT DE COMUNICARE ca radio CB sau HAM, pentru a vorbi cu localnicii și să poată auzi știri din întreaga lume prin unde scurte (HAM).

Am fost în mod regulat ridiculizat drept „Chicken Little – the Sky is falling”. Oamenii m-au reproșat că promovez „pornografia cu frică” și oferă povești ca „momeală pentru clic”, chiar dacă nu există anunțuri pe acest site pentru care să obțin venituri!

Mulți oameni au NEGAT categoric REALITATEA de luni de zile, au ignorat avertismentele mele și nu au făcut nimic. Acum, președintele Serbiei le spune tuturor cât de rău devin lucrurile.

Dacă nu începeți să obțineți proviziile de urgență de care veți avea nevoie, atunci voi și familia voastră veți avea ghinion atunci când vor începe luptele – pentru că milioane de alți proști, care nici nu au făcut nimic, vor alerga cu toții la magazine care încearcă să obțină alimente și provizii. Rafturile magazinelor vor fi culese în câteva ore. La fel cum se întâmplă când un uragan va ajunge la uscat și toți proștii care nu au făcut nimic pentru că voiau să vadă unde va ajunge la țărm, toți fug să-și ia provizii în ultimul moment. Rafturile magazinelor sunt golite și au ghinion.

Iată fragmente din interviul președintelui sârb. Vă rugăm să-l ascultați și să luați măsuri pentru a vă pregăti pentru ceea ce urmează.