DE CE REFUGIAŢII ALEG EUROPA

Interviu cu:

Ahmed Aboul Gheit, Preşedintele Ligii Arabe

 

In Europa vin cu milioanele, sunt primiti cu bratele deschise si li se ofera cazare, masa, ingrijire medicala si bani de buzunar…fara limita de timp !

Si pentru asta, multi dintre ei,  se revanseaza: ataca,  violeaza, jefuiesc si ucid. Nu sunt pedepsiti, sau, de cele mai multe ori, pedepsele sunt simbolice. Intra in inchisoare pentru cativa ani chiar in cazuri de crime deosebit de grave. Dupa executarea pedepselor nu sunt expulzati in tarile de origine.

Sunt considerati un fel de cetateni extra-legali, ale caror drepturi sunt superioare cetatenilor autohtoni – pentru asta chiar se considera superiori autohtonilor, pe care ii trateaza cu dispret. 

 

Toti sunt adusi din puscariile si cartierele mizere ale Orientului Apropiat si ale Africii de NGO-urile lui Soros.

 

De cand a inceput invazia imigrationala, multi dintre comentatorii fenomenului au acuzat bogatele tari arabe ca refuza sa-i gazduiasca pe refugiati, pe cei de aceeasi credinta, limba si cultura.

Sa vedem cum raspunde acestor acuzatii o persoana indreptatita sa o faca:

Ahmed Aboul Gheit, presedinte Ligii Arabe. Sa vedem daca putem considera justificate si rationale, argumentele si explicatiile  sale:

 

Ahmed Aboul Gheit, presedintele Ligii Arabe, a fost intervievat de canalul de televiziune chinez Tian Wei. Jurnalista l-a intrebat pe Ahmed Aboul Gheit:

TW: De ce imigranti nu vor sa vina in tarile arabe?

AAG: Pentru ca noi nu suntem tari de destinatie pentru imigranti, desi suntem deschisi.

TW: Atunci, va rog sa ne explicati de ce toti acesti imigranti si refugiati nu vor sa vina in tarile dumneavostra?

AAG: Este foarte simplu: pentru ca noi nu facem diferente intre oameni!

Atunci cand trec frontierele noastre si cer azil, urmatorul pas este sa semneze un document care îi obliga sa respecte toate drepturile si legile tarilor noastre, si care stipuleaza ca in caz de nerespectare a acestui acord ei vor fi condamnati, in procedura de urgenta accelerata, la aceleasi pedepse ca si populatia locala (pedepse care pot merge in unele cazuri pana la pedeapsa capitala) si  apoi vor fi trimisi inapoi in tarile lor atunci cand isi vor termina executarea pedepsei.

De asemenea, noi ii obligam sa semneze un acord care prevede ca ajutorul financiar pe care il primesc pentru integrarea in tarile noastre trebuie sa fie rambursat integral in doi ani de zile, in caz contrar toate bunurile le vor fi confiscate si vor fi expulzati definitiv in tarile lor. Daca cineva nu stie sa scrie si sa citeasca, acesta isi va pune amprenta pe document.

De asemenea, nu este acceptata nicio scuza de genul “nu cunosc cultura locala”, ceea ce este greu de crezut in cazul persoanelor de origine araba, si acest gen de scuze nu sunt luate in considerare.

TW: Nu gasiti prea radical acest mod de abordare, domnule Gheit? Europa Occidentala este mult mai supla.

AAG: Deloc! Pentru ca daca eu caut refugiu si cer ajutor in alta tara, gasesc ca este datoria mea absoluta sa ma supun, cuvant cu cuvant, legilor acelei tari, in caz contrar pot fi expulzat indiferent prin ce mijloace.

Europa Occidentala va sfarsi prin a se trezi si a privi realitatea in fata cand va fi prea tarziu.

 

Ar trebui ca liderii Europei Occidentale sa fie trimisi la Doha, in Qatar, sau oriunde in Arabia Saudita, sa ceara azil acolo pentru a experimenta pe pielea lor ceea ce am spus eu.

Acolo se vor trezi! Si asta ii va face sa judece, nu-i asa?

 

Adevarul esta ca Soros ii trimite in Europa, pe care vrea sa o distruga ca civilizatie, nu in tarile arabe deocamdata.

Refugiatii nu aleg, ci sunt trimisi express catre Europa