Johanis și Dăncilă pe două coloane. „După gratii, nu la Cotroceni!”
Contains Link

Marius Albin Marinescu9 hours ago
c******@justitiarul.ro***.***.***.250
Câte zile munciți pe săptămână, domnule Klaus Werner Iohannis?

Klaus Iohannis are liber de Paștile catolic, de Paștile ortodox, de Pesah (Paștile evreiesc – care marchează sfârșitul sclaviei evreilor în Egipt), de Paștile comuniștilor (1 Mai – Ziua Internațională a Muncii, aleasă pe această dată în memoria victimelor grevei generale din Chicago) și de Paștile mă-sii, adică la fiecare sfârșit de săptămână, când pleacă de vineri dimineată la Sibiu, unde stă până luni la amiază, când se urnește înapoi spre Capitală.

Devenit președintele României în noiembrie 2014, Klaus Werner Iohannis a găsit metoda chiulului acoperit în decembrie 2015. Mai precis: în data de 31 decembrie 2015. Atunci a semnat, în ajunul Revelionului, decretul pentru pensionarea procuroarei Maria Capră, la doar 47 de ani. Această procuroare, vecină cu familia Iohannis, îl făcuse scăpat de dosare penale grave! Decretul de pensionare a fost publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale (presidency.ro) în ultima zi a anului 2015, mesajul pentru mentalul colectiv fiind acesta: „Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi.” Cum a semnat oare Klaus Iohannis în data de 31 decembrie 2015, fiindcă el se afla, oficial, la jumătatea concediului din Florida, SUA?! Știm noi: decretul a fost adăugat pe site de postacul de serviciu în ultima zi din an, pensionarea procuroarei fiind semnată înaintea plecării în concediu, dar prostimea nu trebuia să afle durata reală a concediului, deoarece Herr președinte a mai avut trei vacanțe în anul respectiv.

Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1.338 din 17 decembrie 2015, aprobase solicitarea de pensionare a procuroarei Capră Maria și a transmis imediat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, care a semnat decretul de pensionare tot atunci, dar acesta a fost pus la păstrare în sertar ca să fie postat propagandistic în ultima zi a anului.

Klaus Werner Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămână: marți, miercuri și joi, în rest fiind la Sibiu. A se vedea agenda prezidențială care nu conține activități în zilele de vineri și luni, doar semnări de documente, care sunt făcute anterior și publicate la momentul oportun ca să pară că lucrează cu adevărat. Întâlnirile rare cu diplomați sâmbăta sau vizitele efectuate în aceeași zi de sâmbătă sunt la Sibiu sau în județele limitrofe.

Așa făcea și când era primar la Sibiu. Venea la serviciu la ora 10 și se căra la ora 13, fără să dea socoteală nimănui. La toate sărbătorile cu mai multe zile libere pentru bugetari, Klaus Iohannis pleca în vacanță cu două-trei zile mai repede și revenea cu două-trei zile după ce subalternii lui începuseră deja munca. Știu asta de la angajați din Primăria Sibiu. „Normal” că nu trebuia să dea socoteală nimănui, fiindcă trata primăria la fel ca orașul Sibiu, pe care-l considera moșia lui, lăsată moștenire de aristocrații sași din Evul Mediu.

Mass-media, alcătuită din slugi, mercenari, agramați și jurnalizde, a preluat vicleșugurile ca știri proaspete și românii naivi cred că plăvanul muncește de se spetește! Cei care și-au făcut un idol din acest chip cioplit grosolan, cu barda imposturii, chiar sunt convinși că șarlatanul se epuizează muncind pentru binele coloniei peste care a fost numit Gauleiter.
Pe lângă faptul că este permanent paralel cu Constituția, Klaus Werner Iohannis abuzează săptămânal de funcția sa prin naveta la Sibiu, cu coloană oficială și pe bani publici, ca un veritabil împărat însoțit de suita sa imperială. Absolut nimeni nu se sesizează și nu stopează acest abuz sfidător!

Chiar nimeni nu se sesizează de navetă săptămânală a acestui impostor pe ruta București-Sibiu? Curtea de Conturi nu are nimic de spus despre aceste abuzuri strigătoare la cer? Cu cât a cheltuit nesimțitul acesta doar în doi ani pe naveta lui, cu costurile enorme ale alaiului imperial care-l însoțește săptămânal la Sibiu se putea ridica un spital! E vorba despre cheltuirea sfidătoare a unor sume enorme pentru cazarea la hotel și mesele la restaurant a ocupanților celor 7-8 mașini care-l însoțesc, inclusiv personalul de pe ambulanța din convoiul prezidențial, salariile duble pentru toți însoțitorii fiindcă lucrează în zilele libere, combustibilul pentru mașini, costurile poliției rutiere care asigură traseul cu câteva ore înainte și să nu uităm neplăcerile provocate celorlalți participanți la trafic, șoferi și pasageri care sunt blocați ore întregi pe traseu. În plus, cum am mai spus, Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămâna: marți, miercuri și joi. Este strigător la cer, toată lumea vede, dar nu cere nimeni o anchetă și pedepsirea vinovatului!

Și mai am o întrebare pentru domnul Klaus Werner Iohannis: Știți de ce a ajuns lumea să vă compare cu Hitler, făcând abstracție de sentința de la Judecătoriei Sibiu din mai 2007, când sașii și șvabii din Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), condus de dumneavoastră pe vremea aceea, au devenit succesorii organizației naziste grupul Etnic German din România? Iată de ce își permit unii să spună că sunteți la fel ca dictatorul german: Adolf Hitler a interzis SPD (Sozialdemokratische Partei Deutschlands), Partidul Social Democrat din Germania, în iunie 1933! Deci PSD-ul german. Prin acțiunile sale pentru demolarea PSD-ului românesc, Klaus Iohannis nu face altceva decât să legitimeze afirmațiile celor care-l compară cu Hitler. „La 22 iunie 1933, SPD a fost complet interzis în Germania.” („Istoria democraţiei sociale ”, Friedrich Ebert Stiftung, autori Michael Reschke, Christian Krell, Jochen Dahm și alții, capitolul 5 „Persecuții, interzicere și exil (1933-1945)”, pag. 70)

De restul problemelor pe care ar fi cazul să le lămuriți, cum ar fi traficul international de copii, mafia imobiliară sibiană coordonată de dumneavoastră, retrocedările ilegale către FDGR și biserica evanghelică C.A. în calitate de succesori ai hitleriștilor și casele din Sibiu obținute de dumneavoastră în mod fraudulos nu mai mai spun nimic, fiindcă m-am plictisit să vă tot întreb!