CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
De pe Internet

https://historice.ro/pactul-ribbentrop-molotov-si-parada-comuna-sovieto-nazista-din-brest-litovsk

Acest material de propaganda, circula pe internet de mai bine de 20 de ani si lipsit de amanuntele istorice, care nu sunt cunoscute marii parti a populatiei, nu face altceva decat sa toarne gaz pe propaganda anti rusa ce este acum in plin.

Da, s-au intalnit la Brest – Litovsk, dar asta nu inseamna la mijlocul Poloniei, asa cum se spune in propaganda desantata, ci la granita veche dintre Bielarus si Polonia, unde si astazi este punct de vama, caci Polonia cucerise din 1918 pana in 1922 o seama de teritorii insemnate din Bielarus si din Russia Sovietica – Uniunea Sovietica, caci restul din Belarus era in Uniune.
Nevinovata Polonie tinea teritorii ce nu i se cuveneau atat in Est cat si in Vest, din Germania, mult mai mult decat i s-a dat dupa primul razboi mondial prin Tratatul de la Versailles din 28 iunie 1918. Ba mai mult in 1939, inainte ca Germania sa intre in Cehoslovacia, Polonia a navalit ea prima, cu o noapte inaintea nemtilor, in 15 martie 1939 si a luat teritorii din partea de Nord-Est a Cehiei.

Nu se spune nimic de Germania care, era amenintata inca din 1933 de 14 milioane de evrei din intreaga Lume ca vor lupta impotriva ei. Germania la acea data, 1933 era intr-o criza paralizanta si inflatia facea ravagii. Oamenii mergeau la cumparaturi cu o roaba de bani, [sunt fotografii, nu numai caricaturi ce dovedesc asta], ca sa poata cumpara doar o jumate de roaba de produse alimentare.
Evident bancile Kosher nu voiau sa ajute noul guvern al Partidului Socialist National Democrat si atunci guvernul cu un grup de economisti dotati au putut depasi sistemul bancar, tiparind Obligatii si astfel Germania in 3 ani de zile nu numai ca si-a revenit, dar a inceput sa domine tehnic, industrial, economic si mai tarziu militar toate tarile europene. Cand fortata de imperialistii britanici, care o provocau prin toate mijloacele posibile, Germania a cedat si a decalarat razboi Imperiului Britanic, asta a fost greseala initiala care a dus-o la pierzanie.
Pana la acest moment, Germania isi castigase un renume si prestigiu nemaiintalnit, prin realizarile ei economice si financiare exceptionale, intre timp incepuse sa tipareasca noile marci germane cu o valoare foarte ridicata. Chiar SUA si multe alte state, in special din America de Sud admirau Germania, tara care in pofida tuturor amenintarilor evreiesti din toata lumea, reinnoite in 1939, reusise sa scape de sub opresia bankara si sa fie un exemplu de dezvoltare economica pe noi baze financiare, neinchinata bancilor particulare Kosher.
Aceasta perioada de dezvoltare fulger a economiei germane ni se ascunde sub propaganda generalizatoare a Nazismului criminal. Dar activitatea Germaniei pana la razboi, modalitatea de a depasi bancile Kosher ramane un exemplu valabil pana si astazi. Si sa nu uitam ca JF Kennedy a fost impuscat pentru ca pregatise schimbarea de la Dollarii lui Federal Reserve – banka particulara Kosher, la Dollarii statului american, ceea ce insemna distrugerea Globalistilor.

Pe de alta parte Uniunea Sovietica la acea perioada era intr-o pozitie proasta in privinta armatei, cadrele militare fusesera remaniate si toti vechii si experimantatii generali rusi, cat si alti ofiteri de cariera fusesera dati afara din armata. Deci Stalin nu avea cadrele militare necesare unui eventual razboi la acea data, iar pe de alta parte nici armamentul sau munitia nu se produceau intr-un ritm sau la un nivel tehnic satisfacator sa sustina un razboi. Pactul Molotov-Ribbentrop a fost o solutie salvatoare la acel moment pentru sovietici
Stalin a inceput abia la mijlocul lui 1942 sa recheme in armata pe functii minore vechile si experimentatele cadre militare si atunci a dat si Ordinul 227, „Ни шагу назад! – Nici un pas inapoi!”, directiva de impuscare a celor ce parasesc pozitiile de lupta.

In asemenea conjunctura, chiar in circumstantele sumar aratate mai sus, propaganda nu mai suna chiar la fel, oricat de rusofobi ar fi unii, iar dezvoltarea Germaniei din perioada 1933-1939, pana la razboi, trebuie apreciata la adevarata ei valoare.

CD