Comisarul din Texas spune că operația de realocare a sexului este abuz asupra copiilor

13 august 2021 Actualizat: 13 august 2021
mai mare mai mic

Guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a anunțat miercuri că a primit o scrisoare de la Departamentul pentru Familii și Servicii de Protecție al statului, în care stabilea că mutilarea genitală a unui copil prin intervenția chirurgicală de tranziție de gen constituie abuz asupra copiilor.

Abbott a ordonat DFPS să emită o hotărâre cu privire la această problemă săptămâna trecută și comisarul departamentului Jaime Masters a răspuns cu concluziile sale.

„Mutilarea genitală a unui copil prin intervenția chirurgicală de realocare este abuz asupra copiilor”, a scris Masters. „Această procedură chirurgicală modifică fizic organele genitale ale unui copil în scopuri non-medicale care pot provoca daune ireversibile corpurilor copiilor”, a scris el.

„În general, copiii aflați în îngrijirea și custodia unui părinte nu au capacitatea legală de a consimți la tratamentele chirurgicale, făcându-i mai vulnerabili”.

În scrisoare, Masters a spus că acuzațiile care implică mutilarea genitală a unui copil vor fi investigate cu promptitudine.

Nerespectarea abuzului este o infracțiune de clasă și se pedepsește cu până la un an de închisoare, o amendă de 4.000 USD sau ambele.

În prezent, populația transgender din Texas este cea de-a doua cea mai mare din Statele Unite, cu 125.350 de adulți (.66 la sută din populație) care se identifică ca transgender. California ocupă locul 1 cu 218.400 de rezidenți transgender.

În prezent, în SUA se estimează 1,4 milioane de persoane transgender, potrivit unui studiu realizat de Institutul Williams, un grup de reflecție al UCLA Law.

Allan Stein

Allan Stein
Allan Stein este un reporter al Epoch Times care acoperă statul Arizona