ADEVĂRUL NE VA ELIBERA

JOI, 4 MARTIE 2021

 

Marea majoritate a elitei satanice globaliste este formată în prezent din dubluri și clone – cei reali sunt la GITMO

 

Acesta va fi un articol lung plin de imagini; o simplă imagine este mai sugestivă decât 1000 de cuvinte…

O să mai explic o dată pe scurt, numai pentru cei care sunt pierduți în această realitate falsă și care nu au conștientizat peste 100 de indicii care au fost evidente. În prezent, în America urmăriți un film. O mulțime din ceea ce vedeți este complet prostie și fals. Va continua acest teatru până când va fi atins obiectivul propus de Alianță pe deplin. Nu există președinție Biden. Adevăratul Biden a fost executat pentru crimele sale cu mult timp în urmă, împreună cu Clintonii. Femeia aceea în violet nu era Hillary Clinton. Vedeți actori care unii au măști. De aceea, Biden se referă în continuare la el însuși drept președintele măștii. Toate aceste alegeri au fost false, împreună cu o inaugurare falsă. False ordine executive. Fals birou oval. Totul este un rahat. Trezește-te. În prezent, armata controlează țara până la noile alegeri în câteva luni. Legea Insurecției a fost semnată prin OE din 2018 și este în deplin efect. Lucrurile vor fi dezvăluite în curând public. Să sperăm că te poți trezi înainte, astfel încât să nu ai un atac de cord în acest proces.

 

Au încercat într-adevăr să fure alegerile. Trump știa acest lucru și le-a permis asta pentru a-i expune și să-i aresteze pe cei implicați și va implementa un sistem de alegeri antifraudă blockchain, care a fost deja brevetat în august 2020. El a ocolit tribunalele corupte, deoarece și ele au fost compromise și au fost 100% FISA. Aceasta este o operațiune militară totală. Scopul era arestarea și îndepărtarea mai întâi a acestor escroci înainte de a câștiga vreodată alegerile. Mai mult, Vaticanul deținea corporația coruptă DC și asta nu mai există. În curând va fi o Republică care se află sub Constituția originală, așa cum a fost intenționat inițial. Veți vedea o lecție de istorie în acest proces, împreună cu o înțelegere solidă a Constituției Americane.

Mulți șobolani din DC corupți și pedofili de la Hollywood au intrat în închisoare și au fost executați pentru infracțiuni de înaltă trădare și conspirație. Mult mai mulți se află în procesul de întâlnire a justiției prin intermediul tribunalelor militare. Lucrurile vor fi făcute publice în curând, nu mai există secrete, nu mai sunt jocuri. Există mulți actori în film, nu doar tipul de comediant, dublura Biden. Cine este cine în acest moment, este oarecum un mister. Nu știm exact cine este cine 100%. Unii joacă un rol de la bun început. Alții s-au sucit pentru o afacere și joacă acum un rol în acest film. Cel mai bun lucru pe care îl poți face acum este doar să te trezești la adevărul care ți se arată, să conștientizezi că comuniștii nu au nicio putere reală asupra SUA și să aștepți cu nerăbdare lucrurile pe care Trump le-a planificat deja cu mult timp în urmă să fie expuse. Te avertizez acum, lucrurile vor deveni mai ciudate de aici încolo. Dacă ești atent și asculti ce ți-am spus aici, vei râde. Dacă urmăriți presa mockingbird CNN sau FAUX NEWS, veți plânge. Orice ai face, te rog să nu-l suni pe Joe Biden președinte. A plecat de mult ,,dincolo” (dealtfel la Casa Albă răspunde doar robotul) și dublura sa nu are putere. Bucurați-vă de spectacol.

Să începem cu acuzația Procurorului General de Texas care judecă frauda alegerilor de acolo și astfel Rachel Rodriguez, cea care răspundea de alegerile din Texas a fost arestată în 13 ianuarie 2021. Iată mai jos:

În Italia (după cum știți a fost implicată în frauda electorală din SUA), curând va începe procesul a 350 de persone, incluzând politicieni, oficiali de rang înalt, mulți făcând parte din Mafia ”Ndrangheta. Există peste 900 de martori în acest proces:

Joe Biden este fals. Ne este prezentată o dublură sau o clonă a sa, iată foto:

De asemenea, au existat numeroase documente publicate pe site-ul web al Tribunalului Internațional al Drepturilor Omului referitoare la încălcarea tuturor celor 30 de articole ale Declarației Universale a Drepturilor Omului (DUDH), inclusiv crime de război, pentru comiterea genocidului în masă care implică ANTIFA, CDC, Fauci, Fundația Gates, National Lawyers Guild, Asociația Națională a Guvernatorilor, Familia Rothschild și OMS. Iată:

 

În 2016, la funeraliile lui George H.W.Bush, toată gașca de trădători și sataniști pedofili au primit acuzațiile în plicuri. Uitați-vă la ei ce fețe fac:

Multe dintre aceste elite implicate au folosit COVID-19 ca mască pentru crimele lor împotriva umanității, folosind comunicații codificate pentru a-și informa reciproc situațiile juridice. Imaginile de mai jos ne oferă o defalcare excelentă a comunicărilor lor. De exemplu, autocarantina = arest la domiciliu; test negativ Covid = fără mărturisiri, merge la proces; test pozitiv = a făcut mărturisiri și o înțelegere, executat în afara ochilor publicului (este cazul actorului Tom Hanks):

Multe dintre aceste elite implicate sunt monitorizate în prezent cu un monitor pentru gleznă sau un tracker cu microcip. Adesea falsifică o leziune a piciorului pentru a justifica un aparat de protecție peste monitor pentru a-l ascunde cu ușurință. Mai jos o putem vedea pe Ellen DeGeneres (care din dezvăluiri este o Rockefeller) cu monitorul ei SMART pornit. Aceasta este o vestită mediatoare TV. Hillary Clinton și inclusiv PM al Canadei – Justin (Castro) Trudeau:

De asemenea dublura sau clona Biden:

Iată și elite de la Hollywood :

Chiar si Swartzeneger:

De asemenea CFO al Huawei, Meng Wanzhou monitorizată:

O altă dezvăluire. Kamala Harris, falsa vicepreședinte este transsexual. A fost bărbat, s-a născut în Benghazi și cetățean britanic din 1986. Tatăl lui a fost general în armata libiană, gradat în 1959 din Irak și s-a antrenat în Baltimore și Maryland între 1960 – 1964.

 

Revenind la Hillary Clinton, iată o descriere a acuzațiilor ei: practică vrăjitoria satanică; s-a folosit de șantaj pentru ca soțul ei Bill Clinton să câștige mandatul la Casa Albă, pentru a avea acces la informații ale inamicilor lor și a-și consolida imperiul – Fundația Clinton. A vândut material nuclear inamicilor SUA; a ucis prin asasinate cca. 45 de oficiali (avocați, procurori, politicieni, etc.) prin criminali plătiți pentru a-și asigura ascensiunea; s-a folosit de poziția înaltă din stat pentru a vinde armament ISIS; s-a folosit de Fundația Clinton pentru a gestiona un larg cerc de pedofilie și trafic sexual infantil, când informațiile vor fi publice veți fi șocați. În laptopul soțului Humei Abedin s-au găsit video cu cele două jupuind de vie o adolescentă… Deci nu vă luați după figura ei zâmbitoare și prietenoasă…

Clintonii au fost implicați în vestitul PizzaGate, în care sub masca comenzii unor pizza se comandau copii pentru orgii sexuale. Iată codurile folosite de ei:

De altfel ea a murit în 2016, după ce a participat la comemorarea atacului 9/11. Atunci a fost luată pe sus de bodyguarzi și agenții de pază pentru că era într-o stare foarte proastă de sănătate. Iată:

La falsa instaurare a lui Biden președinte Bill și Hillary sunt falși priviți diferența:

În 6 oct.2020, Departamentul de Justiție trebuia să țină o conferință de presă despre arestările făcute, în curs, etc. Presa corporatistă a blocat totul, iată actul oficial:

Multe dintre elitele care au fost deja arestate sau executate, împreună cu cele care nu au avut încă parte de tribunalul militar, vor continua să se sinucidă sau să moară misterios. Acesta este, de asemenea, modul în care clonele / dublurile care completează elitele acuzate vor părăsi filmul pe care îl urmărim cu toții. Mass-media falsă poate chiar eticheta multe dintre aceste morți ale lui Rommel drept COVID-19, pentru a-și împinge narațiunea asupra maselor adormite, pentru a-i menține pe cât mai mulți oameni în teamă și deznădejde. Aceste elite încearcă să-și păstreze intacte imaginea și moștenirea publică și au luat oferte în culise. Crimele pe care le-au comis sunt fie trădătoare, fie crime împotriva umanității, care echivalează cu condamnarea la moarte, indiferent. Moartea lui Rommel se referă la generalul nazist din al II-lea RM, care după ce a participat la asasinarea eșuată asupra lui Hitler, i s-a propus sinuciderea și păstrarea meritelor militare și istorice neîntinate. La fel acestor elite, politicieni, actori de la Hollywood, etc. Unul dintre cei ce au ,,beneficiat” de acestă clemență a fost secretarul de stat John McCain, care a finanțat și coordonat organizația ISIS.

Operațiunea Warp Speed, este o operațiune militară de livrare a vaccinului, este considerată a fi în mod secret pentru arestări în masă prin intermediul armatei pentru crime împotriva umanității, trădare și alte infracțiuni înalte (armata este leacul). Am văzut numeroase injecții de vaccinuri transmise în direct (dintre care multe par injecții false) unor persoane bine cunoscute trădătoare sau pedofile. Acum, punctul cheie care trebuie văzut în imaginea următoare este că toate steagurile SUA sunt încrețite, ceea ce este o comunicare pentru trădător / trădare. Este posibil ca aceste vaccinuri să fie de fapt injecții letale? Am asistat doar la eliminarea treptată a actorilor / clonelor / dublurilor din film?

Așa cum se știe deja, clonarea umană a fost confirmată și multe dintre elitele pe care le vedeți acum sunt, de fapt, clone sau dubluri care reprezintă subiecții reali eliminați. Motivul acestor clone este pentru că umanitatea nu s-a trezit încă suficient pentru a face față cunoașterii tuturor crimelor în care sunt cu adevărat implicați sataniștii Statului Profund ale Illuminati. Iată-l și pe Hunter Biden, fiul lui Biden, care și el a fost între timp judecat și executat:

Dublurile lui Bill și Melinda Gates :

Aici aveți pe Big Mike, adică transsexualul Michelle Obama când e săltată de agenții federali:
Părinții lui Barack Obama (adică Barry Soetoro ce făcea parte din organizația Frații Musulmani) erau agenți CIA supuși controlului mental. Obama s-a născut în Kenya și a avut un certificat de naștere fals, el nu avea dreptul să candideze la alegeri prezidențiale. Era homosexual din tinerețe și era un nimeni. Fratele său Malik Obama spune: ,,El era un nimeni și dintr-o dată el este președinte, așa că trebuia să existe cineva sau ceva care să-l pregătească pentru asta și cred că Hillary Clinton face parte din asta.”

Iată aici actul de acuzare al lui Bill gates, Fauci, Secretarul General ONU, etc.:

Vestitul actor Robert DeNiro era bun prieten cu Marina Abramovic, Mare Preoteasă satanică, vestită în grupurile elitiste de la Hollywood și participa la ritualuri alături de alți actori vestiți, care au fost de asemenea arestați și unii executați deja. Vor ieși informațiile public în săptămânile viitoare…

Aici există o listă din iunie 2020 cu cei arestați sau executați :

Iată Ordinele Executive date de Trump pentru stoparea traficului de ființe umane și sechestrul bunurilor celor implicați:

Din Registrul celor arestați din California figurează actorul pedofilo-satanist Tom Hanks:

Sau moartea Madonnei :

Să mai vedem și alte clone după ce realii au fost executați: Prințul Charles

Mark Fuckerberg :

Actor care o joacă pe Melinda Gates :

Jef Bezoz de la Amazon, executat – aici clona sa:

Un video cu lista celor ce se află la GITMO din 24 februarie 2021:

Și ca să vedeți cât sunt de bolnavi acești sataniști, priviți pozele de la o petrecere a fam. Rotschild din 1972 într-un articol al meu din 2014 : https://burebista2012.blogspot.com/2014/12/dezvaluiri-petrecere-la-familia.html

Deci dragilor închei brusc pentru că mai bine să avem răbdare și să lăsăm Armata americană să-și facă treaba. Tunelurile ororiilor de sub Capitoliu, Casa Albă și Curtea Supremă au fost detonate cu explozibili puternici, acestea au fost confirmate de numeroși americani ce locuiesc în acele zone. Lupte crâncene s-au dat de asemenea în alte tuneluri cu trupe chineze infiltrate prin acestea. De asemenea Australia era împânzită de o rețea de tuneluri care au fost detonate, de unde au fost scoși cca. 1.000.000 de copii, victime ale traficului pedofililor. În Europa, sub Haga au fost detonate numeroase tuneluri și scoși de asemenea copii…

Trupe militare americane, rusești și indiene, îl ajută pe președintele Chinei Xi Jinping să dea jos Partidul Comunist Chinez de la putere și să instaureze un govern democratic în această țară. Ca răspuns, PCC și-a testat noua armă HAARP în Texas, cu care au făcut ravagii, sub coruperea marionetei Biden cu 4 miliarde de dolari.

Vom vedea și auzi și marile vești pe care le așteptăm de atâta timp. Se pare că din luna martie SUA vor ridica toate restricțiile vis-à-vis de Covid și se vor face anunțurile pentru noile alegeri și legea NESARA/GESARA. Iată, Guvernatorul de Texas a anunțat deja că din 10 Martie toate restricțiile, inclusiv purtarea măștii vor fi ridicate, noua capitală a Republicii Restaurate va fi în Texas, iar Trezoreria în Reno, Nevada și încă două locații secrete:

TEXAS—“I’m issuing a new executive order that rescinds most of the earlier executive orders.” @GovAbbott orders 100% of businesses in #Texas open and ends statewide mask mandate starting next Wednesday, March 10.

Anuntul Guvernatorului de Texas :

Noul sistem financiar quantic a fost activat pe 23 februarie și totul se desfășoară conform Planului. De acum totul va fi în schimbare rapidă, inclusiv guvernele din lumea întreagă…

Drum drept spre Lumină!

Surse: https://amg-news.com/ / https://beforeitsnews.com/

Marius – burebista2012 la joi, martie 04, 2021

Distribuiți

 

92 de comentarii:

 1. Saraha4 martie 2021, 11:12Răspundeți
 2. Filmul complet al execuției lui Hillary de către Trump:

  Dar cum ne explicăm faptul că GENOCIDUL continuă pentru noi,absolut nici o lege nu se modifică în favoarea noastră ?!

  Teoretic este posibil ca ambele tabere să „joace filmul „, atâta timp cât toată măgăreața cade pe noi şi astfel pe măsura ce se „avansează” devenim din ce în ce mai disociați.

  Normal ar fi fost să anunțe arestarea în Piață la portavoce să ştie şi ” pristimea ” !

 3. Răspunsuri

   

 4. Marius – burebista20124 martie 2021, 20:32
 5. Păi nu ai văzut documentul afișat de mine? Era de la armata americană către toată mass-media americană pentru o conferință de presă, iar media coruptă nu a acceptat ba a și ascuns acest fapt. Până când armata nu preia în forță presa nu vom afla nimic oficial. Internetul este singura sursă.
  Apropo, în curând vom avea altă rețea Net, sigură și necenzurată, pe care o va pune la dispoziție Forța Spațială a SUA, iar Trump va da drumul la o rețea socială proprie….
  Deci stați pozitivi, victoria este a noastră.
 6. Saraha4 martie 2021, 21:15
 7. Am văzut,dar îmi vine atât de greu,pentru că am boala celui mereu înşelat( disonanță cognitivă ), cred că eşti de bună credință,altfel ne-ai fise cenzurat crunt.

  Deocamdată vreau o mică izbândă : LIBER LA FAȚA ( FĂRĂ MASCĂ ), pe mască ( cutie ) scrie( made in China )că nu protejează !!!

  Îți dai seama ce chefuri şi alte revelioane o să iasă dacă TRAMP câştigă ?!

  MEGA – PETRECERE !!! 😇 🍸 🍾

  🍴

  🕛 ⏳

 8. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:38
 9. După cum ai văzut Texasul se eliberează complet din 10 martie și renunță si la mască. În curând tot mai multe state americane vor face asta și apoi….poate și Europa..
 10. Unknown5 martie 2021, 10:39
 11. Cand vom avea o retea noua de internet???
 12.  

  Răspundeți

 13. SANZIANA4 martie 2021, 13:07Răspundeți
 14. Noi suntem un grup din România care din campanie în fiecare seara la ora 9 fix ora României cu lumina de la lumânare pastilă alba care arde 4 ore ne rugam la Bunul Dumnezeu și cerem ajutor și dreptate, GOD BLESS AMERICA, GOD BLESS MR PRESIDENT TRUMP AND US ARMY ������������������������������������������❤️❤️❤️❤️
 15. Răspunsuri

   

 16. Astralus4 martie 2021, 19:00
 17. Sper ca nu va rugati la dumnezeul crestinilor iehova sau yanve caci si el este corupt,rugativa la Dumnezeul Primordial cel care a creat spiritele intregului multivers.Dumnezeu. nu se afla in nici o religie pe acest pamant..Iisus este un fiu de alui Dumnezeu ascensionat,inaltat etc dealtfel ca noi toti fapt pt care a si fost ucis caci a marturisit acest lucru. Pentru manipularea maselor si pt multe razboaie s a spus ca a murit pt pacatele noastre …
 18. Marius – burebista20124 martie 2021, 20:25
 19. Dumnezeu Tatăl este în inima noastră, coborâți acolo prin rugăciunea inimii sau meditația inimii și-l vom cunoaște… Doar așa ne vom mântui.
 20. Marius – burebista20124 martie 2021, 20:27
 21. Dacă facem la unison meditație la ora 21.00 am putea schimba ceva în această țară și fără violență.
 22. Unknown6 martie 2021, 23:49
 23. Amin! Dumnezeu să vă binecuvânteze, să vă dea ajutor și izbândă în tot ceea ce faceți! Iar noua celor care va urmarim și credem în singurul Dumnezeu adevarat,Îl rugăm să ne dea putere, pace biruinta înpotriva celui rău și mântuirea sufletului! Amin! Dumnezeu să ne ajute pe toți!
 24.  

  Răspundeți

 25. SANZIANA4 martie 2021, 13:19Răspundeți
 26. Mulțumim cu recunoștință și prețuire, pierdusem speranța după 28 februarie când așteptăm întoarcerea Domnului președinte Trump. Când vor ajunge și la noi, am auzit de elicopterele sosite, Doamne ajuta asemenea să-i culeagă pe toți nenorociții pe toate slugile lor care ne-au făcut atâta rău. Unul sa nu scape. ������������������������������������
 27. Adi dragoș4 martie 2021, 13:41Răspundeți
 28. viața pare tot mai mult un film sf… și deci ne adaptăm care cum putem…
 29. romel4 martie 2021, 16:26Răspundeți
 30. Multe dintre tot ce ați postat aici „nu se prea potrivesc” cu realitatea. De exemplu actorul Tom Hanks cum poate fi arestat dacă în filmografia lui apar niște producții cinematografice (seriale și filme) la care lucrează în prezent!! În fine rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitorul apropiat chiar dacă la prima vedere pare a fi un scenariu de film
 31. Răspunsuri

   

 32. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:36
 33. În primul rând că aceasta nu este realitatea, este o iluzie a Matrix, adevărata realitate rămâne să o descoperim, iar Tom Hanks este deja mort, dacă mai apare pe undeva poate fi o clonă.
 34.  

  Răspundeți

 35. Minel Bisha4 martie 2021, 17:35Răspundeți
 36. Nu stim ce sa mai credem. La ce se intampla acum pe planeta,adica genocid,de ce ii lasa sa omoarea lumea? E cusuta cu ata alba. Cred ca sunt doar scenarii aceste randuri. Daca astia sunt deja executati,iar in locul lor sunt clone,de ce nu ii aresteaza si pe astia,si ii lasa sa porneasca efectiv razboaie?
 37. Răspunsuri

   

 38. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:33
 39. În primul rând că ar creea dezordine socială, apoi degeaba îi elimini pentru că elita satanică au pregătite alte clone care le vor lua locul și n-am făcut nimic, pentru că populația din nou nu va crede. Se acționează la capul acestei elite și la distrugerea acestor baze subterane unde sunt create aceste clone.
 40. mag5 martie 2021, 18:52
 41. Creaza clonele cu viteza cu care se fac micii la gratar? Se poate crea o clona cu virsta de 50 ani,de exemplu, direct la imprimanta 3D? Sau o creaza doar ca la virsta de o luna (sa zicem) si apoi ii aplica testul PCR, adica ii multiplica toate celulele si apoi le amplifica sa aduca clona la virsta necesara? Daca tot mincam salata care nu a vazut pamintul, de ce sa nu foloseasca testul PCR si in alte scopuri mai „nobile”.
 42.  

  Răspundeți

 43. Andrei4 martie 2021, 19:56Răspundeți
 44. Să bem 1tona de vodca in cinstea acestui articol de pe lângă tribunalul București secția pentru judecători și procurori și dus la un moment dat
 45. Unknown4 martie 2021, 20:50Răspundeți
 46. Am și eu o nedumerire:dacă tot sunt morți iar cei prezentați de mass-media sunt clone…. Pentru ce m ai au dispozitive de picioare… Totuși un pic de coerență nu ar strica.
 47. Răspunsuri

   

 48. Saraha4 martie 2021, 21:31
 49. Pentru că la proces participi în P.F.,nu te primeşte cu sicriu :

  1- arestare preventivă ( brățară electronică ),
  2- proces,
  3- detenție / exececuție.

 50. mag5 martie 2021, 18:55
 51. Ca sa se creada ca sunt cei reali sau poate pentru ca le plac bijuteriile.
 52.  

  Răspundeți

 53. Unknown4 martie 2021, 20:54Răspundeți
 54. Încă un comentariu…. În ortodoxie nu există meditație..este blasfemie cea ce spuneți și cereți. Meditația comună… Doar la sectari.
 55. Răspunsuri

   

 56. Marius5 martie 2021, 05:59
 57. Rugaciunea inimii este tot o forma de meditatie.
 58. Unknown5 martie 2021, 08:28
 59. Cu tot. Respectul va informez că și sfinții părinți îndeamnă la meditație.
 60. NYN5 martie 2021, 08:33
 61. In ortodoxie nu mai exista Dumnezeu, spiritualitate sau har. Și meditație exista în ortodoxie , se numește rugăciune
 62. Unknown6 martie 2021, 21:53
 63. Religiile, educația și mai ales medicina ne prostesc că noi suntem trupul. De fapt materia este o falsă impresie a simțurilor noastre care nu pot percepe esența universului care este doar energie și informație. Noi suntem făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu nu cu trupul care este muritor ci cu conștiința sau sufletul care este etern.
 64.  

  Răspundeți

 65. Unknown4 martie 2021, 20:58Răspundeți
 66. Nu stiu dar ceva se intampla..este prima data cand se da pe un post de radio in Germania despre adevarul mascat..deep State.. Q..bautul de sange de la copii..obama..etc nu am auzit niciodata asa ceva oficial
 67. Răspunsuri

   

 68. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:29
 69. Păi nici acum nu se dă nimic oficial, pentru că toată mass-media este încă în mâna acestei elite satanice și controlează orice informație. Dar curând totul va fi expuspublicului, cu dovezi…
 70.  

  Răspundeți

 71. Unknown4 martie 2021, 21:11Răspundeți
 72. La fel de înspăimântător ca și globalismul satanist ar fi ca Trump și stăpânii lui jhidano-sioniști să ”salveze” omenirea.
  Vezi ca aproape a trecut 4 martie si a uitat armata sa il puna din nou presedinte pe Trump.
 73. Răspunsuri

   

 74. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:27
 75. Mai ai răbdare….totul va ieși la lumină luna asta sau prin aprilie. Vor fi noi alegeri, cel mai tărziu cu cele pentru Congres de la anul din noiembrie.
 76.  

  Răspundeți

 77. Unknown4 martie 2021, 21:33Răspundeți
 78. Da, Trump i-a arestat pe cei originali si a pus in loc niste sosii (actori) care fac exact ceea ce faceau si originalii sau poate chiar mai rau. In acest caz Trump ar trebui sa fie spanzurat.
 79. Răspunsuri

   

 80. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:26
 81. Nu Trump i-a arestat, ci trupele speciale și cei ce le-au luat locul sunt pușu de ierarhia Cabalei care încă nu cedează puterea, războiul continuă…
 82.  

  Răspundeți

 83. Unknown4 martie 2021, 22:03Răspundeți
 84. Doamne ajută să fie așa!
 85. Jhonny4 martie 2021, 22:23Răspundeți
 86. Draga Marius ,
  In multe locuri te contrazici. Ca de exemplu:totul este un film , toti sunt clone sau actori,etc … dar spre incheiere concluzionezi ca : chinezii au folosit Haarp asupra Texas-ului ,citez , ” cu ajutorul marionetei Biden”…ce a fost cumoarat cu 4 mld dolari . Care Biden daca este mort,arestat sau clona ? Cat adevar si cata fictiune este in acest articol ? Si in altele … si de ce procedezi asa ? Ce urmaresti de fapt ?
 87. Răspunsuri

   

 88. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:24
 89. Păi clona Biden ne este acum arătat peste tot, clar nu..??
 90. Saraha5 martie 2021, 10:19
 91. Biden clona,logic despre care telespectatorii cred că este Biden,La fel Michael Jackson( capac la sicriu), Sergiu Nicolaescu(capac la sicriu), Ceauşescu,Sadam Husein,Bin Laden,etc,”regele” Mihai(înscenarea morții- Băieți de oraş), mai nou sunt atent la Florin Piersic- (deja mort În puii mei).
 92. mag5 martie 2021, 19:01
 93. Chinezii, adica PCC, atit de prosti sunt incit sa dea 4 mld dolari clonei Biden ?
 94. OPTIMUS6 martie 2021, 11:36
 95. Toti cei care sunt etalati in functiile de conducere ale statelor, executa ordinele primite de la cei din umbra!Indiferent ca sunt originali sau clone !!!
 96.  

  Răspundeți

 97. Romulus4 martie 2021, 23:02Răspundeți
 98. Am anumite rezerve fata de acest articol.. Actori ca Richard Gere sau Maryl Streep apar când arestați la domiciliu, când executați..la fel și Bill și Melinda gates. Adică cine a făcut raul al mai mare Bill Gates sau Richard Gere de care eu nu am auzit niciodată numele sau tarat pe la întâlniri oculte? .. Cred ca are un sâmbure de adevăr articolul dar eu prefer totuși
  al privi cu prudenta.,
 99. Răspunsuri

   

 100. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:23
 101. Păi de marii actori sau politicieni nici nu ai cum să afli lucruri de-astea. Care-i mai rău dintre ei, nu contează, simplul fapt că consumau Adrenocrom, este ca și cum ar fi participat la tortura copiilor pentru a-l extrage din sângele lor…nu este de-ajuns ??
 102. Saraha5 martie 2021, 10:51
 103. Richard Gere a vorbit despre masacrarea Tibetului,la fel Jim Carrey şi Mel Gibson au vorbit ” liber” de ocultă,ritualuri abominabile( dezvăluire uşoară ), chiar şi Robert de Niro a vorbit despre vaccin.Mai nou a vorbit public Keanu Reaves.Având în vedere cât de buni sunt ca actori,nu ai cum să ştii că nu aplică tehnica ARUNCĂ-I SUB AUTOBUZ ca să îți salvezi fundul,tehnică aplicată şi de „echipa” TRUMP ,etc…
 104. Unknown5 martie 2021, 12:45
 105. Domnule Marius ,nu mai aburiti chiar asa lumea ,eu stiu ca sunteti pasionat de mistica ,dar nu uitati sa pierdeti contactul cu realitatea
  Uitati va la poza aceea in care apare Bill Clinton si sotia ,indicati ca este diferenta de inaltime ,eu cred ca un ochi mai receptiv se poate identifica destul de clar c ca pe terenul este inclinat ,fata de nivelul plan din poza din cadru cladirii
 106.  

  Răspundeți

 107. simona rodica Johansson4 martie 2021, 23:37Răspundeți
 108. Da, lucruri se întâmplă, nu toți au puterea și priceperea să înțeleagă, mulți se gândesc doar la ” dacă nu văd, nu cred”, este totuși o luptă în care fiecare parte, Minel Bisha, se desfășoară așa cum și-au planificat, iar ei știu că pentru majoritatea căreia încă îi e greu să priceapă ceva totul se desfășoară ca un film sf, mai ales într-un asemenea moment de mari schimbări prin care trec deopotrivă Terra și Omenirea. Schimbari care implică o selecție naturală, defapt eu am numit-o încă de anul trecut ” Alegerea grâului de neghină”! Trebuie să crezi în Puterea Binelui, în Lumină, În iertare, Iubire și vindecare..totul urmează unui plan intenționat al Divinității împreună cu al Mamei Geea. Ea este în procesul ascensiunii, este stabilit de mii de ani, ne-a mai așteptat totuși și pe noi să ne revenim, să ne mai purificăm energetic, să ne echilibrăm energiile, vibrațiile, să ne creștem frecvența..să ne creștem conștientizarea, nivelul de cunoaștere și conștiință, altfel nu se poate avea percepția a ceea ce se întâmplă realmente.
  Aveți răbdare, rămâneți în încredere, drum drept spre Lumină!
 109. Răspunsuri

   

 110. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:21
 111. Corect așa este ! Va veni și timpul când tot adevărul despre aceste lucruri va fi expus populației, atunci să-i vedem pe cei care acum nu cred cum îl va asimila….mai ales referitor la milioanele de copii scoși din laboratoare si baze subterane, inclusiv cu imagini…
 112.  

  Răspundeți

 113. Saraha5 martie 2021, 00:43Răspundeți
 114. Duminică, 7 martie 2021 este o zi de „totul sau nimic”, iar dacă pierdeți acest tren, atunci nu o să mai aveți această șansă de a lupta împotriva Legii vaccinării obligatorii!💉❌
  Anul trecut i-am oprit pe deputați și 6500 români au încercuit Palatul Parlamentului în cel mai lung lanț uman care s-a văzut în istoria neamului românesc!
  Anul acesta avem aceeași misiune și mobilizați-vă cu toții, altfel nu va fi departe ziua în care veți fi amendați cu 10000 RON pentru refuzul de a vă vaccina copilul. Ulterior, veți fi decăzuți din drepturile părintești dacă nu vă conformați cu schema obligatorie de vaccinare!
  Și nu uitați că Legea vaccinării obligatorii se adresează în egală măsură și adulților, iar când Legea Poliției Militare va trece în Parlament, veți fi încolonați cu toții și duși cu forța la centrele de vaccinare de fiecare dată când o să mai apară o nouă tulpină a Covidului.
  Asta vă așteaptă dacă ratați ultimul tren al libertății care va trece „numai” în data de 7 martie în alveola Parcului Izvor, vis a vis de Palatul Parlamentului.
  Trezirea, că ați dormit destul timp de un an!

  ORA 15.00

  https://ortodoxinfo.ro/2021/03/01/apel-national-pe-7-martie-protest-masiv-impotriva-legii-vaccinarii-obligatorii-toata-tara-la-bucuresti/

 115. Mona5 martie 2021, 01:50Răspundeți
 116. Multumiri…
  Nu am citit tot, am aruncat o privire pe fotografii si filme. Le vazusem deja pe toate. In plus, pe Ancestry Gates si sotia sunt morti si ingropati din 2013.
  Am trecut prin mai multe faze, nu neg ca m-am gandit si la varianta ca Trump sa fie antihristul. Dar unde scrie asta? Revelatia, Apocalipsa, vorbesc despre fiara, care este papa francisc. El este al optulea „imparat”. De la independenta statului Vatican s-au perindat pana acum opt papi, bergoglio fiind al optulea.
  Pentru exemplificarea celor de mai sus, cititi Apocalipsa 17.
  M-a frapat ceva, si anume faptul ca Papa John Paul I a murit exact la 33 de zile de la investirea sa. A fost oare sacrificat???
  Si daca tot vorbim de numere, v-ati gandit la procentul cu care au „castigat” macron si iohannis alegerile? Ce coincidenta bizara…66,06%.
 117. Răspunsuri

   

 118. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:18
 119. Totul este planificat numerologic si astrologic de către elita satanică. Cât despre Papa Francisc a murit anul trecut, s-ar putea ca foarte curând să se facă anunțul. Actualul este o clonă.
 120. Mona5 martie 2021, 13:00
 121. Corect!
  Anul trecut, in aprilie, vazusem cum asa zisul papa aparuse la geam pentru a da „binecuvantarea” sa multimii. Apoi a disparut subit. Pana si comentatorii TV au remarcat asta si au spus uimiti ca este o holograma.
  In plus, cineva a filmat pregatirea „instaurarii” lui Biden. A filmat noaptea tarziu, mai precis era in jur de ora 3 dimineata, convoaie de autocare goale, oameni care se legitimau si intrau prin spate in curtea Casei Albe din Washington D.C.
  Omul era complet nedumerit si spunea ca par figuranti cu totii.
  De anul trecut le spun prietenilor ca vor asista la dezvaluiri care ii vor lua pe nepregatite. Multi nu vor accepta adevarul si vor sari la propriu pe geam.
  Sa speram ca se vor trezi cat mai multi.
  Drum Drept spre Lumina!
 122.  

  Răspundeți

 123. Mona5 martie 2021, 02:42Răspundeți
 124. Am uitat sa scriu ceva, si anume ca eu nu cred ca Trump a pierdut alegerile.
  El este presedinte in continuare.
  V-ati gandit ca asistam la doua filme simultan?
  V-ati gandit ca toate sunt permise sau nu de Sus?
  Multumesc.
 125. Răspunsuri

   

 126. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:15
 127. Frauda este dovedită, Trump a fost cel mai ales președinte din istorie, a obținut cca. 75 mil. de voturi. Ori el prin Insurection Act a cedat puterea armatei pentru a face ordine în țară, după care-i va preda din nou puterea pentru a face noi alegeri, probabil prin aprilie.
 128. Paul75 martie 2021, 17:03
 129. Sigur in Aprilie! Ai dreptate! 🤝🏽
 130.  

  Răspundeți

 131. Unknown5 martie 2021, 06:46Răspundeți
 132. Am mai comentat și înainte și nu a-ți publicat comentariul(se pare ca publicați doar ce vă convine) BĂGAȚI DE SEAMĂ CA DIAVOLUL ARE MULTE FETE!!! Există o singură cale un singur adevăr HRISTOS!! „Eu sunt Calea Adevărul și Viata” Ioan 14 cu 6
 133. Răspunsuri

   

 134. Marius – burebista20125 martie 2021, 09:13
 135. Într-adevăr și Iisus este o cale, dar fiecare are liber arbitru să-și aleagă calea lui, nimic nu este greșit.
 136. Saraha5 martie 2021, 17:00
 137. Dar nu vine chiar acuma că-i pandemie.
 138. Unknown6 martie 2021, 14:20
 139. AVEȚI MARE DREPTate nimic fără Hrisgos
 140.  

  Răspundeți

 141. Unknown5 martie 2021, 08:35Răspundeți
 142. Greu de crezut aceste povesti.
 143. Maria-Aurelia5 martie 2021, 08:56Răspundeți
 144. 😂😂 daca ati citi de dinafara sistemului vostru construit aici, pe blog, pe harta informationala a internetului, comentariile, v-ati tavali pe jos de râs!Fiecare vorbeste pe limba lui…Culmea e ca va înțelegeți intre voi!
  Marius, cu toata rabdarea pe care o mai am in bietul meu corp greu incercat in atatea grupuri sofisticate si alambicate studiate, o sa-ti explic ceva: oamenii, inclusiv eu, ca tot un omuleț fricos sunt si eu, au nevoie de lucruri concrete. Nu suntem in dogma veche crestina a ” lui crede si nu cerceta”. De ce nu te ocupi tu de lucruri ce se vad cu ochiul liber si sunt palpabile? Ca ăia or fi clone sau nu, nu vom sti cu siguranta si tu vrei sa te credem pe cuvant. Ca Romania este condusa din umbra de forte care ne tin in adormire si vesnice promisiuni de mai bine simtim cu totii. E valabil pentru toata lumea aceasta tinere intr-o stare de drogati si zombie. Si pentru tarile nordice, chiar daca pe acolo oamenii par mai civilizati si calmi. Cine nu a citit cartea scrisa de George Alexander despre sistemul abuziv in care a lucrat ca educator pana a descoperit ca din familii se fura copii, e timpul sa o citească.
  Dezamagirea dlui Alexander cand a descoperit ce se ascunde in spatele măștii civilizate din occident seamana cu dezamagirea mea cand am descoperit ca cei mai multi lideri de grup spiritual prin care am trecut sunt niste papagali, impostori,deloc maestri ascensionati, lacomi de bani si răi, atat de departe de a fi iluminati cum pretind, incat nu vor iesi prea curand din iluzia in care se complac. Motiv pentru care isi vand gogosile la preturi exorbitante. E o tactica de marketing: cu cat vinzi mai scump, cu atat oamenii vor crede ca pun mana pe un produs de calitate.

  Cat despre meditatia la o anumita ora, nici eu nu particip. Asta e raspunsul dat crestinilor din grup. Nu-mi plac lucrurile trase la indigo. Ma rog in inima mea, cu cuvintele mele, la Dumnezeu Tatal. Care e Bun. Nu e vina Lui Dumnezeu ca oamenii isi fac idoli si se inchina la ei! Cand te rogi la o inchipuire a ta, nascuta din mintea ta fricoasa si limitata, cum sa te astepti sa-ti raspunda Dumnezeu?!
  Este ca si cum trimiti o scrisoare la o adresa inexistenta si te superi ca destinatarul nu ti-a raspuns.
  Rugați-va precum copiii. Dezbarati de obiceiul de a folosi cuvinte pompoase.
  E suficient si un:” Doamne, mi-e frica, m-am ratacit in iluzia creata de atatia guru supraiuluminatodotati! Mi-e frica sa nu-mi pierd Calea catre tine!”
  Calea catre Dumnezeu e Calea Inimii. Daca nu puneti mana sa iubiti concret, cu fapta, puteti face oricate meditatii si rugaciuni, poarta inimii ramane inchisa. Pentru ca nu ati dobandit cheia. Cu chei false nu se intra in Imparatia Lui Dumnezeu.

 145. Răspunsuri

   

 146. Mona5 martie 2021, 13:09
 147. Da, aveti dreptate.
  Nici eu nu particip la aceste meditatii de grup.
  Bunul Dumnezeu m-a ferit mereu. Totul e sa asculti vocea inimii.
  Am facut legatura dintre aceste meditatii si cele promovate prin Lucis Trust, a carei fondatoare a fost Alice Bailey.
  Aici e raspunsul.
 148. Unknown5 martie 2021, 14:11
 149. Suntem deja in Imparatia Creatorului,care este pretutindeni,indiferent in ce loc te afli in acest univers,esti deja acolo,totul este unul iar unul este tot,suntem impreuna cu totii materialul structuri al existentei in sine!
 150. OPTIMUS6 martie 2021, 11:58
 151. „În dar aţi primit, în dar să daţi”! Toti asa zisi lideri spirituali care pretind bani sau foloase materiale sunt IMPOSTORI !
 152.  

  Răspundeți

 153. Gabi Stoicu5 martie 2021, 10:20Răspundeți
 154. Pana la Trump ne mananca uniunea europeana pe noi romanii.

  http://newsfloe.com/ue-introduce-pasaportul-de-vaccinare-electronic-ursula-von-der-leyen-a-facut-anuntul-oficial/?fbclid=IwAR2ZFzVPLMgm4BYSjquoNWNQg6dlBleTjKgTVuS88aprN1aDIwziubyFe2s

 155. Saraha5 martie 2021, 11:13Răspundeți
 156. Spune
  NU,vaccinului fără consimțământ

  h1ttps://r3media.ro/comunicatul-oficial-al-protestului-din-7-martie-impotriva-obligativitatii-vaccinarii-in-romania/

 157. Unknown5 martie 2021, 12:58Răspundeți
 158. Sa urmariti postarile pe telegram ale generalului Flynn, si să vedeți ce coloană de însoțire are Trump…
 159. Răspunsuri

   

 160. Unknown5 martie 2021, 19:39
 161. Și cum poți să urmărești?
 162. mag5 martie 2021, 20:04
 163. Urmariti RSB Network.
 164. Unknown5 martie 2021, 22:14
 165. Instalați aplicatia telegram pe telefon si-l căutați pe genral Flynn
 166.  

  Răspundeți

 167. Unknown5 martie 2021, 13:04Răspundeți
 168. Aici se interfereaza cateva lucruri adevarate ,credibile si dovedite ,cu altele imaginare si fanteziste creind astfel o imagine ambigua care ii face pe oameni sa fie sceptici !
 169. Emil5 martie 2021, 13:33Răspundeți
 170. Eu nu ma inchin la nici un dumnezeu (dumnezeul biblic este entitate anunnaki) si la nici un Iisus (el este hibrid arcturian-om) nu fac nici o meditatie si nu ma rog la nimeni. Doar discut cu adevaratul eu, spiritul meu divin care este o parte din Sursa. Cu alte cuvinte Sursa este in noi si noi in Sursa. Mai pe clar, noi sintem dumnezeu (nu-mi place cuvintul asta domnul-zeu) Nu mi-e frica de nimeni si de nimic, niciodata nu mi-a fost nici atunci cind moartea imi dadea tircoale. Am murit pina acum de sute, de mii de ori, in cite viati am trait in acest plan. De ce sa-mi fie frica de inca una? Nu sint patriot pentru ca asta cu tari si culturi religii, etc. este o timpenie care ne divide. Doar in viata asta si inca una sau doua m-am nascut in Romania, in rest am trait prin aproape toate colturile pamintului. Nu ma consider vinovat de nimic si nu consider ca cineva este vinovat de ceva, asa ca nici iertarea nu-si are rostul. Totul este experienta, spiritul divin vrea sa experimenteze prin mine si prin noi cum este sa traiesti in creatia din acet plan la care si el a contribuit. Atit si nimic mai mult. Este ca si cum o echipa de programatori ar crea un joc pe PC si pe urma se duc in acel joc sa vada ce au creat, sa simta ei cum este acolo. Si pe urma dupa ce se satura se duc in alt joc mai evoluat si se continua asta pina se satura si se duc inapoi la sursa de unde au venit. Cam asta este in mare.
 171. Răspunsuri

   

 172. Andrei5 martie 2021, 15:19
 173. Mariuse emil asta și Sarah sunt rătăciți rău….
 174. Cornedell5 martie 2021, 15:44
 175. Foarte bun comentariul tau Emil…si pentru asta ai respectul meu…iti multumesc..asta este un comentariu ce nu-si prea avea locul aici ci in alte postari unde de multe ori s-a discutat si pe astfel de teme..in fine..este singurul pana acum(in ochii mei)..care stie si traieste ADEVARUL..felicitari!Asa ar trebui sa simtim si sa gandim toti…insa nu este asa…am aici si un film mai vechi..ce arata cam ce fac ei…de ce ar trebui sa ne ferim..ce ar trebui distrus…ce ar trebui stiut..si ce nu stim..vorbim zilnic numai de covizi…si alte „minuni”…uitam de blue beam..uitam de haarp…habar nu avem cum functioneaza matricea si din ce este facuta…habar nu avem de yahveh..dracos..implanturi eterice..care cauzeaza boli..habar nu avem de nimic..si ne mai dam si evoluati cu liftul in nu stiu ce dimensiune.
  https://m.youtube.com/watch?v=6ZyfrD7BdY4
 176. mag5 martie 2021, 19:48
 177. „Daca in noi ar fi numai recunostinta, multumire si apreciere, asa va veni si din fata. Cum esti tu, asa este si lumea ta. Tu esti creatorul ei. Nimeni nu este vinovat pentru cum gindesti tu…. Ce semeni, aceea culegi. Nu sunt decit doua persoane in lume: noi si Dumnezeu. Toti oamenii actioneaza la comanda divina, nu ca au ei ceva cu tine. Nu face nimeni ce vrea el. Totul este determinat de cantitatea de ego sau de iubire pe care o avem.” Marius Ghidel – Frumusete in dar – Vindecarea sufletului (Dumnezeu este chiar dragostea ta). Sa aveti pace in suflet.
 178. mag5 martie 2021, 20:01
 179. Sper ca ma mai suportati un pic. „Rautatea lumii este din mine si, apoi ma loveste din fata, propria mea rautate. Acela este momentul cind se declanseaza suferinta. Deci daca nu ai nici o critica si nici un repros fata de nimeni, viata nu te poate ataca, Ea va ataca cu judecta din voi. De fapt va atacati singuri. Nu e absurd? Ne prinde la lucrurile fine, la gindire. Exteriorul urmeaza intocmai gindul noastru. Fii atent la ce gindesti ca se transforma in realitate! Cind critici, iti intaresti egoul si chemi un atac asupra ta. Singur il chemi. Cind esti agresiv, Cerul este atent la tine si porneste imediat sa te micsoreze. Trebuie sa nu comentezi despre nimeni din afara, nimic. Orice comentariu despre celalalt, este despre tine. Pentru ca acela esti tu. Lasa viata in pace si ea va intra singura in armonie.” Marius Ghidel. Recomand cu caldura.
 180. Emil5 martie 2021, 20:22
 181. Cornedell. La mine totul a inceput cind m-am vindecat de cancer cind doctorii mi-au spus ca nu mai au ce-mi face si sa ma pregatesc de moarte. Dupa ce m-am vindecat (este poveste lunga) atunci m-am dus iar la doctor si doctorita oncoloaga dupa ce m-a cercetat bine si am facut analize mi-a spus; „Emile cineva acolo sus te iubeste esti complet vindecat”. Atunci am plecat in cautarea acelui cineva de acolo de sus ca sa-i multumesc. Dupa ceva cautari am dat de cartea lui Ramtha „Cartea Alba” si dupa ce am citit-o am zis; Exact asta este de mult cautam aceasta informatie, acum stiu bine ce sint cu adevarat. Si am ajuns la concluzia, dupa ce am mai citit si alte carti plus ce am mai citit pe net si am vazut sesiuni de hipnoza regresiva de la diferiti hipnotizatori (am facut si eu una ) ca acel cineva de acolo de sus care ma iubeste eram chiar eu, adevaratul eu al carui aspect sint aici pe pamint, spiritul meu divin.
 182. Cornedell5 martie 2021, 22:34
 183. Mag…este parerea ta si felul in care tu vezi lucrurile..nu suntem toti la fel..eu cel putin am parerile mele..si mi le asum..nu astept si nu accept validarea de la nimeni..asts insa nu inseamna ca nu accept si alte pareri..asa ca chestie…stii..fiecare fiinta are dreptul de a alege..ca constientizeaza sau nu asta..este alta treaba..insa are dreptul de a-si face o parere asupra evenimentelor ce se petrec in vista lui..a ei…samd..bineinteles in functie de perceptia fiecarui individ..
 184. tesla6 martie 2021, 01:24
 185. Emil…ce spui tu e 100% ceea ce cunosc eu
 186. Cornedell6 martie 2021, 19:06
 187. Emil…si am patit multe…dar recunosc nu am citit decat cateva carti in toata viata mea…insa ce spun este doar din intuitia mea care a luat date prin sinele meu divin…deci eu vorbesc din ce simt si ce vad…in jurul meu…am cautat frecvent o logica si au crede-ma toate o logica desi ni se spune mereu ca nu toate pot fi intelese de om…asa am inteles cum functioneaza matricea….adica matricea personala si matricea (MAMA)…care este impersonala si impartiala…asa am inteles din emisiunile Gabrielei Braniste care l-a citit pe Ramtha ca cea ce am crezut este defapt adevarat…pe urma am vazut zeci…poate sute de hipnoze regresive…la unele am participat si eu…si atunci au inceput sa se lege toooate intrebarile mele de raspunsuri…restul din pacate nu fac altceva decat o CIORBA…asta este spiritualitatea astazi..prost inteleasa…prost tradusa…prost explicata…de ce??..am spus mai devreme…prost intelegi…prost predai…prost se va intelege…si la randul lor toti prost o vor explica mai departe…totul in favoarea elitelor ce asta si vor…….deci…eu nu l-am citit pe Ramtha…habar nu am avut de existenta lui..dar am simtit ca asa stau lucrurile din todeauna..acum doar am primit confirmarile…si vad cu bucurie ca mai sunt si altii ce vad acelasi lucru ca si mine…ce sa mai…imi doresc sa ne inmultim …poate asa vom putea trai din ce in ce mai liberi cu adevarat…
 188. mag6 martie 2021, 21:08
 189. Cornedell. Sigur ca respectam parerea fiecaruia. Macar in cuget suntem liberi. Parerile noastre de fapt nu sunt originale intrucit nu sunt altceva decit niste concluzii izvorite din lecturi, discutii cu persoane competente pe diferite teme etc., concluzii mai mult sau mai putin corecte (dpdv al interpretarii noastre). Cu cit sursele sunt mai multe, diversificate, cu atit mai mult ne putem clarifica. Recomand interviurile lui Grig Oprea cu Adriana Zaharescu la K TV adica aici
  https://www.youtube.com/watch?v=xPHVY4I2S-Y. MERITA !!!
 190.  

  Răspundeți

 191. Unknown5 martie 2021, 15:11Răspundeți
 192. Rugăciuni, meditatii
 193. romeocastelano5 martie 2021, 16:50Răspundeți
 194. Cum dracu sa fie clone ma?Pai atunci cum apara clonele?Ce rost mai are?
 195. Răspunsuri

   

 196. Saraha5 martie 2021, 20:15
 197. Caută în dicționar ce înseamnă clonă,apoi ai să înțelegi,ce poate să facă o clonă care este replica ilegală a unei ființe responsabile în fața legii oamenilor.Aici vorbim de infracționalitatea produsă de cel care manevrează clona,program,identitate,camuflarea socială,obiective implementate,etc.
 198.  

  Răspundeți

 199. Paul75 martie 2021, 16:59Răspundeți
 200. https://www.news.ro/externe/papa-francisc-in-prima-vizita-istorica-a-unui-suveran-pontif-in-irak-de-trei-zile-prima-vizita-in-strainatate-dupa-15-luni-din-cauza-pandemiei-covid-19-1922403905002021031320047452
  Papa Francisc, în prima vizită istorică a unui Suveran Pontif în Irak, de trei zile, prima vizită în străinătate după 15 luni din cauza pandemiei covid-19
  A murit saracu Papa…
 201. Unknown5 martie 2021, 17:44Răspundeți
 202. Pe bune ,ce se fumează pe aici?
 203. Saraha5 martie 2021, 17:52Răspundeți
 204. 💣 https://www.facebook.com/100060278430972/posts/116099057076042/?sfnsn=wa
 205. Unknown6 martie 2021, 02:04Răspundeți
 206. Inseamna ca si satanismul globalist actual este un FAKE, o dublura, o clona.
 207. ral6 martie 2021, 09:14Răspundeți
 208. Totusi hilary moarta in 2016 dar participa la funeraliile lui bush sr in 2018 ???
 209. Răspunsuri

   

 210. Marius – burebista20126 martie 2021, 11:30
 211. Bush Sr. a murit în 2016, de fapt a fost executat…
 212.  

  Răspundeți

 213. Unknown6 martie 2021, 10:58Răspundeți
 214. Cred că cea mai mare calamitate din istoria lumii este cea trăită de noi acum. Și asta nu din cauza virusului covid 19 care s-a dovedit mai slab decât cel de gripă 2018, ci din cauza trădării popoarelor de către mass-media și majoritatea politicienilor corupți și criminali care joacă după cântecul de lebădă a globalistilor aflați în deruta. Treaba armatei SUA de asanare a mlaștinii este dificilă și nu cred ca poate fi terminata curând. Am aflat ca legea conferă puterii militare un termen limită de 180 de zile pentru a face curat. Ori asta înseamnă din ianuarie până în iulie. Știrile nu apar din cauza secretului operațiunilor. Și nici nu pot apărea brusc din cauza impactului asupra majorității populației prostita și mințită de mass-media și politruci. Ar fi un șoc greu de îndurat de foarte mulți. Cum o dovedește cu prisosință și comentariile la ineditul și documentatul articol al lui Marius căruia ar trebui să-i fim recunoscători ca mai desface draperia care acoperă realitatea. Mulțumim din suflet Marius și nu fi dezamăgit. La cât de mințiți suntem e firesc. Continuă să faci lumină. Sunt foarte mulți care abia așteaptă să mai postezi. Încă odată mulțumiri din suflet. Sănătate, fericire și succes. Sălan Gheorghe inventator și patriot.
 215. Gheorghita Gabriela6 martie 2021, 13:50Răspundeți
 216. Unknown aveți dreptate, mlaștină este neanchipuit de mare și cuprinde întreg globul, este enorm de mult de luptat, sunt în bunkere, ați văzut au fost cutremure mari fără tzunami. Vor ajunge și la noi cu siguranță și vor fi adunați toți nenorociții. Sa ne rugam neancetat 🙏🙏🙏😇😇😇nu am treaba cu ateii, tot ce știu sigur este ca rugăciunea colectiva este puternica și mult ajutătoare.
 217. Unknown6 martie 2021, 15:29Răspundeți
 218. Respect domnule Marius. Aștept cu mare interes sa ne informați prin postările dumneavoastră.
 219. Unknown6 martie 2021, 19:23Răspundeți
 220. Buna ma intereseaza când aplica legea GESARA /NESARA ? ASTEPT RASPUNS
 221. Răspunsuri

   

 222. Saraha6 martie 2021, 22:18
 223. „Noul sistem financiar quantic a fost activat pe 23 februarie și totul se desfășoară conform Planului. De acum totul va fi în schimbare rapidă, inclusiv guvernele din lumea întreagă…

  Drum drept spre Lumină!”

  Gesara înseamnă că nu mai poți înşela cu nimic CURGEREA BANULUI PRIN SISTEM.

 224. Saraha6 martie 2021, 22:27
 225. https://youtu.be/XPCDiOz7PCA
 226.  

  Răspundeți

 

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.

Pagina de pornire

Afișați versiunea pentru web

DESPRE MINE

Marius – burebista2012Viata este doar o experienta prin care trebuie sa trecem constienti…Vizualizați profilul meu complet

Un produs Blogger.

Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.AFLAȚI MAI MULTEOK