“Cum sa păzească poarta Europei, niște hoți?”

Henk Jan Ormel, liderul partidului Creștin Democrat din Olanda, le-a explicat băbește ziariștilor de la TVR de ce se opune intrării României in Schengen (vezi știrea TVR aici): daca intrați in Schengen, sunteți frontiera externa. Ca frontiera externa, aveți si cheia de la ușa mea. Chiar daca aveți echipamente bune, echipamentele sunt manevrate de oameni. Daca oamenii sunt corupți, daca iau spaga ca sa lase pe cineva sa intre, atunci o sa mă trezesc in casa cu toți criminalii. Si olandezul are perfecta dreptate!
Iată însa ce i-a răspuns chestorul Marian Tutilescu, seful departamentului Schengen din MAI: cică, n-a fost decât un singur polițist arestat pentru trecerea ilegala a frontierei! Restul au fost arestați doar pentru…contrabanda.
Adică nu ne-a prins nimeni la furat de boi: pana acum, ne-a prins doar la furat de…oua. Foarte tare! Tipic răspuns de hot. Adică voi va protejați unul pe altul si asta înseamnă ca sunteți curați, bai mafioților? Si cine s-a găsit sa se laude cu curățenia politiei? Tocmai Marian Tutilescu, cunoscut pentru abuzurile din Mehedinți si de la IGP (sub protecția lui Adrian Năstase).
Politia româna: o banda de proxeneți, traficanți de droguri, cămătari.
  • Cristian Ciocan, însuși purtătorul de cuvânt al Politiei Române (deci chiar “fața” Politiei) a stârnit un scandal săptămâna trecuta, prin legăturile sale cu interlopii. Pe Facebook a apărut o fotografie care îl arata distrându-se de minune la Bamboo, alături de Mihaela, o protejata a clanului Cămătaru. Mihaela este iubita lui Bogdan Niţă (poreclit Vulpe), un celebru traficant de droguri în cluburile de fiţe din Bucureşti (vezi știrea).
  • Celebrul Aurelian Șoric, seful politiei Piatra Neamț, plângea la capul interlopului asasinat Măraru si spunea ca după părerea lui, cămătăria nu este o infracțiune, pentru ca “toata lumea da bani cu camătă: si procurorii, si politicienii, si politia”. Când presa a cerut demiterea lui Șoric, șefii de post din Neamț au amenințat ca își dau cu toții demisia in semn de solidaritate. Deci toți sunt la fel! Deci nea Șoric e “paznicul” Uniunii Europene!
  • Seful lui Șoric, secretarul de stat Valentin Fătuloiu, a fost demis după scandalul mitei de un milion de euro, bani luați de la omul de afaceri Cătălin Chelu. Fiul chestorului Fătuloiu a fost si el descoperit ca cămătar (deci polițistul Șoric avea dreptate: toata lumea face cămătărie).
  • 30 de polițiști bucureșteni au fost arestați recent pentru proxenetism, tortura si abuzuri. Doi au reţinut ilegal și au torturat o femeie pe care o acuzau de prostituţie şi care era de fapt, culmea, chiar polițista sub acoperire. Femeia i-a înregistrat când au bătut-o și când i-au cerut bani ca s-o lase sa-si continue meseria: “Îţi trag o bucată de cazi în cap aici. Şi o să spun, n-am atins-o, domne. Cine îţi demonstrează? O să spună colegul meu că te-am atins eu? Că-ţi trage şi el un bocanc în cap. Ai înţeles? (vezi știrea).
  • Alt polițist, George Voicu, subinspector la secția 17 din București, creștea canabis la el acasă, după care îl vindea cu ajutorul unui fost pușcăriaș si al unui cetățean american. Si mai grav e însa cazul agentului principal Gheorghe Curelea de la secția 14, care vindea cocaina de 20.000 de euro, zilnic.
Exemplele pot continua la infinit, pentru ca Ministerul de Interne are 500.000 de angajați. Cați dintre ei sunt corupți? Toți, evident! Corupția polițiștilor începe chiar din Academia de Politie, de la spaga pe care o dau profesorilor ca sa fie admiși si sa ocupe după absolvire un post bănos. Pai cine e prost sa dea spaga, daca nu își recuperează “investiția”?
Sindicatele funcționarilor pretind ca numai politicienii sunt corupți. Cică omul sărman ar fi…cinstit. E o minciuna! Corupție e si sus si jos. Fura si cei mici, si cei mari. Si cei bătrâni, si cei tineri. Fura si polițiștii, si vameșii, si inspectorii fiscali, si cei școlari, si judecătorii, si directorii de spitale. Fura toți bugetarii. Numele de funcționar public, exact asta înseamnă: hot.
Soluția? Politia Româna trebuie exterminata!
Mexicanii n-au putut nici ei sa stârpească corupția din Vama si din Politia de Frontiera. Si atunci au stârpit chiar instituțiile: pur si simplu le-au desființat. Cine le-a mai păzit frontierele? Armata, împreuna cu Politia si Vama americana.
Si englezii își externalizează Politia către firme private, deși n-au probleme de corupție. De ce? pentru ca externalizarea economisește bani, iar Marea Britanie e in criza (vezi David Cameron unveils plans to privatise parts of police service).
România ce mai așteaptă? Bani de salarii si pensii nu mai are, iar Politia Româna e cea mai corupta din Europa (si nu numai Politia: Vama si ANAF nu sunt cu nimic mai cinstite). Crede cineva ca mafioții din Politie pot fi reformați cu…vorba buna? Adică, daca ii bați obrazul lui Fătuloiu, renunța la 1 milion de euro spaga? Sau renunța sectoriștii la droguri si la curvele lor? Hahaha…
Statul român nu va fi niciodată curățat de mafie, pentru ca statul este chiar mafia. Chiar daca ai intrat in sistem ca om cinstit, sistemul te obliga sa furi sau sa-ti dai demisia. Si nimeni nu-si da demisia. Ca sa distrugi mafia, trebuie deci sa distrugi statul: adică tocmai sistemul bugetar.
Oamenii au ajuns la limita răbdării, iar autoritatea statului e zero: de aia au început sa-i agreseze pe polițiști, pe jandarmi, pe inspectorii ANAF si pe orice șpăgar oficial (vezi Inspectori de munca agresați).
Aceste violente se vor înmulți: așa e si normal. Românii plătesc un munte de bani anual pentru “siguranța si încredere”. Si ce le da statul in schimbul banilor? Niște pești, niște traficanți in uniforma. Pai prost e ala care-ti mai da vreun ban, nene statule!
Mersi, dar nu mai am nevoie de serviciile tale!