Cine mai profită și azi de pe urma evreilor morți la Iași în iunie 1940?

Marius Albin Marinescu • 3 hours ago contact@justitiarul.ro

Atenție, se lucrează intens ca românii să fie înfățișați ca un popor de criminali!

Ambasada României și Institutul Cultural Român de la Paris inaugurează azi, 5 mai 2016, o expoziție intitulată „Pogromul de la Iași”, unde cuvântarea de deschidere va fi rostită de Adrian Cioroianu. Putea să fie altul? Eventual doar Lucian Boia putea să-l înlocuiască, fiind cunoscut și acesta ca „bun român”.

Conform invitației la inaugurarea expoziției, aceasta este organizată de Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (director general Alexandru Florian, cel care a inițiat legea așa-zisă antilegionară împreună cu trădătorul Crin Antonescu) și Ministerul Afacerilor Externe din România cu suținerea Muzeului Memorial al Holocaustuluidin SUA (proaspăt vizita de președintele Klaus Iohannis): „L’exposition est organisée par l’Institut national pour l’étude de l’Holocauste en Roumanie «Elie Wiesel» et le Ministère des Affaires Etrangères de la Roumanie avec le soutien du Musée du Mémorial de l’Holocauste des Etats-Unis.”

Am mai spus, Iohannis si slugile lui vor să bage holocaustul pe gâtul romanilor, conform ordinelor primite de la sioniștii care conduc lumea. De aceea a vizitat președintele două muzee ale holocaustului într-o singură lună, în Israel și SUA, unde a făcut promisiuni privind infiintarea unui muzeu al holocaustului și în România, precum și pentru predarea acestuia în școli, unde treptat va lua locul Istoriei României. Citiți aici: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Miza asumării unui trecut mincinos de către Romania constă în miliarde de euro, care vor fi plătite Israelui de către noi pentru compensații reparatorii. Iohannis își asumă acest trecut fals în numele nostru, deși poporul român nu l-a mandatat ca să-l transforme în popor de criminali!!! Ce tupeu grosier la acest personaj grotesc! Klaus Klaus Iohannis și-a declarat oficial FDGR-ul, pe care-l conducea în calitate de președinte, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial.

O mare escrocherie, deoarece nici un tribunal internațional nu a condamnat România pentru holocaust fiindcă țara noastră nu a trimis oameni în lagărele naziste și chiar a salvat evrei. Nici măcar la Tribunalul de la Nürnberg nu a fost condamnată pentru holocaust Mișcarea Legionară, așa cum vrea să o scoată vinovată acum acest Florian Alexandru de la institutul „Elie Wiesel”. La fel procedează și cu învinovățirea mareșalului Ion Antonescu, împreună cu armata română comandată de acesta, exact tematica expoziției de azi, de la Paris. În ceea ce privește autorii pogromului de la Iași, unde numărul victimelor nu a fost stabilit cu exactitate, bilanțul fiind mărit artificial direct proportional cu trecerea anilor de către așa-zișii cercetători ai institutului „Elie Wiesel” (500 sute de morți înainte de 1990, 15.000 după), mărturiile martorilor indică faptul că executanții asasinatelor au fost militarii germani. Acum se încearcă pasarea responsabilității asupra armatei române fiindcă Germania numai ce a terminat de plătit, în anul 2014, despăgubirile enorme pentru holocaust către statul Israel. Trebuie găsite alte țări pentru jumulit…

Marius Albin MARINESCU

http://www.justitiarul.ro/aten…

less