Noi injuram si de drag, nu’i asa?
– Tu-tzi mama ta de hotoman! asta e ceva de dulce dupa câte stiu eu.
Mai sunt sperante, altii lupta pentru ele, noi macar sa-i admiram, au geniu, au capatat si glas si ii aude toata Lumea.

CUM SE TAIE MACAROANELE
Agregat de CD

Supravegherea aeriana de la mare altitudine este un avantaj care si-a dovedit eficacitatea in luptele moderne incepand de la razboiul Coreii si pana la Yom Kippur, cand israelienii au avut informatii pretioase culese de un avion SR-71 de mare altitudine privind bresele si alte puncte slabe in liniile egiptene.
Ulterior supravegherea aeriana a fost efectuata cu success de satalitii geostatici.

Astăzi, pe măsură ce armele ghidate cu rază lungă de acțiune au ajuns să domine arsenalele tuturor celor mai importante armate din lume, direcționarea datelor și îndrumarea de la sateliți a devenit vitală.
O alta problema se pune in supravegherea defensiva a litoralului cand se stie ca radarele nu bat prea departe peste apa/ocean. Chinezii care au o mare granita marina au trebuit sa lanseze salbe intregi de sateliti care in combinative cu radarele tereste de mare putere sa asigure o buna supraveghere/monitorizare a marii pe distante considerabile.
In planurile lor “pasnice” americanii nu au gasit un impediment in salbele de sateliti litorali ai Chinei, gandindu-se ca au mijloace electronice sigure de neutralizare a satelitilor chinezesti si astfel chinezii nu mai au cum sa-si coordoneze rachetele DF-17, DF-21D, DF-26 și DF-41, rachete supersonic si hipersonice de peste 10 Mach, numite “ucigasele de port-avioane”.
https://militarywatchmagazine.com/m/articles/2019/10/03/article_5d96654ddcfcb2_26652204.jpg

Pe 1 octombrie 2019, Armata Populară de Eliberare a Chinei (PLA) a prezentat o serie de piese noi de echipament militar de ultimă oră în timpul unei parade la scară largă în Piața Tiananmen, pusă în scenă pentru a sărbători cea de-a 70-a aniversare a Republicii Populare Chineze și încheierea Războiului Civil Chinez.
În timp ce dezvelirea rachetei balistice hipersonice cu rază de acțiune intercontinentală DF-41 a atras cea mai mare atenție în rândul noilor sisteme de armament, probabil că dronele de supraveghere hipersonice WZ-8 mai mici au fost cele care au avut cele mai semnificative implicații pentru capacitățile viitoare ale PLA.
https://militarywatchmagazine.com/m/articles/2019/10/03/article_5d96653367bdf5_68601264.png

Pentru a lovi ținte în mișcare, cum ar fi distrugătoarele, crucișătoarele și portavioanele dintr-un grup american de lovitura din Asia de Est, direcționarea datelor de la sateliți este o cerință vitală. Astfel, în timp ce rapoartele Marinei SUA indicau anterior că grupurile americane de lovitura a portavioanelor nu aveau nicio apărare împotriva rachetelor balistice chineze „ucigașe de portavioane”, singura soluție, alta decât o speranță subțire plasată în războiul electronic,a fost neutralizarea sateliților chinezesti la începutul războiului pentru a nega PLA datele de direcționare necesare pentru a lovi activele americane.

In ceea ce priveste neutralizarea electronica era mai mult un vis umed american decat o sansa reala deoarece satelitii chinezesti sunt in functionare si comunicare in sistemul cuantic – “cuantic communication”, un sistem care este ca o limba straina pentru americani si restul tarilor. Nu ai cum sa pertubezi sau neutraliza electronic un sistem pe care nu-l cunosti si nu-l controlezi. Asa ca ramanea doar “neutralizarea” fizica a acestor sateliti.
In aceste conditii, chinezii au adus in dotarea PLA aceasta drona WZ-8 considerată a fi capabilă să se deplaseze pe durate mari de timp in viteza redusa de croaziera, dar poate călători si la viteze maxime cuprinse între Mach 6 și 7.

În prezent, rachetele aer-aer cu rază lungă de acțiune occidentale, cum ar fi AIM-120 și Meteor, sunt incapabile să atingă viteze de macar Mach 5, iar o viteză peste Mach 10 este necesară pentru a doborî în mod fiabil un avion/drona hipersonica, cum ar fi WZ-8. Acesta este capabila să zboare deasupra câmpului de luptă și să colecteze date despre aeronavele americane de peste mările Chinei de Sud și de Est, WZ-8 poate furniza date de direcționare către cele mai importante active de vânătoare de nave ale PLA, ghidând o mare varietate de rachete de la racheta balistică terestră DF-21D la nava lansată de racheta de croazieră YJ-100 pentru a-și lovi țintele cu precizie.
Astfel, în timp ce Statele Unite au investit masiv în capabilități anti-satelit, arsenalul PLA nu va fi orbit chiar dacă satelitii sunt eliminati.
În timp ce WZ-8 nu este activ in luptă, acesta insa servește imens la scăderea semnificativă a supraviețuirii navelor de război americane și la complicarea semnificativă a operațiunilor marinei americane în Asia de Est.

Asta este situatia pe Frontul de Est, iar noi speram ca “razboinicii politisti ai lumii” vor intelege ca li se cam taie macaroanele, una cate una si ca sansele lor de a domina cu violenta lumea si a impune Globalismul sunt aproape de zero. Atat din punct de vedere economic, caci nu mai produc decat armament depasit moral, cat si din punct de vedere financiar unde si-au taiat singuri craca de sub fund tiparind Trilioane si Trilioane de Dollari fara acoperire in aur sau produse(care produse?).
Sansele militare, cu care tin lumea sub teroare si isi fac aliante sub presiune, sunt si acestea reduse la zero pe masura ce Rusia si China sunt noii maestri ai armamentului modern cu o generatie si chiar doua peste nivelul tehnic American.

Daca hegemonii vor intelege situatia la timp v-om avea si noi cei mici si slabi o sansa sa scapam de parteneriate ce ne tin in conditii de kolonie si sa avansam intr-o lume a colaborarii, a pacii si a cooperarii internationale adevarate.
Da stiu suna invechit, a lozinca socialista, ultra uzata de Ceausescu, dar in fapt este unica cale pentru o lume care are nevoia sa-si repare ranile si otravirile ecologice si sa-si aline calicii flamanzi si bolnavi de care “politistul lumii” , hegemonul nu a avut nici un fel de grija.

China este demonizata pentru ca a devenit un exeplu periculos pentru occident, a reusit sa aibe un numar de miliardari aproape la fel de mare ca SUAsi numai in ultimii 10 ani, perioada in care a mai si scos din saracie peste 800 de milioane de chinezi si ia instalat confortabil in clasa mijlocie. record la care nu si-a permis macar sa viseze nici o alta tara. Poate ca reteta chinezeasca atat de barfita si denigrata va ajuta si popoarele calice, exploatate si nenorocite de Wall Street si City of London.

La cei violenti trebuie sa le arati arme terifice ca sa-i determini sa-si vina in simturi si sa se ralieze la realitate.

Partea proasta este ca chiar daca Globalismul va fi abandonat, criza financiara isi va urma cursul implacabil, afectand o mare parte a lumii, in special cea care nu are capacitati mari si diverse de productie cat si o agricultura puternica.

Daca nu ne vom putea permite sa visam la un viitor glorios si luminos, caci nu am luptat ca sa avem glorie, dar cel putin sa profitam de infrangerea Globalismului de catre cei care ii injuram cu strasnicie si sa ne bucuram de lumina pacii si prieteniei adevarate.
Si daca demonstarm ca noi injuram si de drag poate vom mai fi si ajutati sa ne sculam iarasi in picioare ca sa putem vedea lumea reala fara Licurici si alte directive Europene.
Din pozitia verticala cu demnitatea refacuta vom putea vedea cu adevarat cine ne sunt prietenii si cine au fost cei care doar au pretins a ne fi prieteni exploatand sentimentele si avuturile noastre.
Sa ne ajute Dumnezeu.