Radu
39 aprobate
radu.g@yahoo.com
149.102.242.198
.
Albert Einstein nu a scris el însusi nici măcar 1% din tot ce i se pune in paternitate.
Lăsând la o parte faptul ca era un balbait si de abia a reușit sa termine un fel de liceu industrial, el nu a scris nimic fara grija lui nevasta-sa, care cel putin ea era fiziciana, si textele au fost editate grosier sa poate avea o fateta stiintifica.
La batranete devine foarte „locvace”, ma rog in scris, de fapt editorii i-au atribuit tot mai multe texte politice si tot felul de maxime si proverbe, mai mult sau mai putin profunde, unele de o platitudine gretoasa.
Enstein este monumentul creatiei editorilor khazari, a fost un experiment ca sa se testeze cat de sus poate fi ridicat pe scara valorilor un oligofren oarecum functionabil.
Nimeni nu a stiut vre-o data ce a cautat Einstein in proiectuul ” Manhattan” – al primei bombe atomice.
Sa nu uitam ca asa zisa teorie a Relativitatii a fost enuntata cu 2 ani inaintea lui Einstein de Poincare , care a abandonat-o vazand irelevanta acestei teorii in fizica. Dar editorii sionisti au luat-o de la cosul de gunoi si au reslefuit-o si i-au atribuit-o unui nimeni, ca sa testeze credulitatea goyma.
Culmea ca ei au reusit insa teoria a ramas doar o teorie ne fiind in nici unfel aplicata in ingineria zborurilor cosmice, desi se pare ca aici ar fi domeniul ei de aplicare.
Cand v-om intelege noi goymii ca am fost dusi cu presul si sa incetam sa reproducem platitudini jidanesti puse in gura balbaitului de Einstein?