caroline gunderode
36 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
91.181.91.79

 

TRADATORII RESPONSABILI PENTRU IMPUNEREA UNUI NE-VACCIN (OTRAVA SUBSTANTIALMENTE NETESTATA SAU CU TESTARI FOARTE PUTINE SI NEPUBLICATE !!!)) TREBUIESC PUSI PE O LISTA, DATI IN JUDECATA SI INCHISI DUPA GRATII !

APOI TREBUIE REINTRODUSA PEDEAPSA CU MOARTEA PENTRU ACESTI GENOCIDARI .
ASTA INSEAMNA LEGE PENTRU AUTOAPARAREA SI DREPTUL LA VIATA A UNUI POPOR !

TOTI CEI CE AU PERMIS DEZLANTUIREA MONSTRILOR CARE ORGANIZEAZA GENOCIDAREA POPORULUI IN FRUNTEA CARUIA SE AFLA, NU TREBUIESC IERTATI CACI VACCINURILE LETALE CACI NETESTATE SUFICIENT, VOR PROLIFERA DEOARECE ADUC MILIARDE SI PARAMILIARDE TUTUROR CELOR CARE PARTICIPA LA ACEST COMERT GENOCIDAR .

AFACERISTII VOR SUCOMBA SI EI IMPREUNA CU FAMILIILE LOR , CHIAR DACA SCAPA PENTRU INCEPUT .
SECTA -MASINA-DE-RAZBOI CARE LUCREAZA LA REDUCEREA POPULATIEI GLOBULUI LA 500 MILIOANE LOCUITORI , DE LA 8 MILIARDE, LE VA MUTILA SI LOR COPIII – EI SE INSEALA AMARNIC DACA ISI INCHIPUIE CA SCAPA DE NANNOCIPURI !!!INCLUSIV AUTOALESII „SUPERIORI” AI PLANETEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INTAI VINE DISTRUGEREA ECONOMIILOR TUTUROR TARILOR , APOI INFLATIE, DEFLATIE, FOAMETE MASIVA SI PUSTIIREA PLANETEI, PRIN RAZBOAIE CIVILE, BANCILE CONFISCAND TOT CE ESTE DEJA SAU SE VARSA IN BANCA, DESPROPRIETARIREA TUTUROR SPRE A TRAI DINTR-UN VENIT FIX, -„HELICOPTER MONEY ” DAT GRATIS TUTUROR SCLAVILOR PLANETEI, BANI CE TREBUIESC CHELTUITI LA COMANDA INTR-O SAPTAMANA, ETC DIRIJARE SI CONTROL ELECTRONIC AL ORICAREI MISCARI SAU DUMICAT !
NU FACI CA EI, NU MANANCI !
VACCINAREA FIIND, BINEINTELES , OBLIGATORIE !

NU SE MISCA MASELE ABRUTIZATE PRIN INFOMETARE SI DISTRUGEREA SCOLILOR SI A FACULTATILOR , CU ATAT MAI USOR PENTRU REPTILELE CARE STIU CE VOR CACI LUCREAZA DE ZECI DE ANI, IN PRIMUL RAND LA DISTRUGEREA SISTEMULUI FINANCIAR PRIN MONEZI NEACOPERITE : EuRO, DOLAR etc SI PRIN SPECULA DESANTATA !

ACOLO A INCEPUT TOT MACELUL , NU CU COVIDUL, CARE DOAR ACCELEREAZA DESCOMPUNEREA ECONOMICA A STATELOR PRIN LEGI CARE DISTRUG ECONOMIA STATELOR CALCAND TOATE CONSTITUTIILE IN PICIOARE .

PROSTII ASTIA DE LA VARF CRED CA VOR REZISTA !
CE VA RADE DIAVOLUL LOR, CHIAR DE EI !!!
MANCANDU-I SI PE EI !
TAMAN CAND SE VAD MAI PLINI DE BOGATII ! SI SE CRED MAI SIGURI DE EI .