Mihai
431 aprobate

mihai@yahoo.com
82.76.117.30

 

1.Crimeia este a rusilor ca si alte localitati pe care jidanul paduchios Stalin le-a rupt alaturi de alte teritorii romanesti si poloneze, ca sa faca Ucraina nazista ce urma sa devina Khazaria Mare.
Crimeia a revenit la patria mama dupa un referendum pe care occidentul satanist nu a vrut sa-l recunoasca, si nici presa vanduta nu a vorbit despre el, ca sa fie acuzata Rusia de orice are legatura cu alipirea unor teritorii.
2. Am mai spus dar unii ori nu retin, ori nu vor sa retina: Rusia a intrat peste nazistii din Ucraina pentru a distruge cele peste 40 de laboratoare de arme biologice ale CIA, NATO, Mossad si UE; pentru a salva copiii rapiti de oamenii poponarului Zelensky ( au salvat peste 65 de mii de copii ); pentru a-si recupera localitatile in care traiesc rusi si pe care nazistii ucrainieni i-au executat sistematic cu pusca cu luneta ziua in amiaza mare incepand cu 2014.
Odata ce aceste obiective au fost realizate, Rusia voia sa incheie operatiunea, dar satanistii au continuat pentru ca vrut sa omoare cat mai multi ucrainieni ca sa ramana numai jidanii paduchiosi, ca apoi sa fie inlocuiti de paduchiosii din Israelul Nazist Terorist, alungati de razboiul pornit de Deep State, razboi programat si el din timp.
Dar planul satanistilor a esuat in Ucraina si va esua si in Jidania Nazista Terorista Israel.
Siberia este locul cel mai nimerit pentru ca paduchiosii sa se deratizeze.
Crime au vrut, Siberia vor primi !