MEDALIE pentru Maestrul Robert Horvath – Picasso La Pisseuse – inspirata de Rembrandt care are si el una

Mesaje primite

rodica bratulescu

15:01 (acum 3 ore)

către eu
Medalia trimisa de Picasso Maestrului Robert Horvath  – direct din mormant – aici este Jacqueline facand pipi , reificata de taurul feroce ,nea Pipicasso .
Poate reusiti sa lipiti  aceasta pictura impreuna cu comentariul meu, stimate Domnule profesor:
Inline image

Pablo Picasso – La Pisseuse, 1965 | 絵画, ピカソ

2015/12/06 – このピンは、Carlaさんが見つけました。あなたも Pinterest で自分だけのピンを見つけて保存しましょう!

Atentie, cu FEMINISTELE  , Maestre Horvath,  ele va fac sah matt:
 
PICASSO A REIFICAT FEMEILE – VEDETI SI „DOMNISOARELE DIN AVIGNON”, (prostituate deschiolate in niste obiecte rigide si goale de continut caci doar el a practicat arta vidului – adica reductionismul !) Vedeti  si pictura de mai sus , intitulata  „FEMME PISSEUSE” – asta ipostaza picturala , hahaha, este tot o reificare a femeii -Jacqueline – , Maestre, caci Picasso nu avea el insusi ce sa dea omenirii !
Era un biet sadic abrutizat de pasiunea lui de a sfasia  tot ce atingea – practica decompozitionismul cu diaree financiara la penel – foarte ajutat de nababi ca Gertrude Stein !
 
Stiati ca Jacqueline, frumoasa florareasa cu care s-a insurat in ultima sa faza a vietii,  s-a sinucis dupa moartea lui Picasso, datorita bataii lui de joc si sadismului lui fata de ea?
Picasso a fost un sadic care isi stingea tigara pe chipul frumoasei fotografe DORA MARR , cu care o punea sa se bata pe podele in fata lui pe frumoasa pictorita frantuzoaica FRANCOISE GILOT  (cu care va avea si doi copii) !
Chiar este idolul Dumneavoastra acest piftor care, pentru ca  nu stia sa picteze, isi batea joc de tot ce atingea !
 
Poate va documentati mai intai la FEMINISTE ( ex cartea lui Ariana Huffington – studiata la Oxford): CINE A FOST PICASSO CU ADEVARAT  !
 
NU LA BLANDUL SI FOARTE COMPETENTUL LINGVIST , PROFESORUL ION COJA , CARE NU FLUTURA  IN VOCABULAR CUVANTUL  BOU, CA SA DUCA UN DIALOG CU DUMNEAVOASTRA  !
 
IN SCHIMB ABORDEAZA LINGVISTIC SI FILOZOFIC CUVANTUL „UNU” IN LIMBA ROMANA, ABORDARE ABSOLUT UNICA : INTREGITOARE, PLINA  DE ESENTE, SI DE NOI VALENTE , NU DECOMPOZITIONISTA SI DESTRUCTIVA ,
 
CA ARTA CLOWNULUI PICASSO !
 
IN PLUS , DOMNUL PROFESOR ION COJA ESTE ROMANCIER,  DRAMATURG SI ISTORIC
 
DUMNEAVOASTRA CE CARTI ATI SCRIS SI CE ARTA ATI PRODUS, DE SUNTETI ATAT DE INJURIOS CU LUMEA TALENTULUI AUTENTIC  ?