Interesant ca un reporter din Londra ne prezinta situatia reala a romanilor si Romaniei, in timp ce mass-media romaneasca ne furnizeaza cu obstinatie ca si Romanii din strainatate participa la aceasta mascarada care se pregateste Romaniei. C.D.

Așa se întâmplă la loviturile de stat!
Luci Lucescu – Londra

Presa dezinformează complet, valul de emoție negativ transformă oamenii în niște animale!
Ați putut citi aici despre tehnologia loviturilor de stat mascate în revoluții executate în ultimii 400 de ani peste tot pe TERRA începând din 1649 în ANGLIA și terminând cu ce se întâmplă zilele acestea la Washington, București și zic eu că și la Chișinău.
Pe 11 decembrie 2016 PSD și ALDE au obținut împreună 51% din cei 40% care s-au prezentat la vot.
60% din populația României a considerat că nu are de ce să se prezinte întrucât toți „sunt la fel, maică!”!
După tot ce ați citit (iar celor mai noi le recomand să parcurgă cu răbdare la cafea toate materialele expuse în ultimul an pe acestă pagină) cunoașteți faptul că în opinia mea toate partidele ce se învârt la PUTEREA APARENTĂ sunt grupuri criminale organizate al căror obiectiv este SERVIREA CU CREDINȚĂ A STĂPÂNILOR COLONIEI ROMÂNIA!
Chiar și PSD? Mai ales PSD care este partidul cu cea mai mare susținere electorală din colonia România!
Românii SIMT că SOCIALISMUL este calea CORECTĂ și votează instinctiv așa-zisa STÂNGĂ.
PSD nu este un partid socialist și nu a fost niciodată!
Este creația INVADATORULUI care păcălește astfel peste 4 milioane de votanți că SOCIALISM-DEMOCRAȚIE înseamnă SOCIALISM!
Ce se întâmplă în acest moment?
Pe fondul nemulțumirii celor 60% dintre votanți și al celor 22% care nu mai vor măsuri RADICALE (numite de dreapta) PSD a fost lăsat să vină la PUTERE pentru a mai drege busuiocul în colonie.
Cu 82% populație activă care este nemulțumită total de felul în care este GUVERNATĂ COLONIA (Băsescu și cu ceilalți khazari schizofrenici au reușit să trezească masiv pe românii din semicoma în care se zbat) STĂPÂNII COLONIEI au hotărât că este timpul să mai lase lanțurile sclavilor un pic mai moi căci sclavii au deja răni la gâturi și la brațele cu care muncesc și sunt nervoși.
Zis și făcut PSDul a preluat PUTEREA APARENTĂ!
Însă DRAGNEA, bun administrator de județ, a venit și cu un PROGRAM DE GUVERNARE!
Am lăudat acele măsuri de RECUPERARE A SUVERANITĂȚII:
reducerea TAXELOR (TVA fusese coborât de PONTA de la 24% la 20% și chiar la 9% la alimente), reducerea accizei la carburanți, eliminarea taxei BANCOREX din prețul carburanților, eliminarea a peste 102 taxe total inutile, eliminarea taxei abuzive RADIO TV, reducerea impozitului pe cifra de afaceri la IMMuri de la 3% la 1% și mărirea acesteia la 500 de mii de euro, LIMITAREA COMPORTAMENTULUI ABUZIV AL ANAF, Mărirea salariului minim,etc.
Cu această linie economia coloniei România putea să ofere o gură de oxigen sclavilor și chiar puțină odihnă după 12 ani de administrare sub BĂSESCU și SOROȘ.
În SRI s-a produs însă o ruptură odată cu dispariția lui Sebi GHIȚĂ și difuzării unor mărturii ale acestuia.
Colonia ROMÂNIA nu poate fi administrată eficient decât cu sprijinul SRI, care este de la înființare o filială a CIA-MOSSAD-MI6 în România.
În orice serviciu de informații există și patrioți și chiar în starea îngrozitoare în care azi SRI își desfășoară activitatea (total împotriva intereselor poporului român) se mai întâmplă și „accidente” plăcute.
COLDEA este o mizerie trădătoare care a servit timp de 20 de ani 4-5 servicii de informații străine în numele „parteneriatului strategic”.
Înlăturarea lui s-a făcut la presiunea publicului care dintr-o dată a văzut ce e SRI: un SRL de familie care se ocupă cu vânzarea informațiilor confidențiale către alte servicii străine și care chiar a protejat activitatea anti-națională a acestora pe teritoriul coloniei România.
Înlăturarea lui COLDEA nu schimbă funcționarea ANTI-NAȚIONALĂ a SRI. E doar schimbarea unei curele uzate pentru continuarea funcționării unui motor.
Imediat, STĂPÂNII COLONIEI au fost alertați: deja sclavii români se mișcă în direcție CORECTĂ: refacere economică și PURIFICAREA INSTRUMENTELOR DE FORȚĂ începând cu serviciile.
Această DEPLASARE extrem de înceată în DIRECȚIA RESUVERANIZĂRII COMPLETE trebuia oprită!
Cum dai jos un partid care a fost votat majoritar și legal?
Este clar că nu te poți baza pe propriii suporteri politici fiindcă măsurile SOCIALISTE (eliminarea CAS la pensiile sub 2000 de RON a adus în buzunarele unor milioane de pensionari 100-200 de RON ceea ce e 5-10%) între timp au crescut numărul potențialilor votanți ai PSD.
Tehnologia LOVITURII DE STAT o vedeți aplicată exact sub ochii voștri:
1) DRAGNEA a fost sfătuit sau obligat să adopte aceste ORDONANȚE DE URGENȚĂ care anulează din punct de vedere al imaginii pozitive toate lucrurile bune enumerate mai sus!
În opinia mea, DRAGNEA și PSD trebuiau să îi demită imediat pe PROCURORUL SEF și pe KOVESI și să ADOPTE LEGEA RĂSPUNDERII MAGISTRAȚILOR!
2) Astfel o mare masă de români care inițial nici nu cred că au votat, au fost angrenați în acest mecanism.
În stradă acum 90% au impresia că DRAGNEA este SATANA și că trebuie înlocuit.
Cei 10% sunt PROFESIONIȘTI în MANIPULARE, DEZINFORMARE, AGITAȚIE și ORGANIZARE DE PROTESTE.
SRI și DIICOT nu se implică fiindcă ele sunt CONTAMINATE de ASUPRITORUL STRĂIN!
Ați putut vedea că au durat 2.5 ore până când GUVERNUL a fost SECURIZAT cu trupe suplimentare de JANDARMERIE.
Din imaginile televizate s-au văzut momente în care cele câteva zeci de jandarmi tremurau de frica protestanților în interiorul curții de la PALATUL VICTORIA.
3) Dintr-o dată, o minoritate însemnând infractorii USR, securiștii lui Băsescu de la PMP și penalii de la PNL au reușit să preia energia și nemulțumirea mulțimii cu privire la actele normative adoptate.
4) CEA MAI MARE GREȘEALĂ care va legitima LOVITURA DE STAT din FEBRUARIE MARTIE 2017 este REDEFINIREA ABUZULUI în SERVICIU.
Să ne fie clar: un slujbaș „public” indiferent de domeniul unde își desfășoară activitatea (milițian, jandarm, securist, procuror, judecător,administrație publică centrală și locală) care greșește cu sau fără INTENȚIE ABUZEAZĂ DE FUNCȚIA SA!
Aceasta trebuie pedepsită cu închisoare grea!
În STATUL COLONIAL vechilii (vătafii) sunt încurajați să ABUZEZE de sclavi pentru ca astfel să fie obișnuit întregul efectiv de robi cu ABUZUL.
ABUZUL trebuie să devină o NORMALITATE pentru ca SCLAVUL niciodată să nu aibă curajul să viseze la LIBERTATE!
Aici este capcana în care va fi atrasă 60% din populația vorbitoare de limbă română sătulă de 27 de ani de abuzuri!
Dintr-o dată RĂUL va fi personificat de PSD și de DRAGNEA!
Toți vor fi atrași în acest proces psihologic deosebit de pervers!
Unde am mai văzut noi această „inflamare” FALSĂ a SOCIETĂȚII?
Eu am văzut-o în 2000 când VADIM a fost votat de majoritatea românilor președinte și securiștii plantați peste tot spuneau oamenilor că VADIM vrea să execute țiganii și ungurii pe terenurile de fotbal din municipiile județene.
Am văzut-o (și chiar am căzut în capcană) în 2004 cu ADRIAN NĂSTASE.
Am văzut-o în 2009 când BĂSESCU ne spunea cum PATRICIU, VOICULESCU și VÂNTU vor să îl înlăture cu un film trucat (filmul era real și lovirea minorului s-a făcut în fața mea)!
Am văzut-o începând din august până în decembrie 2014 când PONTA președinte reprezenta sfârșitul lumii.
Am văzut-o la KIEV! O vedem zilele acestea la Washington!
Iată cât de perfid lucrează OCULTA GLOBALĂ pentru a-și menține PUTEREA CONCEPTUALĂ!
Despre dezinformările din „presă” nu mai e nimic de adăugat! Din moment ce citiți acest articol este clar că v-ați convins că nu mai sunt jurnaliști ci mercenari care sunt plătiți să vă mintă!
CE urmează?
LOVITURA DE STAT este la început!
Deocamdată FRIGUL este un adversar SERIOS!
CE se întâmplă acum în stradă este o REPETIȚIE, O CONSOLIDARE a echipelor ce vor acționa pe VIITOR!
Dacă SRI servea poporul român cu adevărat agenții manipulatori erau identificați și eliminați din mulțime!
Acești iluștri necunoscuți (au pregătire de război de gherilă și știu bine cum să omoare alți oameni fără a fi văzuți) sunt acum în stradă dar sunt „la încălzire”.
Dacă PSD își scoate efectivele de partid, va putea să își păstreze puterea!
După LOVITURA DE STAT executată cu ocazia atentatului terorist din „PIONIERUL” (presa evită cuvântul și folosește COLECTIV) am putut vedea că liderii PSD sunt considerati niște incapabili să priceapă ce se întâmplă cu ei sau în jurul lor.
Putem vedea COORDONAREA PERFECTĂ pe spațiul „de joc” între JOHANNIS, KOVESI, „formatorii de opinie” din massmedia, ambasadorii statelor INVADATOARE (USA, ISRAEL și UK, UE) și „INVESTITORII STRĂINI”.
Cei din stradă se coordonează PERFECT cu restul pionilor așezați de OCULTA GLOBALĂ în pozițiile cheie.
CA un participant activ al revoluției din ianuarie 2012 știu exact felul în care TRUPELE DE REPRESIUNE îmbrăcate în uniforme BLEU-ALABSTRE pe care scrie JANDARMERIE știu să opereze!
Vedeți vreo reacție a JANDARMILOR acum? Niciuna! De ce?
Fiindcă așa au primit ordin!
Agenții OCULȚI din SRI i-au transmis lui GRINDEANU și lui DRAGNEA că ar fi bine să nu provoace mulțimea căci s-ar putea solda cu morți mulți!
DRAGNEA și GRINDEANU dacă sunt slabi se gândesc acum cum să iasă neșifonați din situația creată!
Nicidecum să gestioneze eficient o tentativă de lovitură de stat!
Vă mai aduceți aminte din decembrie 1989?
CEAUȘESCU având informații corecte cu privire la TIMIȘOARA CONVOACĂ ca un cretin un mare miting de susținere care s-a transformat în ultimul din viața lui.
În situații de tentativă de lovitură de STAT ARMATA și trupele speciale fac curățenie după ce în prealabil se informează populația să stea în casă până la rezolvarea situației.
Ce lipsește din acest tablou? SÂNGELE și MORȚII care să declanșeze un puternic val emoțional și să scoată pe absolut toată lumea în stradă!
Deocamdată este prea devreme iar STĂPÂNII COLONIEI ROMÂNIA știu cum vor actiona DRAGNEA și GRINDEANU !
Dar dacă aceștia se vor agăța de linia începută, un eveniment sângeros este foarte ușor de creat într-un oraș supraaglomerat precum BUCUREȘTIUL!
Să așteptăm să vedem dacă PROCESUL DE RESUVERANIZARE demarat în decembrie 2016 va fi OPRIT BRUSC sau dimpotrivă va fi continuat!
DEOCAMDATĂ OCULTA are avantajul pe „terenul de joc”! Iar DOMNIILE VOASTRE aveți un avantaj și mai mare: citind acest material v-ați apropiat foarte mult de înțelegerea corectă a evenimentelor și a regizorilor acestor evenimente!
AFARĂ CU GUNOIUL DIN CASE (din mințile și sufletele noastre) și DIN ȚARĂ!
Luci Lucescu Londra