Nici nu va imaginati ce se intampla acum in China.

Centrul financiar al lumii dar si cel de inteligenta se transfera in Asia ireversibil. Eforturile lui Trump de a stopa ascensiunea Chinei sunt aproape inutile si nu fac decat sa amane deznodamantul.

Pana acum, peste 90% din marile inventii ale lumii au apartinut rasei albe. Occidentul a condus sute de ani omenirea in cursa inventiilor ai inovatiilor dar acest lucru tocmai se schimba sub ochii nostri.

In Shenzen este un Hi-tech Park cu 600.000 de programatori unde in medie un apartament costa 1.6 milioane dolari si salariu mediu este de 8000 usd.

In China zilele acestea a fost bacalaureatul chinezesc. Doua zile, 3 examene pe zi fiecare de 2.5 ore. Intreaga tara s-a oprit in loc ca sa nu deranjeze examenul. Constructiile s-au oprit si pentru orice zgomot amenda este de 2000 usd. Concurenta si dorinta de a reusi a copiilor chinezi este la un nivel la care un copil european ar claca psihic.

Este imaginea unei tari care intr-adevar pune educatia pe primul loc. Sunt facultati chinezesti cu 2000 candidati pe un loc si nivelul de inteligenta este incredibil de ridicat.

Rasa alba, va pierde razboiul dominatiei omenirii in viitor, exact din cauza felului in care isi educa copiii.

Si mai e un factor.

Chinezii il iubesc in masa pe Xi. Il iubesc pe bune intr-un fel in care noi nu vom iubi niciodata un lider.

Fanaticii muncii.

Este greu de imaginat dar angajatii chinezi sunt gata sa lucreze si pe gratis daca e nevoie si li se da un obiectiv. Angajatii Huawei au anuntat ca sunt dispusi sa lucreze pe gratis minim doua luni pentru a ajuta compania sa depaseasca impasul actual.

Voi ati face asta?

De aceea vom pierde!

Educatia si fanatismul chinezesc sunt greu de inteles pentru occidentalul average spalat pe creier de globalizare, drepturi egale, flower power si curcubee. In fata acestui colos, singura noastra sansa este sa ne unim cu totii, Europa-SUA si sa punem educatia pe primul loc. In urmatorii ani avem one-shot sa construim intreaga societate occidentala in jurul educatiei, sa punem inventiile si inovatiile in centrul preocuparilor noastre.

Parerea mea este sa va invatati copiii sa vorbeasca chineza si sa va rugati la Dumnezeu sa nu ajungem vreodata la un conflict Occident-China .

*

NR Am primit acest text fără semnătura autorului.