„Pentru tine, Leano, am trecut Carpații, Iară tu, măi, Leano, te … țineai cu alții!”

2015-03-29T16:52:59+03:0029 martie 2015|Textele altora|

 

Editorialistul Ion Cristoiu analizează în cel mai recent articol al său de pe blog cum i se creionează imaginea de prima doamnă a luiCarmen Iohannis de ziaristele arondate Cotroceniului.

„Vineri 20 martie 2015, pe un site ce-și zice Europa liberă, am citit, sub semnătura Sabinei Fati, un fel de Andreea Pora care n-apare la televizor, aceste manele de Cult al personalității dedicat deja lui Carmen Iohannis:

„Carmen Iohannis are 55 de ani, zâmbește natural și nu pare stânjenită de mulțime, de aparate de fotografiat sau de camarele televiziunilor. Răspunde spontan la întrebări, fără gravitatea persoanelor importante și învață din mers protocolul oficial, fără să se lase încorsetată de el. Pe scurt, arată și se poartă ca o femeie pe picioarele ei. (..)
Spre deosebire de predecesoarele ei, Carmen Iohannis este dezinvoltă și lipsită de inhibiții. Poate și din cauză că vine dintr-o altă generație și poate chiar dintr-o altă cultură. Vorbitoare de germană și engleză, educată în cultul greco-catolic, cu universitatea făcută la Cluj, ardeleancă venită dintr-o provincie în care s-au păstrat unele tradiții ale vechiului imperiu habsburgic, soția președintelui nu are niciun fel de bariere de comunicare cu elita europeană în care a intrat Klaus Iohannis odată cu alegerea sa ca președinte al României în noiembrie 2014.”

Citeşte şi:  Românii se RĂSCOALĂ împotriva lui Klaus Iohannis! Care este motivul

Marți, 24 martie 2015, dimineața, a venit rîndul Ioanei Ene Dogioiu să împingă la carul triumfal în care suie Dealul Cotrocenilor, pentru a sta de a Dreapta Soțului sau chiar în fața lui, pe post de Primă Doamnă, Carmen Iohannis.

ziare.com, site care refuză să-și dezvăluie proprietarul sau proprietarii, hrănind suspiciunile că e vorba de o firmă sub acoperire a SRI, publică sub semnătura Ioanei Ene Dogioiu, o anchetă a cărei titlu lasă să se înțeleagă că nevoia de a a înființa instituția de Primă Doamnă pentru Carmen Iohannis a devenit deja o axiomă. Singura problemă rămîne modelul pe care România trebuie să-l aleagă pentru Augusta soție a Augustului Imperator:
Ce fel de Prima Doamna dorim? Carmen Iohannis – modelul Michelle Obama sau rol decorativ?

Dacă Ioana Ene Dogioiu ar fi fost o ziaristă și nu o PR-istă prezidențială, sărită de pe vaporul lui Traian Băsescu în luntrea lui Klaus Iohannis, ar fi fost normal să organizeze mai întîi o dezbatere  pe tema Trebuie sau nu să înființăm instituția Primei Doamne?

Din cîte se vede chiar din titlul, Ioana Ene Dogioiu trece direct la chestiunea modelului, de parcă oportunitatea înființării în România cu jumătate din populație avînd wc în curte sau în grădină, a izmenelii numite Prima Doamnă ar fi fost deja tranșată prin Referendum. După cum era de așteptat, așa zisa dezbatere e un pretext pentru Ioana Ene Dogioiu să culeagă și să publice serenade înălțate Distinsei Soții Carmen Iohannis.

Ionela Sufaru, ce-și zice socioloagă, crede c-a venit momentul să înființăm instituția Primei Doamne, deoarece, avem în fine, noi, românii, o persoană care întruchipează perfect instituția Primei Doamne:
„Avem o persoana potrivita pentru a insufleti o astfel de institutie in persoana lui Carmen Iohannis: un dascal performant de la un liceu cu reputatie din Sibiu. Dascalul este un indrumator, a dascali insemana a calauzi. Experienta ei profesionala o poate ajuta foarte mult in impamantenirea unei institutii care ar putea face o diferenta la nivelul societatii romanesti.”

Sabina Fati, Ioana Ene Dogioiu, Ionela Șufaru. Hopa și paradoxul! O femeie e pupată-n fund de femei! Bărbații șovăie s-o facă, temîndu-se că soțului, Klaus  Iohannis, oricît de neamț ar fi, nu i-ar conveni să-și vadă nevasta pupată-n fund de alți bărbați decît el”, conchide Ion Cristoiu pe blog.

– See more at: http://www.obiectiv.info/ion-cristoiu-o-desfiin-eaza-pe-carmen-iohannis-e-pupata-n-fund-de-femei_69634.html#sthash.wsf9Zftk.dpuf

2 Comments

 1. Riga Crypto 29 martie 2015 la 7:59 pm - Raspunde

  Nu tot așa au fost pupate în dos jidăncile Nina Iliescu și Nadejda Constantinescu, și țiganca Maria Băsescu? Încă nu s-a clarificat ce etnie are scârba asta; dacă n-are „bariere de comunicare” cu politrucii de la Bruxelles, e clar!

  • radu Stefan 30 martie 2015 la 2:39 pm - Raspunde

   si profilul ei e tipic !!!- nu lasa niciun dubiu:!!!
   Plus ca ea( fiica de securist fiind, avea „legaturi”!!!) a initiat impreuna cu maica-sa comertul cu copii amplificat si continuat de francmasonul de barbat’su si numai ei stiu unde i-au vandut pe bietii orfani caci pana azi refuza orice cooperare spre gasirea lor – ascund adresa celor carora le-au livrat copiii, pana azi!!!!!!!!!!!!!
   Sa nu mai vorbim de kohutzul in vanzarea caselor intre ei si restul mafiotilor de acelasi dna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   N-are cum sa fie altfel!
   Plus ca Johannis urla in gura mare ca el are multe cunostinte in Ucraina si in Chisinau – nu cunosc alt neamt cu asa legaturi – e clara etnia superconectata careia ii apartine Johannis+ nasoasa lui cu profil ‘clasic’.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top