La adresa de mai sus se poate viziona o dezbatere din 2003 pe tema aducerii în Țară a osemintelor regelui călău, personajul cel mai sinistru din istoria noastră! Din această emisiune am înțeles că Adrian Păunescu a fost cu ideea complet aiurită de a fi adus cu onoruri militare dezertorul, de două ori dezertorul Carol al 2-lea! O prostie mai mare nu cred că a făcut Păunescu vreodată! Un Adrian Păunescu penibil! Nu mă așteptam!

În emisiune apare și istoricul Dan Berindei, deloc convingător, mai ales când încheie rugându-se ca istoricii să fie lăsați ei să scrie istoria! Dar cine îi împiedică s-o scrie?! Cine îi împiedică altcineva decât prudența și teama de a nu supăra puterea, de a nu-i deranja pe guvernanții cei văzuți, și mai ales cei nevăzuți!

Sergiu Nicolaescu și Alex Stoenescu în schimb, impecabili! Am scris multe pagini împotriva lui Sergiu Nicolaescu, nu retractez nimic, dar greșelile și păcatele sale sunt acum în mare parte de iertat, le răscumpără poziția sa fermă și avizată față de regele poltron, față de ucigașul a sute de tineri din elita viitorului românesc – dacă mă pot exprima așa, regele corupt și imoral până-n măduva oaselor, repudiat de părinții săi, de frații săi și chiar și de fiul său Mihai! Cum a putut Adrian Păunescu să aibă vreo prețuire pentru un asemenea nemernic?!

S-a băgat în vorbă și Georgeta Dimisianu, ca să se facă de rîs! Păcat că s-a lăsat păcălită de Păunescu și a acceptat să se dea în stambă în auzul telespectatorilor numeroși și de calitate pe care îi avea Marius Tucă! Ce diferență față de emisiunile de azi!…

N-am știut de această emisiune. Mi-a semnalat-o în tînăr inimos, căruia îi prevăd un frumos viitor pe scena politică românească. Absolvent, firește, al liceului Mircea din Constanța! Iar azi studinte în drept și ziarist. Mulțumesc, colega! Succes!

Ion Coja