CÂND NU TE POȚI PUNE CU FORȚA GALACTICĂ
Aflată lângă sistemul nostru solar, Steaua gigantică a IMORALITĂȚII a făcut implozie. Radiația gama emisă în urma acestui eveniment cosmic afectează din păcate numai teritoriul României, respectiv pe toți cei care aflați sub jurământul de credință față de popor, țară și Dumnezeu, dar care au încălcat și/sau au batjocorit acest jurământ sfânt.
Acum o să vedem cum tot ce a fost întors cu fundul în sus, va pierii încetul cu încetul, dar în chinurile facerii egale cu neroziile comise sub efectul acestor radiații neiertătoare.
Astfel, curvele care peste noapte au devenit vedete, divele care sunt azi prostituate de lux, parlamentarii și mai ales demnitarii care sunt hoți, mincinoși, practicanți ai sperjurului, justițiarii care s-au transformat în pușculițe ale mitei publice etc., toți se vor usca pe propriile picioare și vor pieri (cel puțin așa se spune la carte).
Cred că după acest sfânt Crăciun, iată că Dumnezeu a început să-și întoarcă fața și către noi. Cei care l-au mințit sub jurământ pe Dumnezeu, crezând că pot să-l fraierească așa cum au procedat cu tot neamul nostru timp de 29 de ani încep să plătească, de la primul om în stat, până la ultimul funcționar care a jurat strâmb cu mâna pe sfânta Biblie și a mai și cutezat să-și facă cruce zicând: ”AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU”.
Și iată că a venit timpul ca Dumnezeu a început să-i ajute pe acești ticăloși să-și scoată ochii chiar între ei, să se amenințe, să se bage reciproc în pușcării, să se blesteme sau chiar să se amenințe cu moartea.
Nimeni nu crede că și dacă ar da bir cu fugiții, radiația răzbunării divine tot îi va ajunge și îi va stafidi. Iată unde a dus dezmățul imoral și al lipsei de demnitate al celor care s-au încumetat să-l mintă sau să-l fraierească pe Dumnezeu.
Pedeapsa divină a început să se pogoare asupra acestor impostori și ea este necruțătoare pentru toți acești păcătoși.
Cred că fiecare trebuie să înțelegem că onoarea, moralitatea și mai ales demnitatea este cel mai de preț lucru care nu trebuie să fie terfelite sau negociate indiferent de situația în care ne aflăm.
Când onoarea, moralitatea și demnitatea dispar din alcătuirea ta trupească, atunci TU nu mai te poți numi om, ci ai devenit o lichea sau o lepădătură care vei da socoteală aici pe pământ, în timpul vieții tale pentru toată impostura pe care cu bună știință ai promovat-o.
Cine are urechi trebuie să audă că impostura și imoralitatea mai ales față de cele sfinte vor fi aspru pedepsite și nimic nu va fi iertat, pentru că blasfemia și sperjurul sunt cele mai josnice lucruri pe care omul nu are voie să le facă și mai ales să le promoveze sub nici un motiv.

.

Comentariu primit pe FACE BOOK