surena
59 aprobate

surena_surena@outlook.com
86.122.243.249

 

Sorin dezinformat și dezinformator ne asigură că estimarea pierderilor rusești vine de la….Pentagon…cea mai credibilă instituție….Instituția care l-a asigurat pe președintele Biden că armamentul militar american abandonat rușinos în Afganistan nu va PUTEA FI FOLOSIT NICIODATĂ de desculții de talibani. În mai puțin de o lună talibanii l-au repus în funcțiune.
Pentagonul cea noi credibilă Instituție….ce a demonstrat existența armelor chimice în Irak, arme pe care americanii nu le-au găsit niciodată, dar wu ucis câteva milioane de irakieni și a înlăturat regimul socialist ce a asigurat, ca și în Libia, o prosperitate pe care arabii irakieni nu o vor mai avea niciodată
Pentagonul cea mai credibilă instituție ce are pe conștință (e o figură de stil) peste 30000 de civili Afganistan victime colaterale ale ocupației din Afganistan și vreo 100000 de civili mințiți și abandonați în mâinile talibanilor.
Pentagonul cea mai credibilă Instituție care după Saigon a dpus că ” niciodată nu se va mai repeta asemenea tragedie!” Păi la Kabul nu a fost tragedie, a fost o catastrofală umilință în direct. În care s-au lăsat antrenați, precum safomadochiștii, și restul OTAN, reduși la statutul de „servitori fără simbrie”
Sorin dezinformat și dezinformator vrea….dovada, asta după ce spune că datele puse din „greșeală” au fost ….șterse. Păi de ce nu verifici pe Ukrainska Pravda?
Pentru că Sorin e dezinformat și dezinformator nu știe că Pravda înseamnă adevăr atât în rusă cât și în ucraineană iar la noi în România au fost puse în antiteză știrile din cele două țări.
Sorin habarnistul nu știa că există o Pravda la Mosvova și una la Kiev, dar vrea….dovada.
„Da muieți-s posmagii…”
Încă se mai crede că dacă americanii au ajuns pe Lună sunt buricul pământului. Primul satelit l-au lansat rușii, rușii au trimis prima ființă în cosmos, apoi primul om, primul modul pe Lună, prima femeie în cosmos, prima stație spațială. Azi rachetele NASA zboară cu motoare rusești. În glumă rușii le-au spus să le treacă la embargou că le oferă…mături.
Rusia a doborât cu o rachetă un satelit rusesc. Asta că să priceapă și americanii…
Primele rachete hipersonice destinate … portavioanelor sunt rusești.
Actualul conflict trebuie văzut pe mai multe paliere, inclusiv între globaliști și suveraniști și ca sfârșitul globslismului așa cum îl știm.
Pax Mongolica ce a dăinuit de vreo 50 de ani și a creat un veritabil globalism s-a prăbușit în urma unei mari pandemii (Ciuma Neagră) și a unui război civil mongol între Hanatele ce vizau o ordine globală, adică subordonarea față de hanul de la Pekin, și hanatele ce doreau suveranitate. Războiul s-a terminat cu un compromis și o realitate Pax Mongolica și Imperiul Mongol s-a prăbușit. Mingul chinez avea să devină puterea dominantă în zonă
Ciudat este că sunt militari atât la Washington cât și la Mosvova ce știu acest lucru. Culmea este că încă din 1972, când abia își notmalizaseră relațiile cu chinezii, Kissinger spunea: ” peste 30 de ani doar în alianță cu rușii îi putem opri pe chinezi”. Kissinger nanometri si-a adus aminte, Biden habarnist vizează o nouă ordine, Pax Americana Second (hand)